Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canimÇok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer malesef bu yüzden insan bir an boğulur yutkunamaz veya nefes alamaz die korkuyor rabbim yardımcımız olsun inşallah
Sağol kuzum çokk şükür kavustuk yavrumla yarın 40 ımız çıkıyor alıştık çok şükür . Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın .Yaa canımm doğum yapmışsın doğum hikayeni buldum okudum şimdi nasıl sevindim hayırlı olsun kuzum benim Meryem duru nasıl? Sen nasılsın, alışabildinizmi birbirinize? ☺
Ilk önce kakada mukus, gürültülü kaka, mideden sesler, bazen hırıltılı solunum en son da kakada kan gördük ondan sonra da teşhis konuldu. Sizde ne belirtiler varSüt alerjili anneler nasıl tepki verdi bebekleriniz neler yaptınız
Evet canım 6 aylık olduk bizde allaha şükür ilk zamanlar zor gerçekten ama sonra özellike 3. Aydan sonra herşey daha kolay oluyor. Bak sana fotomuzu atalımda gör nasıl büyüdükSağol kuzum çokk şükür kavustuk yavrumla yarın 40 ımız çıkıyor alıştık çok şükür . Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın .
sen nasılsın oğlun nasıl kocaaman olmustur
Teşekkür ederim balgami gecti gibi simdide kuru öksürük başladı. Dediğinizi deneyecegim.Günde
Günde 3 kez zeytinyağ ver ve zeytinyağıyla masaj yapıp sıcak havlu koy canım
Çok teşekkür ederim denedim gerçekten kustuİnstagramda hekimanne diye bi hesap var şimdi ekran görüntüsünü de atıcam o masajı yaptım oğluma balgamını kustu bi deneyin derimEki Görüntüle 2560924 Eki Görüntüle 2560924
Bende deneyeceğim teşekkürler inşallah işe yarar balgam bizi de mahvetti doğru düzgün beslenemiyor bile yavrum bulantı yapıyor biraz öksürük te var boğazlar kızarmış dedi dr şu kışı bi an önce hayırlıca bi atlatsaydık inşallahİnstagramda hekimanne diye bi hesap var şimdi ekran görüntüsünü de atıcam o masajı yaptım oğluma balgamını kustu bi deneyin derimEki Görüntüle 2560924 Eki Görüntüle 2560924
Ne önerdi doktor? İlaç verdi mi? Bizde de öksürük başladıBende deneyeceğim teşekkürler inşallah işe yarar balgam bizi de mahvetti doğru düzgün beslenemiyor bile yavrum bulantı yapıyor biraz öksürük te var boğazlar kızarmış dedi dr şu kışı bi an önce hayırlıca bi atlatsaydık inşallah
Bir yer de beyaz sabunu bir bezin içine koyup, göğüse masaj yapıldığında aşırı iyi geldiğini okumuştum. Hatta yapan her anne çok iyi geldi yazmıştı. Deneyin bi.Bebeğimin göğsü balgam dolu atamıyor bir türlü. Ne önerirsiniz 5 aylık kızım.
Hmm bizde kaka degilde egzama oldu dökünrüler vucudu 2 aylıktan beri kuru zaten yönşendirildik alerjiye randevu almaya calışıyorumIlk önce kakada mukus, gürültülü kaka, mideden sesler, bazen hırıltılı solunum en son da kakada kan gördük ondan sonra da teşhis konuldu. Sizde ne belirtiler var
Teşekkürler be de bekliyordumKızlar epilasyon takvimimiz bu ayki yayınlandı
1.SEÇENEK
17 Aralık 2019 11.23’ten 19 Aralık 2019 10.08’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2.SEÇENEK
26 Aralık 2019 01.55’ten 26 Aralık 2019 07.00’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz. (Sadece 5 saat, dikkat edin lütfen!)
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim balgami gecti gibi simdide kuru öksürük başladı. Dediğinizi deneyecegim.
Herhalde herkes aynı şeyleri ve aynı duyguları yaşıyordur çok şükür ufak sıkıntılar dışında bizlerde iyiyiz bu güne şükürler olsun sanki o zor zamanlar bir rüyaymış gibi geliyorMerhaba kızlar nasılsınız? Mesajları okurken hepinizi nasıl özlediğimi hissettim. Benim mızmız kız durmadığı için hayatım okul-ev-zeynep in vızıltısı- gece kıyıda köşede uyuyup kalan anne şeklinde geçiyor.
Yaa okurken çok duygulandım. Hepimiz doğum zamanlarımızı beklerken şimdi diş ve ilk kelime bekliyoruz
Bizim de diş damakta. Yarmasini bekliyoruz. Ama yavrum sinirinden damaklarini kaşıya kaşıya kendi yaracak. Durum pek vahim.
Sizin minnaklar nasıl? Sizler nasılsınız?
Dün yeni paştılar beklemeden paylaştım ben geçenki tarihlerde alamadm annemler geldi sonrada öbür tarihi bekleyim dedim kaldım öyle :)Teşekkürler be de bekliyordum
İlaç vermedi canım beslenemezse o zman acile götür dedi bizim kusma da var balgamdan dolayı vücut sıvısız kalmasın diye .ben 2 gündür ıhlamur la elma karışımı kaynattım onu veriyorum bi nebze daha iyi gibiNe önerdi doktor? İlaç verdi mi? Bizde de öksürük başladı
Evet kanda yapıldı.kucuk olduğu için cikmazmis.buyuk kızımın kanda 6 aylik cikmiati yumurta alerjisi cuma yine gidicez belki bu sefer cikarSağol canım inşallah bi an önce yavrularımız sağlıklarına kavuşurlar alerji testi kandan mi yapıldı da çıkmadı ?