2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar çok belli olmuyor yazılar ama listeye bi bakın. Bakın ben bal yediğim için oğlum egzama oldu kortizonlu krem kullanmak zorunda kaldık. Türk kahvesi falan hiç gereği yok, mandalinda şu dönemde pişik yapar. İşinize karışmak istemem ama beslenme konusunda 2 yaşından sonra istesek de çok koruyamıyoruz ama 2 yaşa kadar temiz beslensinler. Mideleri tertemiz kirletmeyelim. Biliyorum az veriyorsunuzdur damak tadlarının oluşma dönemi. Keyifli bir süreç geçiririz hepimiz inşallah :)

Eklentiler

• FADDB892-1378-4B59-B52B-8246438C20CF.jpeg
    243,6 KB · Görüntüleme: 103
  • E86BE3F8-2870-4554-A5D1-A7969DCC8685.jpeg
    238,9 KB · Görüntüleme: 105
Mikan cım bu listeyi doktor mu verdi

Mikan cım bu listeyi doktor mu verdi
Yok canım bu listeler büyük oğlum bebekken yaptığım araştırmalar sonucu kaydettiğim listeler. Birbiriyle çelişen şeyler var ikizini sentezleyip vereceğim sebze meyveye karar veriyordum. 10 aya kadar 3 gün kuralına uymaya çalıştım sonra biraz daha gevşek davrandım diyebilirim.

Kızlar nasilsinizz hepiniz bebisleri buyutmussunz masallahh biz de 5 ay 19 günlügüz. 31 mayis dogumluyuz 1 haftadir ek gida veriyorum ben de. 3 gun kurali ile ilerliyorum. 3. Gun baska bi ogunde baska bseyin 1. Gunune basliyorum o yuzden simdiye kdr havuc patates erik elma yogurt denedik.

Ek gıda serüveni baya maceralı olacak heralde :) tuz, şeker , yumurta , Türk kahvesi , nişasta , limon , mandalina okudum çok şaşkınım
Benimki aştı geçen gün kahvaltı yaptık kızomla benim yumurta sarımdan ve peynirimden yeri ikisini ezdim tattırdım :)

Kızlar coresatin kullanan var mı? Prospektüsü bi garip, ilaç değil zehir sanki. Bebeğimin yüzüne süreceğim ama elim varmıyor. Pahalı da bişey anlamadım
Ben ilk oğlumda kullanmıştım alerjikti ve yanağında egzama çıkmıştı. Evet çok masum değil ama en en masumu bu kremmiş. Uzun süreli kullanma birde eller ağızda ya sürekli uyurken sürersen daha iyi olur bence

Teşekkür ederim 3 gün kullandım inşallah bi daha gerek kalmaz uyurken de eli hep yüzünde, emziği sürüyor elini sürüyor sonra hop eli ağzında sıkıntı gerçekten

Bizde 5 ay 22 günlük olduk. Ek gıdaya bende başladım. Havuç patates kabak verdim . Az suyla haşlayıp çatalla ezip veriyorum . Bugün ilkdefa sogan da koydum bir sıkıntısı olur mu acaba .

Gündüz uykulaarimiz çok zor memede uyuyor uyuduktan sonra koyuyorum 15 dk en fazla 30 dk sonra kalkıyor. Uykusunu alamadığı için gece uykuya bir kaç saatte ağlaya ağlaya geçiyor hem kendini hem bizi perişan ediyor . Ayakta sallamayı genelde kabul etmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım valla . Gaz problemimiz de yok şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…