2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim zaten günde sadece 30 ml geliyor mama veriyorum ve çok az ek gidabda vermeye çalişyorum aliştırmalık yapıyorum,. Anlamadığım eskiden annelerimiz, büyüklerimiz ne şunu ye bunu ye sütün olsun demişler sadece ilk aylar bulgur, et, helva, gibi ürünler tüketmişler hani şuan bizlerin yaşadığı rahatlık yokmuş bizim doğu tarafında tabiki çamaşir , bulaşik, süpürge, makineleri gibi, hatta hatta hayvan besledikleri için çiftçilik yaptıkları için sütü sağmaydı onların temizliği, ev işleri, ekmek pişirme gibi birsürü işler yapıyolarmiş annem ve kaynanam bir bardak çay içerken bile acele acele içip kalkıp koşışturuyorduk diyolar bizlerde bu imkanlar varken az bir uyumadığumızda veya dinlenmediğimizde sütüm olmuyor diyoruz ben hala şaşkınım,
ooo bebişler büyümüş
Biz de 5 ay 17 günlük olduk..❤
Bizde 5 ay 17 günlüğüz 😜

Aaa ne güzel ❤
ben ilk günü saymıyorum ama öyle mi yapıyorsun sende ? 1 Haziran 16:24 de doğdu
Yok canım ben saymadim cumartesi doktordaydık karneye 5 ay 15 günlük yazmışlar ordan hesapladim ilk doğduğu günden hesapliyolar herhalde bazı aylar 31 den de çıkıyor ya ordan fark olabilir biz 4 haziran doğumluyuz

Eskiden olan zorluklar ve Yaşam şartları şuan yok ama süt de yok nerdeyse hemen herkeste süt kesiliyor die duyuyorum şöyle 1,2 yaşinda kadar karnı doyan bebek kalmadı nerdeyse artık rabbim hepsinin rıskımız annesi sütüyle versin inşallah
valla bn oglumu 2.5 yasına kdr emzırdım cogu kılo almayalım dıye gıdasndan kesıyor ondanda sutu azalıyor allah nasb ederse 2 yasa kdr emzrcem ınşallh

Selam kızlar benim bebekte 5bucuk aylık oldu çok şükür. Bugün ilk ek gıdası ile tanıştı oğlum. Emziğini yoğurda bandırıp verdim to yüzünü ekşitti baya pek sevmedi gibi 😂 yine 3 gün kuralını uygulamam lazım mı? İki gün daha vereyim mi yoğurt sizce? Bide kaşıkla vermedim emziğine tadımlık bandırıp verdim sadece yani bi çay kaşığı bile değildir

Selam kızlar benim bebekte 5bucuk aylık oldu çok şükür. Bugün ilk ek gıdası ile tanıştı oğlum. Emziğini yoğurda bandırıp verdim to yüzünü ekşitti baya pek sevmedi gibi 😂 yine 3 gün kuralını uygulamam lazım mı? İki gün daha vereyim mi yoğurt sizce? Bide kaşıkla vermedim emziğine tadımlık bandırıp verdim sadece yani bi çay kaşığı bile değildir
Kasikla vermelisin.sebze ile baslayabilirsin

X