2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar gece uykuda tutubilmek icin muzikli donence ya da projektör gibi bisey alayim diyorum. Siz uykuya yardimci neler kullaniyorsunuz
Ben birşey kullanmadan uyutuyorum öyle alıştı gece uykusu çok derin en fazlaeiki defa kalkar hemen yiyince uyur

Uykusuz geceler geri geldi. Uykuda tutamiyorum. Saat basi uyanıyor ve hep sallanmak istiyor. Disleri cok kaşınıyor jel alip surdum ama bi faydasi olmadi
Kesinlikle dişlerden benimkide saat başı kalkiyordu 2 tane dişi çıktı rahatladı çocuğum 1 haftadır akşam 9 da yatıp sabah 9-10 gibi kalkıyor 3-4 kez emmeye kalkıp tekrar uyuyor

Kızlar oğlum yüzüstü uyumaya alıştı gece uyku halinde sırt üstü döndü mü kendini uyandırıp ağlamaya başlıyo yani sırt üstü uyumayı bilmiyo ve hareketleri uyandırıyor kendini budurumda olan var mı acaba geçici bi durum müdür ☹

Biz de aynı durumdayız :) sadece 1 kere uyanmadı dönüp yan yatmış kendisi öyle görünce şaşırdım hatta nasıl uyanmamış diye. Sırt üstü koyduğumda irkilerek uyanıyor hemen

Biz de aynı durumdayız :) sadece 1 kere uyanmadı dönüp yan yatmış kendisi öyle görünce şaşırdım hatta nasıl uyanmamış diye. Sırt üstü koyduğumda irkilerek uyanıyor hemen
Gece saat başı uyanır olduk açlık dışında sırf sırt üstü döndü diye her seferinde yatağına gidip sırt üstü döndürüp duruyorum

Yan yatırıp pışpışlasan öyle dalarsa alışır yüz üstü yatması iyi değil hem sindirimi hemde kalbe baskı yapıyor mideye bile yarı yüz üstü alıştır sonra kendine döner o

Bizimki de yan yatmayı seviyor, yan yatarken yüzüstü düşüp ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…