Verip vermemek konusunu bilemem ama gögüs ucuna soğan halka şeklinde kesip üçlarında beklet arada gezdir başta biraz sızlıyor ama çok rahatlatıyor vede ayva çekirdeğini suya koy suyu merhem gibi olunca yapış yapış sür iyi gelir inşallahKızlar acil yardımm... Benim bikaç gündür göğsüm emzirdikten sonra çoook sızlıyordu bazen dayanılmaz oluyordu, baktım ucunda böyle süt tıkanması gibi tıpa vardı, sonra bebegım emerken patladı orası ve kanadı biraz emzirdim çok acıdı bende pompa işe sağarak veriyorum artık, şuan daha iyi durumu ama ordan emzirmem lazım mı sizce? Bide ne iyi gelir önerilerinizi bekliyorum.
Emmesi ve iştahı için herhangi bir ilaç basladimi peki canım? Birde ücretler nekadarmis aradım da 600₺ dediler tahliller falan nekdr tuttuCanım doktora gittik biz bağırsak tepkiliydik ama son zamanlarda ciltte biraz pütür de vardı o yüzden doktor deri testi istedi hemen orda yapıldı çok şükür alerjimiz çıkmadı diyeti sut ve sut ürünleri ve yumurta hariç açtırdı. Süt 2 hafta sonra ben denicem sondadaki hafta da Çocuk da açılcak inşallah bakalım.bem doktordan memnun kaldım canım açıkçası tavsiye ederim
Hiç ilaç vermedi canım benimki emiyo zaten sen o şikayetini söylersen belki sana verirEmmesi ve iştahı için herhangi bir ilaç basladimi peki canım? Birde ücretler nekadarmis aradım da 600₺ dediler tahliller falan nekdr tuttu
Bizimkinin de tirnaklari capa. Kestirmiyor. Tirnaklariyla yapmis olabilirOlabilir canım benim kızımda kafatasının ortasını tırnaklarıyla çizip kanatmiştı
Bizde de reglu var. Gaviscon kullaniyoruz. Kusmasi azaldi ama sürekli agzina geliyor uykusundan uyandiriyorKızlar kızım reflu olmuş sürekli kusuyor yaa
ayva cekırdegını kayna jel kıvamında gogsune sur bıde bnde de olabılıyor sutun cokda gelse azda gelse soranlara deme nazardanda agrı oluyor lashınoh gogus kremıde ıyı gelıyor ondnda surebılırsn bn emzrdkden sonra surerdm snra ılık suyla bezle sılerdım duzelırdı bırde karbonatlı suylada gogsunu sılebılırsın onuda denedm ıyı gelıyorKızlar acil yardımm... Benim bikaç gündür göğsüm emzirdikten sonra çoook sızlıyordu bazen dayanılmaz oluyordu, baktım ucunda böyle süt tıkanması gibi tıpa vardı, sonra bebegım emerken patladı orası ve kanadı biraz emzirdim çok acıdı bende pompa işe sağarak veriyorum artık, şuan daha iyi durumu ama ordan emzirmem lazım mı sizce? Bide ne iyi gelir önerilerinizi bekliyorum.
Ben sünnet olduğu için tek rakam yedim . 1-3-5-7 rakam sana kalmıs . Sağlıklı doğumlar dilerimMerhaba
Merhaba
Doğuma 1 hafta kala günde kaç adet yenilmeli sizce? Medine hurması
İltihablanma mı oldu kan varsa emzirme enfeksiyon olabilir sağdığonda sütüne bak kan varsuonuda verme mastitmi başı birşeyKızlar acil yardımm... Benim bikaç gündür göğsüm emzirdikten sonra çoook sızlıyordu bazen dayanılmaz oluyordu, baktım ucunda böyle süt tıkanması gibi tıpa vardı, sonra bebegım emerken patladı orası ve kanadı biraz emzirdim çok acıdı bende pompa işe sağarak veriyorum artık, şuan daha iyi durumu ama ordan emzirmem lazım mı sizce? Bide ne iyi gelir önerilerinizi bekliyorum.
Ben de aynen tek sayı yiyorum, adet olarak merak etmiştim. Amin sağolun❣Ben sünnet olduğu için tek rakam yedim . 1-3-5-7 rakam sana kalmıs . Sağlıklı doğumlar dilerim ♥Rabbm bir avazda kurtarsın
Alerji testi yapıldı bizim 3 kere çıkmadı.parasindan değilde Ankara 5 saat çocuk araba sevmiyor hirpalanacak bu süreçte zaten Dr.lara döktüğümüz paraların haddi hesabı yok helali hoş olsun sağlıklı olsunlar da doktorlara en baştan alıp anlatmaktan usandım artık...bakiyim son kez bizim gasto prof.a gideyim faydasi olmazsa gideriz artık çok sağol.gozun aydın buradaHiç ilaç vermedi canım benimki emiyo zaten sen o şikayetini söylersen belki sana verir
Muayene ücreti 600 tl deri testi de 500 tl tuttu indirim yapıp 1000 tl aldılar.Ordan sonra güzel bi et yemeği yedim inan 1000 tl ye değerdi 4 aydır dogru duzgun bisey yiyemiyorum.Ama eşim de bende memnun kaldık çok bilgilendirici oldu .istersen sen devlet hastanesinde alerji testi yaptırıp öyle de gidebilirsin.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer malesef bu yüzden insan bir an boğulur yutkunamaz veya nefes alamaz die korkuyor rabbim yardımcımız olsun inşallahBizde de reglu var. Gaviscon kullaniyoruz. Kusmasi azaldi ama sürekli agzina geliyor uykusundan uyandiriyor
Günde 3 kez zeytinyağ ver ve zeytinyağıyla masaj yapıp sıcak havlu koy canımBebeğimin göğsü balgam dolu atamıyor bir türlü. Ne önerirsiniz 5 aylık kızım.
İltihap gibiydi ucu ama patladı orası gitti şuan kanamıyorda iki gündür pompa ile sağıyorum. Kan yok sütümde biberon ile veriyorum ogluma. Ama ilk emzirirken kan yutmuş olabilie bir sıkıntı olmaz dimi yaaİltihablanma mı oldu kan varsa emzirme enfeksiyon olabilir sağdığonda sütüne bak kan varsuonuda verme mastitmi başı birşey
Verip vermemek konusunu bilemem ama gögüs ucuna soğan halka şeklinde kesip üçlarında beklet arada gezdir başta biraz sızlıyor ama çok rahatlatıyor vede ayva çekirdeğini suya koy suyu merhem gibi olunca yapış yapış sür iyi gelir inşallah
Teşekkürler kızlarayva cekırdegını kayna jel kıvamında gogsune sur bıde bnde de olabılıyor sutun cokda gelse azda gelse soranlara deme nazardanda agrı oluyor lashınoh gogus kremıde ıyı gelıyor ondnda surebılırsn bn emzrdkden sonra surerdm snra ılık suyla bezle sılerdım duzelırdı bırde karbonatlı suylada gogsunu sılebılırsın onuda denedm ıyı gelıyor
Yaa canımm doğum yapmışsın doğum hikayeni buldum okudum şimdi nasıl sevindim hayırlı olsun kuzum benimBen sünnet olduğu için tek rakam yedim . 1-3-5-7 rakam sana kalmıs . Sağlıklı doğumlar dilerim ♥Rabbm bir avazda kurtarsın
Sağol canım inşallah bi an önce yavrularımız sağlıklarına kavuşurlarAlerji testi yapıldı bizim 3 kere çıkmadı.parasindan değilde Ankara 5 saat çocuk araba sevmiyor hirpalanacak bu süreçte zaten Dr.lara döktüğümüz paraların haddi hesabı yok helali hoş olsun sağlıklı olsunlar da doktorlara en baştan alıp anlatmaktan usandım artık...bakiyim son kez bizim gasto prof.a gideyim faydasi olmazsa gideriz artık çok sağol.gozun aydın burada
İnşallah canım kan görürsen verme sakın bir süre sağ bakalım kremle iyileşene kadar geçmiş olsunİltihap gibiydi ucu ama patladı orası gitti şuan kanamıyorda iki gündür pompa ile sağıyorum. Kan yok sütümde biberon ile veriyorum ogluma. Ama ilk emzirirken kan yutmuş olabilie bir sıkıntı olmaz dimi yaa
ben veriyorum bebegime gunluk bi avuc ici kadar sivi biseyle corba ayran yemek suyu yada kemik suyuna karistitip veriyorum ekmegi. bebegim doymuyor cunku ayriyetten meyve rendeleyip de veriyorumBizim doktor nohut kadar ekmek yedirin yutmayı öğrensinler dedi. Başka ekmek veren var mı?