2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
dun bn sebzelı suzme corba verdım bı kac kasık yedı kahvltılıklardan tattırıyorum mandalınayı cok sevıyor verdımmı bıdaha ıstıyor elma verıyorum az cokda vermek ıstemıyorum busefer meme az emer dıye ama peynırı fazla sevmedı organık recellerden tattırıyorum kendı yptıgım kusburnunu cok sevıyo marmelatını
Bebeğiniz ne kadarlık tam olarak

Benimkipek bi hevesliydi bişeyler yemeye ama şimdi yoğurda ve sebzelere ağzını kapatıyor ağzından püskürtüyor ☺yemek istemiyor meyveler tatlı olduğu için onlara ağzını açıyor inşallah alışır yoğurt ve sebzelere de
Canım ilkbaş benimkide aynı şeyi yapıyordu ikincisini ertesi gün verki tan8dık tat olarak algılayıp yiyor hele dilinin ucuyla bak8yor tadona benim kız şapşik :)

Kızlar benimkide boya gidiyor kilo alımı baya yavaşladı iki ay önce 63 cm di şimdi 68 olmuş eski kilosuda 6.800 dü şimdi 7.800 bayada dış sorunumuz var

Kızlar bende corba, yogurt meyve veriyorum mama da.
Anne sütü almıyor ama kılo almımı yavaslamıs bu ay sadece 400 gram almış corbayı meyveyı yıyorda anlamadım
Aıle hekımındeki hemşire de sinir etti, oğlum bu ay boya gitmiş cocugumu kucagına aldı bu ne yaa dedi zayıfcık cocuk dedğin tombik olur dedi.
Benım için kılo değil sağlıklı olması onemlı olan sağlıkçı olarak sizin daha iyi bilmeniz gerekıyor dedim.
Ne patavatsız ınsanlar var yaa zaten cocuklar hassas noktamız sinir oldum kadına ...

Kızlar bende corba, yogurt meyve veriyorum mama da.
Anne sütü almıyor ama kılo almımı yavaslamıs bu ay sadece 400 gram almış corbayı meyveyı yıyorda anlamadım
Aıle hekımındeki hemşire de sinir etti, oğlum bu ay boya gitmiş cocugumu kucagına aldı bu ne yaa dedi zayıfcık cocuk dedğin tombik olur dedi.
Benım için kılo değil sağlıklı olması onemlı olan sağlıkçı olarak sizin daha iyi bilmeniz gerekıyor dedim.
Ne patavatsız ınsanlar var yaa zaten cocuklar hassas noktamız sinir oldum kadına ...
Tombik olsa da ay bu çocuğu obez yapmışsın derlerdi boşver konuşurlar da konuşurlar

Kızlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu acaba? Ya da desteksiz oturma ne zaman başlar bizimki gönyede duramıyor 🤣
Daha desteksiz oturamıyor canım destekle yanına yastıklarla duruyor yastıkları çekip bi süre kendini kontrol etmesini sağlıyorum yumuşak bi yerde yavaş yavaş öğrenecekler sanırım.daha dönmüyor benimki de sizinkiler ne durumda

Ben nerdeyse bütün çorbaları denedim canım patates havuç kabak mercimek çorbası Yayla çorbası Sütlü çorba tavuk çorbası deniycem şimdi bizimki yiyiyor 3 yemek kaşığı çorba veriyorum günde
Kendinize yaptığın çorbadan mı yediriyorsun canım yoksa ona özel tuzsuz mu yapıyorsun

Merhaba kahvaltı için ne hazırlıyorsunuz labne peynir ve yumurta sarısını karıştırıyorum yemiyor yoğurt elma ve muzu severek yedi sadece 2 haftaya girdik ek gıdada dün akşam birkaç kaşık patates havuç ve pirinçli yaptığım çorbadan içti 6 ay 11 günlük

Merhaba kahvaltı için ne hazırlıyorsunuz labne peynir ve yumurta sarısını karıştırıyorum yemiyor yoğurt elma ve muzu severek yedi sadece 2 haftaya girdik ek gıdada dün akşam birkaç kaşık patates havuç ve pirinçli yaptığım çorbadan içti 6 ay 11 günlük
Ben peynirle yumurta sarısı ile beyazı karıştırıp veriyorum

Canım ya bende aynı rotateq bulamıyorum 3. Doz kaldı sen naptın bulabildin mi doktorun ne dedi bu konuda? Bulamazsak diğer vurdurduklarımız boşamı gidicek yani 😕

X