Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi
evet :) bende yaaaatiom surekli ohh.
bak çok ilginc benim midem bulanmio eşimin midesi bulanio benim başim hiç agrimadi bile eşimin başi agriyo bi haftadir sanirim bana gecti diyo ciddi ciddi
Ins bu ay yumurtlama gunu falan düşünmiycem ins zaten ovulasyon teati akmayi hic dusunmedim akıntı olunca insan iater istemez yumurtluyomuyum dusuncesi olusuyir ama baklm nasip nolacak bu ay yine acele ettim butun belirtiler olup degerim 6 çıkınca emzik bile almıştım esime surpriz yapacaktm ama önümüZdeki ay gecikse de 7 gun beklemeyi umut ediyorum hayal kirikligi olmamasi icin
10 12 kilo normal diolar cnm ben kizimda ilk 5 ay kilo almadım mesela ilk gebelikti hatta bi 5 6 kilo vermistim artı 12 13 kiloyla dogum yapmistim yani
kiz ve erkek gebeligi farkliymiş dogrumu sence? kizsa cok kilo koca gogus ve annenin guzzeligini aliomus. erkekse normal kilo gogus te normal ve daha guzelleşirmiş
kiz ve erkek gebeligi farkliymiş dogrumu sence? kizsa cok kilo koca gogus ve annenin guzzeligini aliomus. erkekse normal kilo gogus te normal ve daha guzelleşirmiş
10 12 kilo normal diolar cnm ben kizimda ilk 5 ay kilo almadım mesela ilk gebelikti hatta bi 5 6 kilo vermistim artı 12 13 kiloyla dogum yapmistim yani
Yanu saglikli olarak duzenli kilo artışı daha iyi tabi cnm su anmki aklim olsa biraz dikkat ederdim acikcasi almasi kolay oluyorda vermesi zorlasiyor ben logusalik doneminde cok yiprandim manevi olarak surekli hastaneye git gel kizim sarılık olmustu duzensiz beslenme derken dogumdan sonra aldm kilo malum emzirme donemi bi de sıkı tutmak gerekiyirmus ben anladgmda biraz gec oldu