2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hanımlar :) Varmı yeni hamile olduğunu öğrenen? Ben idrar testi yaptım pozitif çıktı yarın doktora gidicem hayırlısı olsun inşallah sat 23 ağustos. Mayıs sonu haziran başına geliyor doğum eğer hamileysem. Şüphelenenler veya yeni hamile olduğunu öğrenenler yada bu ay hamile olmak isteyenler buyursun :KK200:

Kızlar kusura bakmayın sistemde yeni onaylandı değerim 210 :KK66: Erolummm Erolummm N Nurlana14
Ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim bildirimini görünce elim ayağım titredi inan:anneadayı::KK200: çok sevindim senin adına haziran anneleri grubumuzun ilk hamilesi sensin:KK200::anneadayı: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin InşAllah :emir_bebek:

Ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim bildirimini görünce elim ayağım titredi inan:anneadayı::KK200: çok sevindim senin adına haziran anneleri grubumuzun ilk hamilesi sensin:KK200::anneadayı: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin InşAllah :emir_bebek:
Teşekkür ederim cnm 2 gün sonra tekrar kan vericem inşallah süreç sağlıklı devam eder.. dualarım bekleyen herkesle.. :dua:

Benim son adet 25 agustos bhcg kac senin canim benim bugun 745 cikti 4+3teyim

canim ben 25 gunde bir adet oluyodum, adet gunu irdar test orta koyu cizgi cikti pazartesi gunu kopkoyu cizgi cikti, bugun kan degerim 331 cikti sabah. maşallah canim senin ikizler burcu ikizlermi geliyo yoksa :halay::KK51:

canim ben 25 gunde bir adet oluyodum, adet gunu irdar test orta koyu cizgi cikti pazartesi gunu kopkoyu cizgi cikti, bugun kan degerim 331 cikti sabah. maşallah canim senin ikizler burcu ikizlermi geliyo yoksa :halay::KK51:
Ay bende şüpheleniyorum ama bakalim :) 4 gunde 43ten 745e cikti

Hayirli uğurlu olsun kızlar sorunsuz sağlıklı gebelikleriniz olsun ins bnm haziran zor artık bu aydan umidim kalmadı ekimden umitliyim bende pesinizden gelirim ins :)

X