2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet kanda yapıldı.kucuk olduğu için cikmazmis.buyuk kızımın kanda 6 aylik cikmiati yumurta alerjisi cuma yine gidicez belki bu sefer cikar
Bize kan testi istemedi deri testi yaptı onda da bişey çıkmadı eğer bunda herhangi bişeye alerji çıksaydı omur boyu bu alerji devam eder derdim dedi. Rabbim yavrularimiza sifa versin insallah canım canlari sağolsun da bunlar da geçer zamanla.

Kızlar yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim, ogluma iki doz rotateq aşısı vuruldu, 3. Doz olması lazım ama piyasada aşıyı bulamıyorum herkes yok diyor. Ne olacak peki şimdi 3. Doz vurulmazsa? Ya da 3. Doz rotarix vurulursa? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Kanaması durdu canım çok şükür pompa ile sağıp verdim hep, lansinoh krem iyi geldi. Bidaha kanamaz umarım emzirmeye başlıcam yakında, teşekkürler yardımlarınız için
Rica ederim canım Allah şifa versin arada nemlendir çatlayıp kurumasın enfeksiyon kapmasın

Rotateq den sonra rotarix olmaz diye biliyorum etki sağlamaz diye okumuştum. En iyi doktor bilir ama aşılar hassas konular

Biz sadece 2 doz vurulduk üçüncü doza ne gerek varki

Merhaba uygun bez arıyanlar Molfix kullananlar Şok marketlerde 100 4 numara 7/14 bez 69.95 bence kaçırmayın ben ikitane aldım :)

Ek gıda verme süreciniz nasıl arkadaşlar benim bebiş pek iştahlı yemiyor ya sizde durumlar nasıl

Ek gıda verme süreciniz nasıl arkadaşlar benim bebiş pek iştahlı yemiyor ya sizde durumlar nasıl
dun bn sebzelı suzme corba verdım bı kac kasık yedı kahvltılıklardan tattırıyorum mandalınayı cok sevıyor verdımmı bıdaha ıstıyor elma verıyorum az cokda vermek ıstemıyorum busefer meme az emer dıye ama peynırı fazla sevmedı organık recellerden tattırıyorum kendı yptıgım kusburnunu cok sevıyo marmelatını

Süt ve mama gdyoruz o yüzden fazla vermiyor m ek gıda yoğurt ve meyve suyu az az
Benimkipek bi hevesliydi bişeyler yemeye ama şimdi yoğurda ve sebzelere ağzını kapatıyor ağzından püskürtüyor yemek istemiyor meyveler tatlı olduğu için onlara ağzını açıyor inşallah alışır yoğurt ve sebzelere de

6 ay 10 günlük bebeğim iştahli maşallah hergün corba yoğurt meyve veriyorum anne sütü ve mama
Çorba ne çorbası veriyorsun canım fikir olsun ben kabak ek olarak havuç sonra pirinç ekleyerek gidiyorum patates ekleyeceğim yarın da bakalm inşallah yerse benimki pek bi isteksiz ağzını kapatıyor yemek istemiyor

meyve neler veriyorsun canım bi de

Ben nerdeyse bütün çorbaları denedim canım patates havuç kabak mercimek çorbası Yayla çorbası Sütlü çorba tavuk çorbası deniycem şimdi bizimki yiyiyor 3 yemek kaşığı çorba veriyorum günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…