2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Masallah sana cnm ya. Gayet iyisin kilonda cok iyi.
Ben 2 sene önce de aynı topikte zayıfladım ondan tekrar oradayım
Korktugum sütüm az olduğu halde daha da azalacağı
Ben çoğu sebzeyi yiyemiyorum troidlerimde dokunuyor genelde protein ağırlıklı besleniyorum belkide sütüm ondan fazla sızlıyor çoğunlukla göğüslerim

Ben çoğu sebzeyi yiyemiyorum troidlerimde dokunuyor genelde protein ağırlıklı besleniyorum belkide sütüm ondan fazla sızlıyor çoğunlukla göğüslerim
Ya benimde troidlerim az çalışıyodu hamileyken. Bu ara gidip baktıracam ne durumda diye. Troidler az çalısınca kilo problemi ortaya cıkıyormus
Senin ne sıkıntın var troidlerlw ilgili

Ya benimde troidlerim az çalışıyodu hamileyken. Bu ara gidip baktıracam ne durumda diye. Troidler az çalısınca kilo problemi ortaya cıkıyormus
Hem nodül var hemde ağrı yapıyor büyüyorlar galiba bazı sebzeleri yersem iyiki dereotu var çok iyi geliyor hemde süt yapıyor bol yemeni tavsiye ederim açken sabah öğlen akşam ye bir tutan şifa niyetine ışfi diyerek ye rabbim şifa veriyor hem az çalışana hemde çok çalışan yiyebiliyor bildiğin troid hormonunu dengeliyor

Kızlar geçen hafta bebeğimizi kontrole götürdüğümuzde geniz akıntısı var demişti doktor, dünden beri öksürmeye başladı biraz. Eşim de girip oldu. Bebeğimi korumak için neler yapabilirim? Burada ayak altına limon sürmeyi okumuştum bir ara, başka neler yapabilirim

Hem nodül var hemde ağrı yapıyor büyüyorlar galiba bazı sebzeleri yersem iyiki dereotu var çok iyi geliyor hemde süt yapıyor bol yemeni tavsiye ederim açken sabah öğlen akşam ye bir tutan şifa niyetine ışfi diyerek ye rabbim şifa veriyor hem az çalışana hemde çok çalışan yiyebiliyor bildiğin troid hormonunu dengeliyor
Cok geçmis olsun cnm
Tmm trsekkur ederim öyle yapıyım

Kızlar geçen hafta bebeğimizi kontrole götürdüğümuzde geniz akıntısı var demişti doktor, dünden beri öksürmeye başladı biraz. Eşim de girip oldu. Bebeğimi korumak için neler yapabilirim? Burada ayak altına limon sürmeyi okumuştum bir
Screenshot_20200109-142848.jpg

Bende de emzirme döneminde troid çıktı. Az çalışıyormuş, ilaç kullanmaya başladım. Bebeğe yeterli iyot sağlayabilmen için bu ilacı kullanman önemli dedi doktor. Bir de çok halsizlik, yorgunluk, saç dökülmesi gibi sıkıntılara sebep oluuor bir an önce tahlil yaptır bence😕

Cnm aklıma takıldı da bu bogaz agrısı. anneminde et yerken agrı yapıyor. Dr a da gittik bi sorun cıkmadı şükür. Ama et yedikten sonra agrı yapıyomus seninde sebze yediginvakit oluyomus. Bunu nodüle mi baglıyor Dr lar. Bukonuyla ilgili bilgi verirsen sevinirim

Bende de emzirme döneminde troid çıktı. Az çalışıyormuş, ilaç kullanmaya başladım. Bebeğe yeterli iyot sağlayabilmen için bu ilacı kullanman önemli dedi doktor. Bir de çok halsizlik, yorgunluk, saç dökülmesi gibi sıkıntılara sebep oluuor bir an önce tahlil yaptır bence😕
Dr bana ilaç vermedi o zaman.
Peki senin hala devam ediyor mu troidlerin az calısmaya

Ay pardon kacırdım emzirme döneminde demissin

Dr bana ilaç vermedi o zaman.
Peki senin hala devam ediyor mu troidlerin az calısmaya
Ben daha 2 hafta önce başladım ilaca. 1 ay sonra kontrole gideceğim. Endokrinoloji ilgileniyor, herkesin troit sorunu farklı oluyor, uzmanına danış mutlaka. Ama dereotu ve taze zencefil kesinlikle iyi geliyor. 3 yıl önce de çıkmıştı bende. Doktor ömür boyu ilaç kullanacaksın demişti ama kendiliğinden düzeldi sanırım dere otu ve zencefil mucizesi. Şimdi ilacın yanı sıra bu ikisini de bolca tüketmeye başladım tekrar.

Ben daha 2 hafta önce başladım ilaca. 1 ay sonra kontrole gideceğim. Endokrinoloji ilgileniyor, herkesin troit sorunu farklı oluyor, uzmanına danış mutlaka. Ama dereotu ve taze zencefil kesinlikle iyi geliyor. 3 yıl önce de çıkmıştı bende. Doktor ömür boyu ilaç kullanacaksın demişti ama kendiliğinden düzeldi sanırım dere otu ve zencefil mucizesi. Şimdi ilacın yanı sıra bu ikisini de bolca tüketmeye başladım tekrar.
Tmm cok tesekkur ederim.😘En kısa zamanda gideceğim inşallah

Cnm aklıma takıldı da bu bogaz agrısı. anneminde et yerken agrı yapıyor. Dr a da gittik bi sorun cıkmadı şükür. Ama et yedikten sonra agrı yapıyomus seninde sebze yediginvakit oluyomus. Bunu nodüle mi baglıyor Dr lar. Bukonuyla ilgili bilgi verirsen sevinirim
Bazı troid bezleride büyüyebiliyor bende 3 tane nodül var dereotu kullanmazsam çok ağrıyor bu dereotu ne mucize bir bitki rabbim her derde deva sınıfa doğada vermiş bunu böyle yorumluyorum ben hemmsüt yapıyor hemde hormonlarını dengede tutuyor şükür

Bende deneyeceğim inşallah canım dere otunu bende 10 yıldır ilaç kullanıyorum inşallah faydası olur kendimden çok kızımda da 1 senedir var hormonlarında sıkıntı onun için çok üzülüyorum inşallah onun da düzelir de ilaç kullanmak zorunda kalmaz sürekli

Smilac mama kullanmaya başladığımızdan beri kakamız yeşildi ben de sma aldım onu kullanan var mı
Selam. Biz aptamil kullanıyorduk, sma ya geçip rahat edenleri duyunca biz de dün geçtik. Tesadüf olabililir belki. Dün gece iki kere uyandı sadece. Gece 5 saat net uyudu. Biz de uyumuş olduk. Üç beş güne belli olur tam işe yarayıp yaramadığı ki inşallah yarar. Bebeğim mama yese bile bikaç dakikaya ağlamaya devam ediyordu, hiç durmadan mı ağlar inş işe yarar mama değişimi

Bende aptamil mama kullanıyordum kızıma son zamanlarda kilo alımı olmadığı ve kusmaya başladığı için sma ya geçtim daha yeni bir kutu bitti bu ay 14 de alimiz var kilo alımına bakcam bakalım gözlemliyom şuan bende
Selam. Biz aptamil kullanıyorduk, sma ya geçip rahat edenleri duyunca biz de dün geçtik. Tesadüf olabililir belki. Dün gece iki kere uyandı sadece. Gece 5 saat net uyudu. Biz de uyumuş olduk. Üç beş güne belli olur tam işe yarayıp yaramadığı ki inşallah yarar. Bebeğim mama yese bile bikaç dakikaya ağlamaya devam ediyordu, hiç durmadan mı ağlar inş işe yarar mama değişimi

Amin inşallah canım

X