- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
Canim siz ek gidaya basladiniz mi acabaooo bebişler büyümüş
Biz de 5 ay 17 günlük olduk..❤
Canim siz ek gidaya basladiniz mi acaba
Sogan sarimsak mi ee daha tadimlar 3 gun kurali ve sebze pürelerindeler cok erken onlar icinEk gıdaya geçenler çorbalarına soğam sarımsak koyuyo musunuz. Doktora sormayı unuttum ben
4.gundeyiz bizde cok heyecanli bakalimEvet başladık canım siz ne durumdasınız
Neyle başladın neler veriyorsun biz daha başlamadık4.gundeyiz bizde cok heyecanli bakalim
3 gun patates havuc verdimNeyle başladın neler veriyorsun biz daha başlamadık
Sindirim problemi yoksa 7. Ay sonrası verebilirsin.Ek gıdaya geçenler çorbalarına soğam sarımsak koyuyo musunuz. Doktora sormayı unuttum ben
Benim zaten günde sadece 30 ml geliyor mama veriyorum ve çok az ek gidabda vermeye çalişyorum aliştırmalık yapıyorum,. Anlamadığım eskiden annelerimiz, büyüklerimiz ne şunu ye bunu ye sütün olsun demişler sadece ilk aylar bulgur, et, helva, gibi ürünler tüketmişler hani şuan bizlerin yaşadığı rahatlık yokmuş bizim doğu tarafında tabiki çamaşir , bulaşik, süpürge, makineleri gibi, hatta hatta hayvan besledikleri için çiftçilik yaptıkları için sütü sağmaydı onların temizliği, ev işleri, ekmek pişirme gibi birsürü işler yapıyolarmiş annem ve kaynanam bir bardak çay içerken bile acele acele içip kalkıp koşışturuyorduk diyolar bizlerde bu imkanlar varken az bir uyumadığumızda veya dinlenmediğimizde sütüm olmuyor diyoruz ben hala şaşkınım,
Bizde 5 ay 17 günlüğüzooo bebişler büyümüş
Biz de 5 ay 17 günlük olduk..❤
Çorba ne kadar veriyosun3 gun patates havuc verdim
Bugun patates havuc fasulye
Aksamlarida 1 elma veriyorum 2 gundur
Bizde 5 ay 17 günlüğüz
Corba degil pure koyu kivamli.Çorba ne kadar veriyosun
Yok canım ben saymadim cumartesi doktordaydık karneye 5 ay 15 günlük yazmışlar ordan hesapladim ilk doğduğu günden hesapliyolar herhalde bazı aylar 31 den de çıkıyor ya ordan fark olabilir biz 4 haziran doğumluyuzAaa ne güzel ❤
ben ilk günü saymıyorum ama öyle mi yapıyorsun sende ? 1 Haziran 16:24 de doğdu
valla bn oglumu 2.5 yasına kdr emzırdım cogu kılo almayalım dıye gıdasndan kesıyor ondanda sutu azalıyor allah nasb ederse 2 yasa kdr emzrcem ınşallhEskiden olan zorluklar ve Yaşam şartları şuan yok ama süt de yok nerdeyse hemen herkeste süt kesiliyor die duyuyorum şöyle 1,2 yaşinda kadar karnı doyan bebek kalmadı nerdeyse artık rabbim hepsinin rıskımız annesi sütüyle versin inşallah
kızım 5 ay 4 gunluk oldukvalla bn oglumu 2.5 yasına kdr emzırdım cogu kılo almayalım dıye gıdasndan kesıyor ondanda sutu azalıyor allah nasb ederse 2 yasa kdr emzrcem ınşallh
Kasikla vermelisin.sebze ile baslayabilirsinSelam kızlar benim bebekte 5bucuk aylık oldu çok şükür. Bugün ilk ek gıdası ile tanıştı oğlum. Emziğini yoğurda bandırıp verdim to yüzünü ekşitti baya pek sevmedi gibiyine 3 gün kuralını uygulamam lazım mı? İki gün daha vereyim mi yoğurt sizce? Bide kaşıkla vermedim emziğine tadımlık bandırıp verdim sadece yani bi çay kaşığı bile değildir