2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah canım benimkinin yarışını görsen gülersin :)
ben sırt ustu yatırıyorum hastaken oksurdugnde yan yatıryordum oda cok dalınca sırtına yastık koyardm smdı kendı yan donup yatıryor masallah subhnallah ama cok nazar deyıyor bıyere gıdelım gelelım arkasına ogun oku oku yatarken huysuzlanıyor

Merhaba benim bebegimin de yüzünde egzama oldu. Baldan olduğunu nasıl anladınız? Doktora gösterdim advantan krem verdi kortizonlu olduğu icinde çok kullanmak istemiyorum.

Benimkide aynı soruyorlar yalanda söyleyemiyorum ne olacak böyle bilmiyor okuyarak çıkar dışarı Felak masa oku ihlas oku rabbim onu korur

Merhaba benim bebegimin de yüzünde egzama oldu. Baldan olduğunu nasıl anladınız? Doktora gösterdim advantan krem verdi kortizonlu olduğu icinde çok kullanmak istemiyorum.
Evet bize de hipokort verdi 3 gün kullandım mecbur geçmiyor yoksa. Geçmiş olsun size de. Son 10 günde farklı ve düzenli yediğim tek şey oydu. Bi de sabah daha çok kabarıyordu akşam sönüyordu. Doktor inek sütü de olabilir dedi ama sanmıyorum baldan sonra oldu çünkü. Sen de takip et farklı ne yedim diye.

Canım benim bebeğim de dönmeyi öğrendiğinden beri öyle uyumaya başladı. Artık sırtüstü uyumak istemiyo. Yan yatır, yastıkla güvenli bir şekilde destekle ki yüz üstü gelmesin. Daha rahat ediyolar biraz daha zaman geçsin kendilerini daha kolay kurtarabilecekleri zaman gelince sorun kalmayacak

valla bn oglumu 2.5 yasına kdr emzırdım cogu kılo almayalım dıye gıdasndan kesıyor ondanda sutu azalıyor allah nasb ederse 2 yasa kdr emzrcem ınşallh
Maşallah sana canım ,. Ben sütüm olsun die inan kilo falan düşünmedim hatta hamişeliğimden daha fazla kilo aldım bu yüzden süt olsun kızım doysun die ama olmayınca olmuyor malesef neler denedim bir bilsen

Dün durup dururken çığlık atıp ağlıyordu belliydi çıkacağı, 3. Aydan itibaren de kaşıyor salyaları akıyordu bundanmış demek. Darısı size inşallah
Kız ciddimisin bugün aynı iki yada üç defa feryat ederek uyandı çok üzüldüm zira kızım okadar huysuz değildir yarın bakayım mı çıkmıştı diye :)

Selam 12 haftalığına sizce cinsiyet nedir erken ama ölücem meraktan önce afiyetle gelişmesi tabiiki...

Eklentiler

• 20191122_233813.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…