2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar tadımlarda 3 gün kuralını uyguluyor musunuz? Bu gidişle tadımlar hiç bitmicek gibi geliyo. Havuç, patates, bal kabağını 3 gün kuralıyla yaptık yarın yeni bi sebze günü
Ben 15 gün tadim yapip tam 6 ya girdikten sonra doktorumuzunda önerisiyle normal beslemeye basladim
Kahvalti (yumurta labne avakado bebe biskuvisi)
Oglen meyve (icine demir ilacini karistiriyorum)
Aksam ise corba ve yogurt yediriyorum

Ben 15 gün tadim yapip tam 6 ya girdikten sonra doktorumuzunda önerisiyle normal beslemeye basladim
Kahvalti (yumurta labne avakado bebe biskuvisi)
Oglen meyve (icine demir ilacini karistiriyorum)
Aksam ise corba ve yogurt yediriyorum
İşte bütün kış sebzeleri 15günde bitmemiştir mesela 3 gün kuralı çok sıkıcı

Arkadaşlar tadımlarda 3 gün kuralını uyguluyor musunuz? Bu gidişle tadımlar hiç bitmicek gibi geliyo. Havuç, patates, bal kabağını 3 gün kuralıyla yaptık yarın yeni bi sebze günü
Ben uymaya calisiyorum da cociga kaynanam bakıyor. Arada da illa kendi bildiğini okuyor

Merhabalar bebekler doğdu doğacak derken 6 aylık oldular bile :)
özel aşı meningokok b tipi aşısı yaptıran var mı doktorunuz önderdi mi, bizim doktorumuz yaptır diyor benim kafam çok karışık bu aşıyla ilgili yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum

Evet canım ben 2 gün bazen yapıyom hemen belli ediyor zaten kendini nar vermiştim sırtında sivilceler çıktı vermedim birdaha ama yinede deniyorum

Baya hareketlendi benim bıcırık son günlerde pusetinden iniyor poposunu kaldıra kaldıra.ayağa kalkıp kendi gezmek istiyor resmen.örümcek kullanan var mı? Bende almayı düşünüyorum ama nasıl olur nr kadar sağlıklı bilmiyorum. Erkek çocuğuna pek önermiyorlar sanırım

Arkadaşım benim bildiğim yoğurt a alerjisi olmayan hiçbir şeye alerjisi olmuyor o yüzden ben 3 gün kuralını uygulanıyorum 2 gün verip başka şeye geçiyorum çok şükür hiçbir şeye alerjisi çıkmadı

Kızlar size ne sorup danışacağım.. eşim ilişki esnasında ne yazık ki yanlışlıkla içime boşaltı. Aşırı mutsuzum şu an. Ertesi gün hapı da kullanamıyoruz emzirdiğimiz için
Adete 7 gün var. Ne halt yicem bilmiyorum. Bildiği bir yol yordam olan var mı?

Bilmiyorum canım neden öyle birşey yaptı ki ya doktora sorsan olmaz mı bizimkide kondom kullanmayı sevmedi bende birey taktıramam çok hassas normal doğum yaptım daha yeni normale dönüyorum ilaçta alamıyorum alerji yapıyor hakikaten biz kadınlar napıcaz böyle

Işte biz ilaç alamıyoruz, onlar da kondom kullanamayınca ortaya busaçma olay çıkıyor kuzum. Önceden sadece 6 saat emzirme yapılmayan ertesi gün hapı varmış. O da kalkmış. Şu an ki 2 hafta emzirme yasak. Yoğun hormon istiyormuş. O kadar moralim bozuk ki

Ne yapmayı düşünüyorsun peki eşin ne düşünüyor oda önemli olsun birşey olursa diyordur kesin

Ertesi gün spirali”
Korunmasız cinsel ilişkiyi takip eden ilk beş gün içerisinde hamilelik bir bakırlı spiral ile de önlenebilir. Kadın doktoruna gidip bir bakırlı spiral yerleştirtebilirsiniz. Bakırlı spiral dölllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesini engeller.
Bakırlı spiral normal bir gebelik önleme yöntemidir. Bu yöntem acil durumlarda da kullanılır. Spiral takıldığı an istenmeyen bir gebelikten korunmuş olursunuz. “Ertesi gün spirali”, daha sonra da spiralle korunmaya devam edecekseniz doğru bir seçimdir. Ayrıca bakırlı spirali, yerleştirildikten üç ila beş yıl sonra değiştirmek gerekir bak ne buldum istersen bir doktora sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…