2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
8 ay 1 haftalıkken 68-69 cmdi 😂 bizimki epey kısa kalıyor size göre. Oğlum çarşamba günü 9 aylık olacak. Doktor sorun yok dedi.

Benim bebeğimde erkek 76 cm canım boyu doktorumuz ortalamanin üstünde demişti 4 Haziran doğumlu
Bana da doktorum normal dedi de forumları okuyorum 79-80 82 falan yazan bile var acaba kısa mı kaldı diye düşündüm

Merhaba kızlar adetleriniz ne durumda, düzenli mi ?

Ben doğumdan üç ay sonra ve yedi ay sonra adet oldum. Baska da olmadım. Geçen ay doktora gitmiştim muayene etti, bir sorun yok emzirme döneminde böyle düzensizlikler olması normal dedi.

20200404_182116.jpg
merhaba
kizlar belli oluyo mu bilmiyorum ama
testi
yaptım 2.cizgi hemen silik cikti

10 dk sonra felanda böyle dagilma oldu
2.cizgi silikte olsa belli oluyo hala

hamile olabilir miyim sizce ne dusunuyosunuz

Pazartesi testi tekrarlamayi düşünüyorum

Ben doğumdan üç ay sonra ve yedi ay sonra adet oldum. Baska da olmadım. Geçen ay doktora gitmiştim muayene etti, bir sorun yok emzirme döneminde böyle düzensizlikler olması normal dedi.

bende 7. Ayda oldum 8. Ayda da düzenli geldi ama bu ay gecikti biraz, agrımda baya var sökülemiyor sanıırm emzirdiğim için, tedirgin oluyor insan 😐

Kızlar 10 gün içinde sağlık ocağına aşıya gittiğiniz mi hiç ne durumda hijyen koşulları. Bugüne kadar aşı yaparken hiç eldiven takmamışlardı. Yarın meningokok bexsero aşımız var çok gerginim

Kızlar 10 gün içinde sağlık ocağına aşıya gittiğiniz mi hiç ne durumda hijyen koşulları. Bugüne kadar aşı yaparken hiç eldiven takmamışlardı. Yarın meningokok bexsero aşımız var çok gerginim
9.ay asisina gittik canim

Hijyene dikkat ediyolar
Hatta eldivensiz ve maskesiz kimseyi almiyolar

Bende taktim girerken
Birde aile hekimi yok hasta bakilmiyor
Sadece hamileler ve aşisi olanlar gelebiliyor

benimki yürümeye meraklı, iki elimden tutuyor istedigi yere götürüyor evde beni 😄 göbüşünü bi yere dayayıp duruyor tek başına ayakta, emekleme kısmı da poposunu kaldırmadan sürünüyor şuan, baya azimli yakında o işte olur gibi inşallah.
Ay benimkini tarif etmişsin sanki canim:) sürekli yürümek istiyor eğilmekten belim ağrıyor artık. Emeklesin de biraz rahatlıyim istiyorum ama o zaman da hiç yerlerinde durmazlar galiba :)

Bizi de salı günü çağırdılar hiç gitmek istemiyorum aslında.. dokuzuncu ay aşısı için, on aylık olacak neredeyse bizim oğlan

Kızlar bebeğim 10 haziran doğumlu emekliyo çok hareketli bi bebek ama desteksiz oturmayı daha başaramadık yani şöyle oturduğunda hareketi kısıtlanıyo diye oturmak istemiyo napsam bilemedim :işsiz:

X