- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
Kız o ne dicek. Biliyorsun işte istemeden oldu. Ne olacak en fazla bi bebeğimiz daha olur. Ona göre ne var...Ne yapmayı düşünüyorsun peki eşin ne düşünüyor oda önemli olsun birşey olursa diyordur kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız o ne dicek. Biliyorsun işte istemeden oldu. Ne olacak en fazla bi bebeğimiz daha olur. Ona göre ne var...Ne yapmayı düşünüyorsun peki eşin ne düşünüyor oda önemli olsun birşey olursa diyordur kesin
Yakındır canım sizinde o zaman bizimde şişlik ve beyazlık vardı ilk olarakNasıl çıktı bizimkinin şişti beyazladı alttakiler ama çıkamadı henüz nezaman çıkar bilmiyorum ama baya yıprandı güzel kızım
İnşallah canım şuan ısıramıyor bile acıyor bellikiYakındır canım sizinde o zaman bizimde şişlik ve beyazlık vardı ilk olarak
Ayy Allah razı olsun. Doktora sorayim biErtesi gün spirali”
Korunmasız cinsel ilişkiyi takip eden ilk beş gün içerisinde hamilelik bir bakırlı spiral ile de önlenebilir. Kadın doktoruna gidip bir bakırlı spiral yerleştirtebilirsiniz. Bakırlı spiral dölllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesini engeller.
Bakırlı spiral normal bir gebelik önleme yöntemidir. Bu yöntem acil durumlarda da kullanılır. Spiral takıldığı an istenmeyen bir gebelikten korunmuş olursunuz. “Ertesi gün spirali”, daha sonra da spiralle korunmaya devam edecekseniz doğru bir seçimdir. Ayrıca bakırlı spirali, yerleştirildikten üç ila beş yıl sonra değiştirmek gerekir bak ne buldum istersen bir doktora sor
Cümlemizden inşallah canım vakit kaybetmeden sor doktorunaAyy Allah razı olsun. Doktora sorayim bi
bnmkısıde oyle zaten cok dık oturmasını uygun bulmuyolar ama yurutece koyuyom bır ıkı dk gezmeye basladı cok tutmuyorum koltukda desteklı koyuyorum ama oncekılere gore dha ıyı smdı abısnden oksuruk ates bulasdı onla ugrasıyorumKızlar merhaba, 6 ay 3 günlük kızım var. Yuvarlanmiyor ve desteksiz oturamıyor.Desteklide oturunca öne egiliyor.Sizin bebekler ne durumda karşılaştırmaktan pek hoşlanmam ama ah bu annelik yinede merak ediyor insan ☺ En azından etkinlikler aktiviteler hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz
Bizimkide desteksiz oturamıyor daha ama yatınca kafayı kaldırıyor dönüyor birde bugün kafa hareketi yapmaya başladı döndürüyor habire çok tatlı oturtunca etrafına battaniye satıyorum oyuncak koyunca önüne oynuyor minik kızKızlar merhaba, 6 ay 3 günlük kızım var. Yuvarlanmiyor ve desteksiz oturamıyor.Desteklide oturunca öne egiliyor.Sizin bebekler ne durumda karşılaştırmaktan pek hoşlanmam ama ah bu annelik yinede merak ediyor insan ☺ En azından etkinlikler aktiviteler hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz
Geçmiş olsun kuzucuga. Zamanla öğrenecekler inşallahbnmkısıde oyle zaten cok dık oturmasını uygun bulmuyolar ama yurutece koyuyom bır ıkı dk gezmeye basladı cok tutmuyorum koltukda desteklı koyuyorum ama oncekılere gore dha ıyı smdı abısnden oksuruk ates bulasdı onla ugrasıyorum
Sağ sola ayaklarını kaldırınca dönüyor ara ara ama böyle yuvarlanmiyor. Birde kızlar bana arkadaşım bebe yatmaz vermişti bebegim hiç sevmedi rahatsız oluyor onun bebegide rahatsız oluyormuştu boşunapara vermeyin. Gerçi her bebek farklı ama benimkide sevmedi hemen sıkılıyorBizimkide desteksiz oturamıyor daha ama yatınca kafayı kaldırıyor dönüyor birde bugün kafa hareketi yapmaya başladı döndürüyor habire çok tatlı oturtunca etrafına battaniye satıyorum oyuncak koyunca önüne oynuyor minik kız
Zeytinyag surebilirsin canım doğalKızlar benim kızımın dudağı çatlamış sabah hafif kanlanma vardı ne yapabilirim onun için yağlı süreyim napayım nemlendirici olmaz herhalde
Bizde 6 ay 7 gunlukuz. Ve hicbir sekikde yuvarlanmiyor. Yuzustu durmaktanda hic hoşlanmıyor. Birakinca oyle agliyor. Destekli oturtuyorum öne dogru egiliyor bu da midesini zorluyor. Reflusunu artiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Biraz oyun halisinda oynuyor sonra hep kucak.Kızlar merhaba, 6 ay 3 günlük kızım var. Yuvarlanmiyor ve desteksiz oturamıyor.Desteklide oturunca öne egiliyor.Sizin bebekler ne durumda karşılaştırmaktan pek hoşlanmam ama ah bu annelik yinede merak ediyor insan ☺ En azından etkinlikler aktiviteler hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz
Benim bebiş de aynı canım merak etme normal süreçlerKızlar merhaba, 6 ay 3 günlük kızım var. Yuvarlanmiyor ve desteksiz oturamıyor.Desteklide oturunca öne egiliyor.Sizin bebekler ne durumda karşılaştırmaktan pek hoşlanmam ama ah bu annelik yinede merak ediyor insan ☺ En azından etkinlikler aktiviteler hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz
Benim de bebişe ablasından çok bulaşıyor canım hastalık bu seneyi bi atlatsaydık hayırlıca bu aralar salgın ateş öksürükbnmkısıde oyle zaten cok dık oturmasını uygun bulmuyolar ama yurutece koyuyom bır ıkı dk gezmeye basladı cok tutmuyorum koltukda desteklı koyuyorum ama oncekılere gore dha ıyı smdı abısnden oksuruk ates bulasdı onla ugrasıyorum
Benim kızımda yumurta alerjisi var canım. Bizim ki anne sütünden çıktı 5 aylıkken. Gozu kizardi vucudu yuzu kızardı kurudu. Ozellikle cene altı minik kırmızılıklar oluyordu yumurta ben yeyince testte çıktı.Kızlar bugün kahvaltıda oğluşa ilk defa yumurta sarısı verdim boynunda kızarıklık oldu geçti kısa süreli oldu acaba alerjisi mi var alerjisi olanlar var mi onlar daha iyi bilir alerji bi kaç yerinde mi olur yoksa tüm vücutta mi olur acaba
Aynisi ya benim kziimda tam olarak böyle. Demekki zamanı var. Kendi kendine yerde vakit geçirmiyor ya kucak yada bizimle yerde birkaç dk oyun ..Bizde 6 ay 7 gunlukuz. Ve hicbir sekikde yuvarlanmiyor. Yuzustu durmaktanda hic hoşlanmıyor. Birakinca oyle agliyor. Destekli oturtuyorum öne dogru egiliyor bu da midesini zorluyor. Reflusunu artiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Biraz oyun halisinda oynuyor sonra hep kucak.
arolsun saolasn cnm ates den oksurukden ucuk cıktı cocukda valla yarın dr goturcemGeçmiş olsun kuzucuga. Zamanla öğrenecekler inşallah
aynen cnm bıde asısı var hastaken yaparlarmı bılmem de ıns su seneyı bı atlatsak allahın ıznyleBenim de bebişe ablasından çok bulaşıyor canım hastalık bu seneyi bi atlatsaydık hayırlıca bu aralar salgın ateş öksürük