Bebeğiniz ne kadarlık tam olarakdun bn sebzelı suzme corba verdım bı kac kasık yedı kahvltılıklardan tattırıyorum mandalınayı cok sevıyor verdımmı bıdaha ıstıyor elma verıyorum az cokda vermek ıstemıyorum busefer meme az emer dıye ama peynırı fazla sevmedı organık recellerden tattırıyorum kendı yptıgım kusburnunu cok sevıyo marmelatını
Canım ilkbaş benimkide aynı şeyi yapıyordu ikincisini ertesi gün verki tan8dık tat olarak algılayıp yiyor hele dilinin ucuyla bak8yor tadona benim kız şapşik :)Benimkipek bi hevesliydi bişeyler yemeye ama şimdi yoğurda ve sebzelere ağzını kapatıyor ağzından püskürtüyor ☺yemek istemiyor meyveler tatlı olduğu için onlara ağzını açıyor inşallah alışır yoğurt ve sebzelere de
ayın 16sında tam 6 aylık olcak allahın ıznyle bn butun corbalardan verdım cok sukur sorun yasamadımBebeğiniz ne kadarlık tam olarak
Tombik olsa da ay bu çocuğu obez yapmışsın derlerdi boşver konuşurlar da konuşurlarKızlar bende corba, yogurt meyve veriyorum mama da.
Anne sütü almıyor ama kılo almımı yavaslamıs bu ay sadece 400 gram almış corbayı meyveyı yıyorda anlamadım
Aıle hekımındeki hemşire de sinir etti, oğlum bu ay boya gitmiş cocugumu kucagına aldı bu ne yaa dedi zayıfcık cocuk dedğin tombik olur dedi.
Benım için kılo değil sağlıklı olması onemlı olan sağlıkçı olarak sizin daha iyi bilmeniz gerekıyor dedim.
Ne patavatsız ınsanlar var yaa zaten cocuklar hassas noktamız sinir oldum kadına ...
Daha desteksiz oturamıyor canım destekle yanına yastıklarla duruyor yastıkları çekip bi süre kendini kontrol etmesini sağlıyorum yumuşak bi yerde yavaş yavaş öğrenecekler sanırım.daha dönmüyor benimki de sizinkiler ne durumdaKızlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu acaba? Ya da desteksiz oturma ne zaman başlar bizimki gönyede duramıyor
Kendinize yaptığın çorbadan mı yediriyorsun canım yoksa ona özel tuzsuz mu yapıyorsunBen nerdeyse bütün çorbaları denedim canım patates havuç kabak mercimek çorbası Yayla çorbası Sütlü çorba tavuk çorbası deniycem şimdi bizimki yiyiyor 3 yemek kaşığı çorba veriyorum günde
Çok zekiler maşallahCanım ilkbaş benimkide aynı şeyi yapıyordu ikincisini ertesi gün verki tan8dık tat olarak algılayıp yiyor hele dilinin ucuyla bak8yor tadona benim kız şapşik :)
Ona özel çorba yapıyorum canim tuzsuz doktor liste verdi onları uyguluyorumKendinize yaptığın çorbadan mı yediriyorsun canım yoksa ona özel tuzsuz mu yapıyorsun
Benim uyguladığım yok ama pirinç unu mu alsam diye düşünüyorum bende en azından gece daha tok tutar emmeye sürekli uyanıyorKızlar gece tok tutan tarif var mı önereceğiniz?
Benımkide 6 bck aylığız hala destrksız duramıyoruzKızlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu acaba? Ya da desteksiz oturma ne zaman başlar bizimki gönyede duramıyor
Ben peynirle yumurta sarısı ile beyazı karıştırıp veriyorumMerhaba kahvaltı için ne hazırlıyorsunuz labne peynir ve yumurta sarısını karıştırıyorum yemiyor yoğurt elma ve muzu severek yedi sadece 2 haftaya girdik ek gıdada dün akşam birkaç kaşık patates havuç ve pirinçli yaptığım çorbadan içti 6 ay 11 günlük
Bende bakmıştım alamdm fırsat olmadı dene işe yararsa bende alıcamKızlar bebeklere kehribar kolye bileklik vs kullanıyomusunuz? Ben bugün sipariş verdim bakalım faydasını görecek miyiz.
Yumurtanin beyazi 1 yasindan sonra degil mi?Ben peynirle yumurta sarısı ile beyazı karıştırıp veriyorum