2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ek gıda deneyimleri nasıl gidiyor neler veriyorsunuz kahvaltılıklar falan ne veriyorsunuz ne kadar miktar veriyorsunuz
Sbahları mamadan sonraki açlık döneminde bir yumurta haşlayıp içine labne peynir koyup veriyorum bazen ekmek ufalayıp çayı şejerleyip peynir de ekleyip veriyom diğer bir öğünde farklı çorbalar yapıp veriyom veya meyve veya yoğurt, yada meyve küp tabi hepsini yemiyor bunlar bir günde verdiğim değil o gün ne vermişsem ona göre de geliyorum ama zorla veriyorum yemiyor meyve küpü hariç

Ek gıdayla beraber kabızlık sorunu yaşayanlar ne yapıyor acaba? Zeytinyağı ve kayısı posasıyla biraz çözdüm gibi ama demir ilacı kabızlığı çok tetikliyor🤔
Çok zorlu bir dönem tabi kabızlık yüzünden ağlamaları ve huysuzluğu çok fazla oluyor de günde 3 defa zeytin yağı verebilirsin dedi ve kayısı hoşafı çok işe yaroyor

Kızlar bugün 6 ay aşılarıyla birlikte meningokok aşısına da başladık. Doktorun verdiği takvime göre 6,7,8,9, 12 ve 13 aylarda meningokok var. Ama sağlık ocağının bundan haberi yok. Siz sürekli aşıya mı getiriceksiniz çocuğu dedi. Onlar öyle emin olmayınca ben de tedirgin oldum.
Özel mi alınıyor

Kızlar epilasyon günlerini yazmak anca aklıma geliyor eşim bedelleri askere gitti kaldık mı tek :KK43:
1.SEÇENEK

13 Ocak 2020 18.35’den 15 Ocak 2020 14.05’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

2.SEÇENEK

22 Ocak 2020 09.11’den 24 Ocak 2020 03.58’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
Hadi hayırlısı inşallah canım tez vakitte kavuşasun

Yemiyormuyum çok yiyorum sadece protein fazla acıktırmıyor sende gel istersen ilkten bende süt yapsın diye helvalar tatlılar yerdim ama yalanmış düzenli yemek ve uyumak birde su canım sabah kıymalı ikitane yumurta peynir zeytin ve 1.5 dilim ekmek yedim yumurta acıktırmoyor mesela ben ceviz fındıkta çok yiyorum sabhları oda tok tutuyor herkes gibi keskin diyet yapamıyorum ekmeksiz yesem daha çok verirdim emin ol o gruba girmeden önce 63 küsürdüm şimdi 60 ım sahada azalıcam inşallah bu dolunayda sende başla birde haftada iki defa detox yapıyorum onuda günde üçtane yumurta ve elma yiyorum hiç acıkmıyorum bile acıkırsam yumurta ve elma tekrar yiyebilirim ilk yaptığımda 63 ten 61 e indim
Benimde o guruptan etiketlermisin canım

Canım bende Ocean veriyorum bizim kız 4 gün sonra 7 aylık olcak hayırlısıyla bu vitaminin ml gramları var acaba aya göre mi yok niçin bir bilgin varmı
Bize doktor verdi canım hematoloji uzmanı kan tahlilleri ne göre b vitamini ve demir takviyesi alıyoruz demir 0,5 ml
B vitamini bir püf yani e damla ya tekabül ediyor

Bize doktor verdi canım hematoloji uzmanı kan tahlilleri ne göre b vitamini ve demir takviyesi alıyoruz demir 0,5 ml
B vitamini bir püf yani e damla ya tekabül ediyor
Burada hematoloji uzmanı yok malesef ve ben bu vitamini çok iyi olduğu için aldım ama ml olarak nasıl yapcam bilemiyorum artık bu sefer kaldı dr gördüğümde sorcam

Burada hematoloji uzmanı yok malesef ve ben bu vitamini çok iyi olduğu için aldım ama ml olarak nasıl yapcam bilemiyorum artık bu sefer kaldı dr gördüğümde sorcam
Hangisini veriyorsun demiri mı oysa eğer 0,5 yazıyor ya bir damla oluyor o okadar ver bana öyle dediler normal doktor gönderdi bizi hematolojik uzmanına doktorda apek bilmiyor

X