Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bişey olmaz Allahın izniyle canım iyi bi Dr bul sadece kuzenimin bebeği 6 aylıktı hamile kaldığında ikiside sezaryenKızlar sizden başka içimi dökeceğim kimse yok. Bana bi çıkar yol gösterin.
Biliyorsunuz benim bebe 7. Ayındayken hamile kalmışım. Şu an 8 aylık zeynep.
Sezeryan olduğum için çok korkuyorum. Bana bir şey olur da evlâdım yalnız kalır diye. Evet hiç doğru bir düşğnce değil belki ama aldırmayı dahi düşünüyorum.
Ne yapacağımı, nasıl yapacağımı şaşırdım.
Bana kızmadan anlayarak bi akıl verin.
Bi prof var. Ona gideceğiz. Çünkü ilkinde çok sıkıntı çektimHiç bişey olmaz Allahın izniyle canım iyi bi Dr bul sadece kuzenimin bebeği 6 aylıktı hamile kaldığında ikiside sezaryen
İnşallah hayırlısı ile doğar cinsiyetini öğrenince burayada yaz merak ederiz :) kendini üzme nasıl yapılan diye rabbim kadınlara öyle güç vermiş ki en zor zamnlarda bile evlatları için dimdik dururlar sen onlar için dimdik duracaksın inşallahBi prof var. Ona gideceğiz. Çünkü ilkinde çok sıkıntı çektim
Canım dini boyutuna hiç girmeyeceğim ama zeynebin nasıl senin yavrunsa buda aynı olacak . Arkadaşların da dediği gibi Allah taşıyamayacağım yükü vermezdi emin ol. Ben de ciddi ciddi 2. Yi istiyorum bu arada ama hamile kalınca sütun tadı değişir emmeyi bırakır diye çok korkuyorum tecrübelerini paylaşırsan sevinirim . Bu ara benim kuzenim bebegi 6 aylıkken hamile kaldı çok güzel de doğum yaptı 2 side sezeryandi. Bir de ben doğum yaptığım da yanımda yatan kadın da bebegi 4 aylıkken hamile kalmış 2.yi doğurmuş ilkinde ne zorluk çektiysem aynısını cekiyorum dedi ekstra bir şey yok demişti.Kızlar sizden başka içimi dökeceğim kimse yok. Bana bi çıkar yol gösterin.
Biliyorsunuz benim bebe 7. Ayındayken hamile kalmışım. Şu an 8 aylık zeynep.
Sezeryan olduğum için çok korkuyorum. Bana bir şey olur da evlâdım yalnız kalır diye. Evet hiç doğru bir düşğnce değil belki ama aldırmayı dahi düşünüyorum.
Ne yapacağımı, nasıl yapacağımı şaşırdım.
Bana kızmadan anlayarak bi akıl verin.
sorma gözümun önünde kocaman oldu . Evin her odasını benle birlikte dolaşıyor oyunlar yapıyor her gün yeni şeyler öğreniyorlar . Çok seviyorum ya :))9 ay geride kaldi bebeklerimiz minik cocuklar oldu
Tüm tecrübelerimi yazarım elbet. Ama bence sezeryan yeri tam iyileşene kadar bekle.Canım dini boyutuna hiç girmeyeceğim ama zeynebin nasıl senin yavrunsa buda aynı olacak . Arkadaşların da dediği gibi Allah taşıyamayacağım yükü vermezdi emin ol. Ben de ciddi ciddi 2. Yi istiyorum bu arada ama hamile kalınca sütun tadı değişir emmeyi bırakır diye çok korkuyorum tecrübelerini paylaşırsan sevinirim . Bu ara benim kuzenim bebegi 6 aylıkken hamile kaldı çok güzel de doğum yaptı 2 side sezeryandi. Bir de ben doğum yaptığım da yanımda yatan kadın da bebegi 4 aylıkken hamile kalmış 2.yi doğurmuş ilkinde ne zorluk çektiysem aynısını cekiyorum dedi ekstra bir şey yok demişti.
Gerçek bir mucize Rabbim ikisininde size bağışlasın ne güzel ikiz gibi büyürler ama psikolojinizide çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcınız olsun sağlıklı olun ikinizde inşBi prof var. Ona gideceğiz. Çünkü ilkinde çok sıkıntı çektim
Ayy bi gelse hayirlisiyla insBiz de park yatak aldık, ilk aylarında her odaya taşıyabilmek işimize yarıyordu. Dört beş aylik olduğunda uyandığı zaman üzerinde sallanan oyuncaklarla oynuyordu. Tavsiye ederim ben de. Gündüz kullanıyoruz genelde gece yanımda yatıyor. Neredeyse Yarım saatte bir uyandığı için sürekli almaktan yoruldum, yanımda yatırıyorum. :)
Bizim de dördüncü aydan beri Kaşıntı, salya çok fazlaydı. Daha geçen hafta çıktı ikisi birkaç gün arayla. Sizinki de yakındır inşallah
Ben ilk doğduğunda park yatak aldım. Çok memnunum. Şimdi 2. Bebe gelirse normal ranzalı, doğuran yataklı bi takım alacağız. Zeynep i ranzaya transfer edip bebeği park yatağa geçireceğiz. Aşıro kullanışlı oluyorAyy bi gelse hayirlisiyla ins
Canım ateş yapmadı aşımızı olduk ama çok huysuz birde soğuk terlemesi var anlamadm neden vücut aşıya tepki veriyor galibaBizide bilgilendirir misin canım bizde 2 hafta sonra gidicez acaba ateş falan yapar mı merak ediyorum.
Sağol canim bilgi verdigin icin bizde pazartesiCanım ateş yapmadı aşımızı olduk ama çok huysuz birde soğuk terlemesi var anlamadm neden vücut aşıya tepki veriyor galiba
Pek bilgi vermedi canımSağol canim bilgi verdigin icin bizde pazartesi
gunu ignemizi olucaz.Doktoruna sordun mu neden olmus diye ?
Merhaba canım benimde sutum az daha doğrusu çocuğum pek emmek istemiyor fırsat buldukça sagiyorum ek gıda 1 kase yoğurt 1 kase çorba meyve ya da bisküvili karışım yapıyorum günde 3 öğün ek gıda veriyorum arti süt ve mamaHerkese merhabalar uzun zaman oldu yazmayalı. Ek gıda olarak kaç öğün ne miktarda veriyorsunuz? Anne sütü ne kadar alıyor bebeğiniz?
Benim sütüm az ek gıdayı da az mı veriyorum bilemedim akşam olunca durgunlaşıyor
Benim 4 aylıkken başladi hiç gecikmedi canım ama stresten de olabilir bekle biraz gelmezse test yaparsın endişelenme hemenKizlar adet duzeniniz ne durumda bebegim alerjili bu ay uyku duzeni bozuktu sıksık emdi benim ama adet gecikeli 4 gun oldu cok korkuyorum hamileyim diye
Çok tirsiyorummBenim 4 aylıkken başladi hiç gecikmedi canım ama stresten de olabilir bekle biraz gelmezse test yaparsın endişelenme hemen
2 ay önce 10 gün gecikmeli gelmişti. Stres yapmaKizlar adet duzeniniz ne durumda bebegim alerjili bu ay uyku duzeni bozuktu sıksık emdi benim ama adet gecikeli 4 gun oldu cok korkuyorum hamileyim diye