Inşallah güzel haberler yazarsin buraya sonrasında bize de nasip olur inşallah :)Sağlık ocağına verdim cnm 4 gibi çıkar dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah güzel haberler yazarsin buraya sonrasında bize de nasip olur inşallah :)Sağlık ocağına verdim cnm 4 gibi çıkar dedi doktor
Ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim bildirimini görünce elim ayağım titredi inan çok sevindim senin adına haziran anneleri grubumuzun ilk hamilesi sensin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin InşAllah
Teşekkür ederim cnm 2 gün sonra tekrar kan vericem inşallah süreç sağlıklı devam eder.. dualarım bekleyen herkesle..Ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim bildirimini görünce elim ayağım titredi inan çok sevindim senin adına haziran anneleri grubumuzun ilk hamilesi sensin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin InşAllah
Geldimm :) benim haziran 1 ya da 2 dogum senin ne zamandi:) bi haziran annesi daha kizlar
Geldimm :) benim haziran 1 ya da 2 dogum senin ne zamandi
Benim son adet 25 agustos bhcg kac senin canim benim bugun 745 cikti 4+3teyim3 canim :) inşallah erken yada gec te gelebilirler miş ama hayirlisi bakalim, son adet tarihim 27 agustos
gözün aydın Bat 22 eylül müydü?Geldimm :) benim haziran 1 ya da 2 dogum senin ne zamandi
gözün aydın3 canim :) inşallah erken yada gec te gelebilirler miş ama hayirlisi bakalim, son adet tarihim 27 agustos
25 eylulgözün aydın Bat 22 eylül müydü?
Benim son adet 25 agustos bhcg kac senin canim benim bugun 745 cikti 4+3teyim
gözün aydın
Ay bende şüpheleniyorum ama bakalim :) 4 gunde 43ten 745e cikticanim ben 25 gunde bir adet oluyodum, adet gunu irdar test orta koyu cizgi cikti pazartesi gunu kopkoyu cizgi cikti, bugun kan degerim 331 cikti sabah. maşallah canim senin ikizler burcu ikizlermi geliyo yoksa
benim 22 eylül dü 4 gün geçti gebelik testi negatif ancak ovulasyon testi yaptım 2 gün 1 günde bayağı koyu hal almış. yarın olmazsam kan vereyim diyorum25 eylul
çoklu gebelik olabilir .4 günde 200-300 civarı olabilirdiAy bende şüpheleniyorum ama bakalim :) 4 gunde 43ten 745e cikti