Ateş varsa belki erteleyebilirler canım yine de dr daha iyi bilir tabi sadece fikrim bu yöndeaynen cnm bıde asısı var hastaken yaparlarmı bılmem de ıns su seneyı bı atlatsak allahın ıznyle
Bende hala araştırıyorum bulamadım bir türlü. İstanbul ankara Erzurum her yere sordum yok yok yok... Doktor en son çare rotarix yaparız dedi bana. 8. Aya kadar tamamlanması lazımmış şuan 6 bucuk aylık biraz daha bekleyeceğiz mecbur, sen ne yaptın araştırıyor musun hiç. Sordun mu kendi doktoruna o ne dedi
İşin ilginci ben hiç hangi çeşidi olduğuna dikkat de etmedim. Acaba hangisini yaptırdık bugüne kadarBende hala araştırıyorum bulamadım bir türlü. İstanbul ankara Erzurum her yere sordum yok yok yok... Doktor en son çare rotarix yaparız dedi bana. 8. Aya kadar tamamlanması lazımmış şuan 6 bucuk aylık biraz daha bekleyeceğiz mecbur, sen ne yaptın araştırıyor musun hiç. Sordun mu kendi doktoruna o ne dedi
Hormon içerikli olduğu için kullanamadım ve öyle mal gibi bekleyişteyim. Moralim kafam çok bozukCümlemizden inşallah canım vakit kaybetmeden sor doktoruna
devlete goturdum bugun acıle ıkı ılac bır goz merhemı bırde fıtıl verdı yavrum oksur ksur atesdenyatamadı daha yenı az uyudu grıbal enfeksıyn abısındengecmısAteş varsa belki erteleyebilirler canım yine de dr daha iyi bilir tabi sadece fikrim bu yönde
Çok geçmiş olsun canım bizde atlattık öksürük hatta atlattık ta sayılmaz hemen alıyor bebekler benim boğazım ağrıyordu hemen başlıyor tekrar öksürük onda da ıhlamur verebilirsin ılık ılık belki yumuşatır ben veriyorum aradadevlete goturdum bugun acıle ıkı ılac bır goz merhemı bırde fıtıl verdı yavrum oksur ksur atesdenyatamadı daha yenı az uyudu grıbal enfeksıyn abısındengecmıs
Aynisi ya benim kziimda tam olarak böyle. Demekki zamanı var. Kendi kendine yerde vakit geçirmiyor ya kucak yada bizimle yerde birkaç dk oyun ..
Bir buçuk iki saatte uyaniyor sabaha karsi yarim saate dusuyor. 6 bucuk 7 den sonra da uyumuyor. Aslında cok uykusu var ama nedense direniyor battaneyide sallayinca uyuyor anca.Gece uykuları nasıl kızlar bebişlerin benimki yarım saat 1 saatte uyanıyor
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatir yavrundevlete goturdum bugun acıle ıkı ılac bır goz merhemı bırde fıtıl verdı yavrum oksur ksur atesdenyatamadı daha yenı az uyudu grıbal enfeksıyn abısındengecmıs
2-3 saatte bir uyanıyor canımGece uykuları nasıl kızlar bebişlerin benimki yarım saat 1 saatte uyanıyor
Artık sızıp kalmasını bekliyorum. Çareler tükendi.Bebeğim uykuya dalmakta çok zorlanıyor. Özellikle son günlerde hem gündüz hem de gece uykusuna geçmekte zorlanıyor. Ağlamaktan helak oluyor. Emziği kabul etmiyor sallanmak istemiyor. Ne denediysem fayda etmedi. O da ben de çok yoruluyoruz
Sizler bebeklerinizin uyuması için neler yapıyorsunuz
Öyle çok ağlıyor ki içim dayanmıyor..Artık sızıp kalmasını bekliyorum. Çareler tükendi.
Sırt üstü yatarken başını pek kaldırmıyo zaten, sadece emerken çevreyi merak edip doğrulmaya çalışıyo. Ben sırt üstü yatırınca genellikle yüzüstü döner, başını öyle kaldırır.Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeğim sırt üstü yatarken kendiliğinden başını ve boynunu kaldırmaya çalışmıyor. Onun haricinde ayına göre yapması gereken herşey normal. Doktor 1 hafta sonra gelin tekrar bakalım olmadı çocuk nöroloğuna gidersiniz dedi aynı durumu yaşayan var mı dikkat ettiniz mi
Benim kızım da öyleydi psikoljim bozuluyordu uyku saati gelince çok ağlardı. 1 aydır çok şükür emiyor yarim saat memede uyuyor sonra uyanıp bizimle yarın saat oynuyor son ra kendi kendine uyuyor . Anlayacağın bizi parmağında oynatıyor:))Bebeğim uykuya dalmakta çok zorlanıyor. Özellikle son günlerde hem gündüz hem de gece uykusuna geçmekte zorlanıyor. Ağlamaktan helak oluyor. Emziği kabul etmiyor sallanmak istemiyor. Ne denediysem fayda etmedi. O da ben de çok yoruluyoruz
Sizler bebeklerinizin uyuması için neler yapıyorsunuz
Bizimki şu an emmek de istemiyor uyku gelince.. İnşallah kısa sürede düzelirBenim kızım da öyleydi psikoljim bozuluyordu uyku saati gelince çok ağlardı. 1 aydır çok şükür emiyor yarim saat memede uyuyor sonra uyanıp bizimle yarın saat oynuyor son ra kendi kendine uyuyor . Anlayacağın bizi parmağında oynatıyor:))
Ben 3 eczaneye sordum daha valla 7 aylık olucaz biz az kaldı kontrolde sorucam doktora. Neden yokmuş anlamadım gitti :/ rotarix yaptırıcakmısın peki bulamazsan?Bende hala araştırıyorum bulamadım bir türlü. İstanbul ankara Erzurum her yere sordum yok yok yok... Doktor en son çare rotarix yaparız dedi bana. 8. Aya kadar tamamlanması lazımmış şuan 6 bucuk aylık biraz daha bekleyeceğiz mecbur, sen ne yaptın araştırıyor musun hiç. Sordun mu kendi doktoruna o ne dedi
Bana da sağlık ocağı dört aylıkken dedi su an hiç bir şeyi yok suku r onun egzersizleri var youtubede gosteriolar hatta bir hastalık ismi di unuttum smdi ama erken tedavi edebiliyorlar diye biliyorumKızlar bugün kontrolümüz vardı bebeğim sırt üstü yatarken kendiliğinden başını ve boynunu kaldırmaya çalışmıyor. Onun haricinde ayına göre yapması gereken herşey normal. Doktor 1 hafta sonra gelin tekrar bakalım olmadı çocuk nöroloğuna gidersiniz dedi aynı durumu yaşayan var mı dikkat ettiniz mi