Sağolasın canım rezene içiyorum günde bir fincan artırmak mı lazımpetıbor dene rezene ıc bıskuvıde cok yapıyor sut evet dınlenmemek buyuk etkı bnde oyle oluyorum
bn gece yatmadan once ıcıyorum dınlennce bırsat ıkısaat uyusam bıle baya faydasını gordum bımdekı susse bıskuvı ondn yıyorm oda cok cogaltıyor hem gazınada ıı gelıyor ama dıs olayı var suan basımızda ne ypcagımı sasırdm bıde kabızlık ondn sebepgece oturuyoruz dortte kdrSağolasın canım rezene içiyorum günde bir fincan artırmak mı lazım
Ben ıhlamur rezene karışımı çay verdim daldı uykuya birtane anne sütü arttırıcı steltea diye bir çay ile gelmişti 4 .aydan itibaren kullanılır yazıyordu bende veriyordum o nedenle gaz sorunu kalmamıştı gece çayı vardı birde onda ıhlamur ile papatya çayı varmış içeriğine baktımda ıhlamur uyku yapıyor papatya da sakinleştirir iyi gelmişti olmazsa onlardan gece çayını kendim yapıcam birkaç gece böyle deneyeyim de kabızlığı bizimkine de vardı doktor bir çay kaşığı ver günde demişti verince rahatlıyor sende ver mama veriyorsan mamaya karıştır yoksa su ile karıştırıp ver ben öyle yapıyorum sadece yağ veremiyorum ben gece içemem nedeni gece çok kalkmıyor kızım göğüslerim çok şişip sertleşiyor ağrıyor emsin diye bakıyorum olmuyorbn gece yatmadan once ıcıyorum dınlennce bırsat ıkısaat uyusam bıle baya faydasını gordum bımdekı susse bıskuvı ondn yıyorm oda cok cogaltıyor hem gazınada ıı gelıyor ama dıs olayı var suan basımızda ne ypcagımı sasırdm bıde kabızlık ondn sebepgece oturuyoruz dortte kdr
Canim bugün doktordaydik öksürük için gittik 20 gün önce 7.100 gr mis bugunde aynı çıktı hiç kilo almamış neden bilmiyorum 2 saat te bir emzirme arkasından 60 cc mama veriyorum günde 250-270 toplamda mama ve sut içiyor ama 100 gr bile almamış doktor kilo takibi yapıcak 10 gün sonra tekrar gidicez bakalım hala aynı mıKızlar bebişlerin kilo alımı nasıl gidiyor bizimki 400 gram almış çok az dedim hemşireye 3 ten sonra zaten az alırlar dedi endişe etme kilosu iyi dedi ama napsam bilmiyorum gece hiç uyumadm dış ağrısı baş ağrısı derken sütünde uyumadulığım için az gibi geldi uyku bukadar mı etkiliyor ya süt üretimini
Dişlerinden mı kaynaklanıyor yoksa boyamı gidiyorlar bilmiyorum 65 cm olmuş kızım uykusu nasıl belki fazla uyumuyor olabilirCanim bugün doktordaydik öksürük için gittik 20 gün önce 7.100 gr mis bugunde aynı çıktı hiç kilo almamış neden bilmiyorum 2 saat te bir emzirme arkasından 60 cc mama veriyorum günde 250-270 toplamda mama ve sut içiyor ama 100 gr bile almamış doktor kilo takibi yapıcak 10 gün sonra tekrar gidicez bakalım hala aynı mı
Bizimkininde boyu 67 cm gece çok sık kalkmaya başladı gündüz de uymuyor dişler etkiliyor galiba kilo alımını birde çok hareketliDişlerinden mı kaynaklanıyor yoksa boyamı gidiyorlar bilmiyorum 65 cm olmuş kızım uykusu nasıl belki fazla uyumuyor olabilir
Damaklarına bak arada ben jel aldım gece uykusu düzeldi birde doktor arada ağrı kesici verebilirsin dedi uykusunu alamadığı için kilo almamış belliki canım ıhlamur çayı yap ver birtane mamsel diye bir gece çayı vardı 4.aydan sonra verilebiliyor onu vermiştim hem severek içti hemde uykusu düzene girdi içinde ıhlamurla papatya varmış bir araştır istersenBizimkininde boyu 67 cm gece çok sık kalkmaya başladı gündüz de uymuyor dişler etkiliyor galiba kilo alımını birde çok hareketli
Benim zaten günde sadece 30 ml geliyor mama veriyorum ve çok az ek gidabda vermeye çalişyorum aliştırmalık yapıyorum,. Anlamadığım eskiden annelerimiz, büyüklerimiz ne şunu ye bunu ye sütün olsun demişler sadece ilk aylar bulgur, et, helva, gibi ürünler tüketmişler hani şuan bizlerin yaşadığı rahatlık yokmuş bizim doğu tarafında tabiki çamaşir , bulaşik, süpürge, makineleri gibi, hatta hatta hayvan besledikleri için çiftçilik yaptıkları için sütü sağmaydı onların temizliği, ev işleri, ekmek pişirme gibi birsürü işler yapıyolarmiş annem ve kaynanam bir bardak çay içerken bile acele acele içip kalkıp koşışturuyorduk diyolar bizlerde bu imkanlar varken az bir uyumadığumızda veya dinlenmediğimizde sütüm olmuyor diyoruz ben hala şaşkınım,Kızlar bebişlerin kilo alımı nasıl gidiyor bizimki 400 gram almış çok az dedim hemşireye 3 ten sonra zaten az alırlar dedi endişe etme kilosu iyi dedi ama napsam bilmiyorum gece hiç uyumadm dış ağrısı baş ağrısı derken sütünde uyumadulığım için az gibi geldi uyku bukadar mı etkiliyor ya süt üretimini
Aynen öyle bende herşey hazır hale geldikçe doğal olması gereken şeylerde artık zorlaşıyor benim annemde ikiz büyütmüş dışardan birşey vermek mi vardı diyor ama iliğime kadın simüriyordunuz biz tek bebeğe bakamoyoruz halimize bak ya bazen aç bile kaldığım olurdu diyor er biz çıt kırıldım aman psikolojimi bozmayın sütüm kesilir falan annemin başında onada dert varmış ki evin ekmeğe yemeği temizliğe çamaşırı bulaşığı hayvanları tavukları hepsini bana y8kwrlardı diyor güya beebk bak diye evde bırakırlar dı diyorBenim zaten günde sadece 30 ml geliyor mama veriyorum ve çok az ek gidabda vermeye çalişyorum aliştırmalık yapıyorum,. Anlamadığım eskiden annelerimiz, büyüklerimiz ne şunu ye bunu ye sütün olsun demişler sadece ilk aylar bulgur, et, helva, gibi ürünler tüketmişler hani şuan bizlerin yaşadığı rahatlık yokmuş bizim doğu tarafında tabiki çamaşir , bulaşik, süpürge, makineleri gibi, hatta hatta hayvan besledikleri için çiftçilik yaptıkları için sütü sağmaydı onların temizliği, ev işleri, ekmek pişirme gibi birsürü işler yapıyolarmiş annem ve kaynanam bir bardak çay içerken bile acele acele içip kalkıp koşışturuyorduk diyolar bizlerde bu imkanlar varken az bir uyumadığumızda veya dinlenmediğimizde sütüm olmuyor diyoruz ben hala şaşkınım,
Eskiden olan zorluklar ve Yaşam şartları şuan yok ama süt de yok nerdeyse hemen herkeste süt kesiliyor die duyuyorum şöyle 1,2 yaşinda kadar karnı doyan bebek kalmadı nerdeyse artık rabbim hepsinin rıskımız annesi sütüyle versin inşallahAynen öyle bende herşey hazır hale geldikçe doğal olması gereken şeylerde artık zorlaşıyor benim annemde ikiz büyütmüş dışardan birşey vermek mi vardı diyor ama iliğime kadın simüriyordunuz biz tek bebeğe bakamoyoruz halimize bak ya bazen aç bile kaldığım olurdu diyor er biz çıt kırıldım aman psikolojimi bozmayın sütüm kesilir falan annemin başında onada dert varmış ki evin ekmeğe yemeği temizliğe çamaşırı bulaşığı hayvanları tavukları hepsini bana y8kwrlardı diyor güya beebk bak diye evde bırakırlar dı diyor
Amin canımEskiden olan zorluklar ve Yaşam şartları şuan yok ama süt de yok nerdeyse hemen herkeste süt kesiliyor die duyuyorum şöyle 1,2 yaşinda kadar karnı doyan bebek kalmadı nerdeyse artık rabbim hepsinin rıskımız annesi sütüyle versin inşallah
Eskiler gibi yediğimiz hersey doğal değil soludugumuz hava kirli ve hayat çok stresliEskiden olan zorluklar ve Yaşam şartları şuan yok ama süt de yok nerdeyse hemen herkeste süt kesiliyor die duyuyorum şöyle 1,2 yaşinda kadar karnı doyan bebek kalmadı nerdeyse artık rabbim hepsinin rıskımız annesi sütüyle versin inşallah
Daha dün gibi doğmalarını sabırsız bekliyorduk :) kızımın büyümesini izlemek çok keyifli artık geceleri bir defa uyanıyor acıkınca hemen uyuyor herkes sessiz kimse kalmadı burda nerdeyseMasallah bebeler buyudu
Evet ya gun sayiyorduk.gecen gun detayli usg ye baktim 460 küsür grammis.kocaman oldu diye sevinirdim.Daha dün gibi doğmalarını sabırsız bekliyorduk :) kızımın büyümesini izlemek çok keyifli artık geceleri bir defa uyanıyor acıkınca hemen uyuyor herkes sessiz kimse kalmadı burda nerdeyse
Daha koymadım tadımlar bitsin onları koymaya başlarızEk gıdaya geçenler çorbalarına soğam sarımsak koyuyo musunuz. Doktora sormayı unuttum ben
Maşallah süphanallahDaha dün gibi doğmalarını sabırsız bekliyorduk :) kızımın büyümesini izlemek çok keyifli artık geceleri bir defa uyanıyor acıkınca hemen uyuyor herkes sessiz kimse kalmadı burda nerdeyse