5 aylık canımMaşallah kaç aylık bebebginiz
Ben birşey kullanmadan uyutuyorum öyle alıştı gece uykusu çok derin en fazlaeiki defa kalkar hemen yiyince uyurKizlar gece uykuda tutubilmek icin muzikli donence ya da projektör gibi bisey alayim diyorum. Siz uykuya yardimci neler kullaniyorsunuz
Kesinlikle dişlerden benimkide saat başı kalkiyordu 2 tane dişi çıktı rahatladı çocuğum 1 haftadır akşam 9 da yatıp sabah 9-10 gibi kalkıyor 3-4 kez emmeye kalkıp tekrar uyuyorUykusuz geceler geri geldi. Uykuda tutamiyorum. Saat basi uyanıyor ve hep sallanmak istiyor. Disleri cok kaşınıyor jel alip surdum ama bi faydasi olmadi
İştahı azaldı canım 2 gün günde 3 kez kaka yaptı dis cikartirken ishal oluyor çocuklar ve 20 günde hiç kilo almamış dislerden uyuyamiyorlar bide saat başı kalkıyorlar şimdilik atlattik biz çok şükürKızlar birşey sorcam bebeği diş çıkaranlsra iştahlarında azalma oldu mu veya uykusuzluk
İştahı azaldı canım 2 gün günde 3 kez kaka yaptı dis cikartirken ishal oluyor çocuklar ve 20 günde hiç kilo almamış dislerden uyuyamiyorlar bide saat başı kalkıyorlar şimdilik atlattik biz çok şükürKızlar birşey sorcam bebeği diş çıkaranlsra iştahlarında azalma oldu mu veya uykusuzluk
Ne guzel ya. Bizimki uykuya cok direniyor cok zor dalıyoruz uykuya. Maasallah sizeBen birşey kullanmadan uyutuyorum öyle alıştı gece uykusu çok derin en fazlaeiki defa kalkar hemen yiyince uyur
Kac aylikken cikartti dis.Kesinlikle dişlerden benimkide saat başı kalkiyordu 2 tane dişi çıktı rahatladı çocuğum 1 haftadır akşam 9 da yatıp sabah 9-10 gibi kalkıyor 3-4 kez emmeye kalkıp tekrar uyuyor
Gaz ilacı kullanyorm ben hala sabsimpşex BN de çok dikkat edyorm ona rağmen hala sancı oluyor dün doktora sordm bir yaşns kadar devam eder dediBebegim kolik ve kolik nobetlerimiz geri geldi ne zaman bitecek bu durum allahim perisan oldu yavrum
masallah subhanaalh aman nazar deymesın cnm allah saglık lı sıhatlı eylesın bebeıslerıKızlar bir haftadır kızım mamma diyor nasıl hoşuma gidiyor hepte kahvaltıda normalubizle oturuyor alıştı demekki mamma ne güzel diyor ya :)))
Biz de aynı durumdayız :) sadece 1 kere uyanmadı dönüp yan yatmış kendisi öyle görünce şaşırdım hatta nasıl uyanmamış diye. Sırt üstü koyduğumda irkilerek uyanıyor hemenKızlar oğlum yüzüstü uyumaya alıştı gece uyku halinde sırt üstü döndü mü kendini uyandırıp ağlamaya başlıyo yani sırt üstü uyumayı bilmiyo ve hareketleri uyandırıyor kendini budurumda olan var mı acaba geçici bi durum müdür ☹
Tam 5 aylıkken 2 tane çıktı arka arkayaKac aylikken cikartti dis.
Gece saat başı uyanır olduk açlık dışında sırf sırt üstü döndü diye her seferinde yatağına gidip sırt üstü döndürüp duruyorumBiz de aynı durumdayız :) sadece 1 kere uyanmadı dönüp yan yatmış kendisi öyle görünce şaşırdım hatta nasıl uyanmamış diye. Sırt üstü koyduğumda irkilerek uyanıyor hemen
Genellikle ıhlamuru rezene çayı içiriyorum 4 .aydan itibaren iyi geliyorNe guzel ya. Bizimki uykuya cok direniyor cok zor dalıyoruz uykuya. Maasallah size
Amin canım inşallah boylandılar hemencecik 66 cm olmuş kuzummasallah subhanaalh aman nazar deymesın cnm allah saglık lı sıhatlı eylesın bebeıslerı
Yan yatırıp pışpışlasan öyle dalarsa alışır yüz üstü yatması iyi değil hem sindirimi hemde kalbe baskı yapıyor mideye bile yarı yüz üstü alıştır sonra kendine döner oKızlar oğlum yüzüstü uyumaya alıştı gece uyku halinde sırt üstü döndü mü kendini uyandırıp ağlamaya başlıyo yani sırt üstü uyumayı bilmiyo ve hareketleri uyandırıyor kendini budurumda olan var mı acaba geçici bi durum müdür ☹
Bizimki de yan yatmayı seviyor, yan yatarken yüzüstü düşüp ağlıyorKızlar oğlum yüzüstü uyumaya alıştı gece uyku halinde sırt üstü döndü mü kendini uyandırıp ağlamaya başlıyo yani sırt üstü uyumayı bilmiyo ve hareketleri uyandırıyor kendini budurumda olan var mı acaba geçici bi durum müdür ☹
InşAllah canım teşekkür ederim tavsiyen için denicem muhakkak bunuYan yatırıp pışpışlasan öyle dalarsa alışır yüz üstü yatması iyi değil hem sindirimi hemde kalbe baskı yapıyor mideye bile yarı yüz üstü alıştır sonra kendine döner o