2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar 3 4 gündür ana oğul çok hastayız ateş balgam kusma öksürük hepsi var 😔maalesef balgam ve öksürük için önerileriniz var mı gece sabaha kadar bi taraftan o bi taraftan ben öksürmekten bi hal olduk 😔havalar baya etkiliyor çocukları
Bi soğanı 4e bölüp yattığınız odaya koyun üzerine de karanfil dikin. Bunun öksürüğü kestiğini söylüyolar

Çeyrek muz, 1 çay kaşığı üzüm pekmezi, 1 yumurta sarısı ve kıvam verecek kadar (1 tatlı kaşığı kadar) ruşeym unu karıştırıp kalın bi krep yapıyorum en azından onun yarısını yiyor.
Pekmez ve reçel hiç vermedim bugüne kadar.
Doktor izin veriyor mu pekmeze?
Tek yesin de krep te yaparim

Kızlar benim kıza çok titreme geliyor hani böyle üşürsün birden titrersin ya yada halk arasında azrail yokladı derler ei 10 15 defa oluyor günde normal mi acaba . Çoğu da mama sandalyesinde otururken yada yemek yerken oluyor

Kızlar benim kıza çok titreme geliyor hani böyle üşürsün birden titrersin ya yada halk arasında azrail yokladı derler ei 10 15 defa oluyor günde normal mi acaba . Çoğu da mama sandalyesinde otururken yada yemek yerken oluyor
Bence bi doktora sorun derim bende merak ettim ogrenirseniz bisey paylasirsaniz sevinirim

Acıktığı zaman mı oluyor bu titreme? Doktor söylemişti şeker rahatsızlığı ya da yatkınlığı olan bebeklerde acıkınca titreme düzensiz kol bacak hareketleri olurmuş.. Bi doktora danış istersen inşallah önemsiz birşeydir

Pekmez ve reçel hiç vermedim bugüne kadar.
Doktor izin veriyor mu pekmeze?
Tek yesin de krep te yaparim
Pekmezimi kuzenim yapmıştı arayıp sordum ilave şeker yok sadece üzüm dedi ben yapılan yeri bildiğimden çekinmeden verdim. Doktorumuz verebileceğimi söyledi günde 1 tatlı kaşığı olacak şekilde verebilirsin dedi.

Canım oğlum 22 haziran dogumlu

4 ayliktan itibaren anlattigin sekilde titriyo
Fark ettigimin 2.günü hemen doktora götürdük
Doktor çok önemsemedi bebeklerde olur dedi

Başka doktora daha gittik oda oyle dediama iciniz rahat edicekse eeg cekeriz dedi

20 gün kadar durmuştu o titremesi son 10 gündür yine başladı

En yakın zaman da gidip eeg çektiricez
Yoksa kafayı yiyebilirim ben niye oluyo diye düşünmekten

Şeker en tatlı zehirdir diyor canan karatay, pekmez doğal şeker en azından ama reçel vermeyelim yavrularımıza
Pekmezlerin Masumiyetine bile inanmıyorum.
Evde ya da bilinen biri yaptığında evet.
Reçel zaten sakincali.
Canan hoca favorimdir.
Doğru söylediği için 9 köydem kovuldu.
Şeker en sinsi zehir.

Kızlar 3 4 gündür ana oğul çok hastayız ateş balgam kusma öksürük hepsi var 😔maalesef balgam ve öksürük için önerileriniz var mı gece sabaha kadar bi taraftan o bi taraftan ben öksürmekten bi hal olduk 😔havalar baya etkiliyor çocukları
Canım çok geçmiş olsun geçen hafta bız de öyleydik. Ateşi için doktor fitil verdi onunla düştü. Öksürük Hafta sonu arttı eşim eczaneye gitti, eczacı prospan diye bir şurup vermiş. O çok iyi geldi tamamen bitkisel bir şurup. Ben ilaç içermediğim için sürekli bal, limon, zencefil yaptım içtim. Öyle atlattık.

Bir de odayı buhar makinesi ile nemli tutmaya çalıştım. Hava kuruyunca oğlum da ben de daha çok öksürüyor duk.

Meraba uzun zamndır gruba yazmıyodum😊😊sizlere sorum olcak?

Benim oğlum gündüz uykusunu uzun yatmiyo ne yapmaliyim ve battaniye de sallıyarak yatırıyorm başka türlü uyumuyo ne yapmaliyim varmi bebeği benimki gibi arsız olan ?
Merhaba :))
Olmaz mııı 🙄 bende oğlumu yarım saat sallıyorum en fazla yarım saat uyuyor ne yapsam bılmıyorum artık😢

Merhaba :))
Olmaz mııı 🙄 bende oğlumu yarım saat sallıyorum en fazla yarım saat uyuyor ne yapsam bılmıyorum artık😢
Uyku eğitimi vermen lazım canım zor bir süreç ama inan hem daha kaliteli uzun uyuyor hem kısa sürede alışıyor youtubedan bununla ilgili videolar var izleyebilirsin, kitaplar var oku istersen etkili oluyor :)

Uyku eğitimi vermen lazım canım zor bir süreç ama inan hem daha kaliteli uzun uyuyor hem kısa sürede alışıyor youtubedan bununla ilgili videolar var izleyebilirsin, kitaplar var oku istersen etkili oluyor :)
Sevgili Feeling, bu süreçte okuduğun kitaplar ve izlediğin videolardanda bahseder misin?
Uyku eğitimi vermek isteyenlere bir yardımı dokunur belki 😉

X