2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bebeklerinize yumurta sarısını nasıl veriyorsunuz?
Benim bebis yerken akla karayı seçiyorum.
Hiç ama hiç sevmiyor.

Boğulacak gibi oluyor midesi bulanıyor.
Yarısıni zorla yediriyorum.
(Zorla derken ucak uçtu otobüs kondu)
Maymunluklar yaparak üç kağıtla yani 😃
Benim kızım da hiç sevmiyor haşlanmış hiç yediremiyodum. Az zeytinyağı koyuyorum bazen havuz bazen kabak kavurup yumurtanın sarışını omlet yapıyorum hepsini yemesede baya yiyor . Bugün ilk defa az teteyagla sade omlet yaptım hepsini yedi açtı ondan mi yedi yoksa beğendinmi bilmiyorum:))

Hiç ama hiç sevmiyor.

Başka şeylerle karıştırarak verdiğimde sevmemişti, şimdi hiç ezmeden parça parça ağzına elimle veriyorum çok seviyor.

Hiç ama hiç sevmiyor.

Valla bizde o şekilsiz ama içine labne peynir veya azıcık sıcak su koyuyorum çok katı olmasın ki yutabilsin

Benim kızım da hiç sevmiyor haşlanmış hiç yediremiyodum. Az zeytinyağı koyuyorum bazen havuz bazen kabak kavurup yumurtanın sarışını omlet yapıyorum hepsini yemesede baya yiyor . Bugün ilk defa az teteyagla sade omlet yaptım hepsini yedi açtı ondan mi yedi yoksa beğendinmi bilmiyorum:))
Çocuklar için deneye yanıla ne yemekler icat edicez daha. Havuc ve Kabaklı omlet ha.
Teşekkür ederim fikir için.

Bugün ben de tereyağına yumurta Sarısi yaptım sahanda yarısıni yedi. Haşlama sevmiyor anlasilan

Çocuklar için deneye yanıla ne yemekler icat edicez daha. Havuc ve Kabaklı omlet ha.
Teşekkür ederim fikir için.

Bugün ben de tereyağına yumurta Sarısi yaptım sahanda yarısıni yedi. Haşlama sevmiyor anlasilan

Hiç ama hiç sevmiyor.

Bnm bebegım de hiç sevmiyor protein alabilsin diye yogurtla ya da anne sütü ile karıstırıyorum:110:

Benimki doğru düzgün hiç bi ek gıdayı istemiyo. Yedirene kadar akla karayı seçiyorum. Yeni başladığımızda yoğurdu yiyodu onu da yemiyo artık yayla çorbası olarak vermeye çalışıyorum

Benimki doğru düzgün hiç bi ek gıdayı istemiyo. Yedirene kadar akla karayı seçiyorum. Yeni başladığımızda yoğurdu yiyodu onu da yemiyo artık yayla çorbası olarak vermeye çalışıyorum
Benim kızımda aynı şekilde. Çok çok zorlanıyorum yedirirken. Kilo alımı çok az. Doktor iştah şurubu verdi ama onu da içmek istemiyor. :KK43:

3üncü ayda biten gaz, 2 numara mamaya geçince geri geldi bi de büyüme atakları ne yapacağımı şaşırdım. 7 aylık olmaya 6 gün var ilk günlere geri döndük. Nurse harvey's gaz şurubuna geri mi başlasak diye düşünmeye başladım 😪

Meraba uzun zamndır gruba yazmıyodum😊😊sizlere sorum olcak?

Benim oğlum gündüz uykusunu uzun yatmiyo ne yapmaliyim ve battaniye de sallıyarak yatırıyorm başka türlü uyumuyo ne yapmaliyim varmi bebeği benimki gibi arsız olan ?

Kızlar 3 4 gündür ana oğul çok hastayız ateş balgam kusma öksürük hepsi var 😔maalesef balgam ve öksürük için önerileriniz var mı gece sabaha kadar bi taraftan o bi taraftan ben öksürmekten bi hal olduk 😔havalar baya etkiliyor çocukları

3üncü ayda biten gaz, 2 numara mamaya geçince geri geldi bi de büyüme atakları ne yapacağımı şaşırdım. 7 aylık olmaya 6 gün var ilk günlere geri döndük. Nurse harvey's gaz şurubuna geri mi başlasak diye düşünmeye başladım 😪
2 numaralara ne koyuyolarsa çocuğum mahvoldu ya... 1 numaraya geri döndüm doktor verebilirsin dedi

X