2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaa canımm doğum yapmışsın doğum hikayeni buldum okudum şimdi nasıl sevindim hayırlı olsun kuzum benim 🥰 Meryem duru nasıl? Sen nasılsın, alışabildinizmi birbirinize? ☺
Sağol kuzum çokk şükür kavustuk yavrumla yarın 40 ımız çıkıyor alıştık çok şükür . Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın .
sen nasılsın oğlun nasıl kocaaman olmustur 🥰

Sağol kuzum çokk şükür kavustuk yavrumla yarın 40 ımız çıkıyor alıştık çok şükür . Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın .
sen nasılsın oğlun nasıl kocaaman olmustur 🥰
Evet canım 6 aylık olduk bizde allaha şükür ilk zamanlar zor gerçekten ama sonra özellike 3. Aydan sonra herşey daha kolay oluyor. Bak sana fotomuzu atalımda gör nasıl büyüdük 😍

Kızlar epilasyon takvimimiz bu ayki yayınlandı
1.SEÇENEK
17 Aralık 2019 11.23’ten 19 Aralık 2019 10.08’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2.SEÇENEK
26 Aralık 2019 01.55’ten 26 Aralık 2019 07.00’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz. (Sadece 5 saat, dikkat edin lütfen!)

İnstagramda hekimanne diye bi hesap var şimdi ekran görüntüsünü de atıcam o masajı yaptım oğluma balgamını kustu bi deneyin derimEki Görüntüle 2560924 Eki Görüntüle 2560924
Bende deneyeceğim teşekkürler inşallah işe yarar balgam bizi de mahvetti doğru düzgün beslenemiyor bile yavrum bulantı yapıyor biraz öksürük te var boğazlar kızarmış dedi dr 😔şu kışı bi an önce hayırlıca bi atlatsaydık inşallah 🤲🏻

Bende deneyeceğim teşekkürler inşallah işe yarar balgam bizi de mahvetti doğru düzgün beslenemiyor bile yavrum bulantı yapıyor biraz öksürük te var boğazlar kızarmış dedi dr 😔şu kışı bi an önce hayırlıca bi atlatsaydık inşallah 🤲🏻
Ne önerdi doktor? İlaç verdi mi? Bizde de öksürük başladı

Merhaba kızlar nasılsınız? Mesajları okurken hepinizi nasıl özlediğimi hissettim. Benim mızmız kız durmadığı için hayatım okul-ev-zeynep in vızıltısı- gece kıyıda köşede uyuyup kalan anne şeklinde geçiyor.

Yaa okurken çok duygulandım. Hepimiz doğum zamanlarımızı beklerken şimdi diş ve ilk kelime bekliyoruz 😍

Bizim de diş damakta. Yarmasini bekliyoruz. Ama yavrum sinirinden damaklarini kaşıya kaşıya kendi yaracak. Durum pek vahim.

Sizin minnaklar nasıl? Sizler nasılsınız?

Kızlar epilasyon takvimimiz bu ayki yayınlandı
1.SEÇENEK
17 Aralık 2019 11.23’ten 19 Aralık 2019 10.08’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2.SEÇENEK
26 Aralık 2019 01.55’ten 26 Aralık 2019 07.00’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz. (Sadece 5 saat, dikkat edin lütfen!)
Teşekkürler be de bekliyordum

Merhaba kızlar nasılsınız? Mesajları okurken hepinizi nasıl özlediğimi hissettim. Benim mızmız kız durmadığı için hayatım okul-ev-zeynep in vızıltısı- gece kıyıda köşede uyuyup kalan anne şeklinde geçiyor.

Yaa okurken çok duygulandım. Hepimiz doğum zamanlarımızı beklerken şimdi diş ve ilk kelime bekliyoruz 😍

Bizim de diş damakta. Yarmasini bekliyoruz. Ama yavrum sinirinden damaklarini kaşıya kaşıya kendi yaracak. Durum pek vahim.

Sizin minnaklar nasıl? Sizler nasılsınız?
Herhalde herkes aynı şeyleri ve aynı duyguları yaşıyordur çok şükür ufak sıkıntılar dışında bizlerde iyiyiz bu güne şükürler olsun sanki o zor zamanlar bir rüyaymış gibi geliyor

Ne önerdi doktor? İlaç verdi mi? Bizde de öksürük başladı
İlaç vermedi canım beslenemezse o zman acile götür dedi bizim kusma da var balgamdan dolayı vücut sıvısız kalmasın diye .ben 2 gündür ıhlamur la elma karışımı kaynattım onu veriyorum bi nebze daha iyi gibi

X