Bu durumları ne zaman düzelir acaba ne vakte kadar hareketleri uyandırmaz onlarıBizimki de yan yatmayı seviyor, yan yatarken yüzüstü düşüp ağlıyor
İnşallah canım benimkinin yarışını görsen gülersin :)InşAllah canım teşekkür ederim tavsiyen için denicem muhakkak bunu
ben sırt ustu yatırıyorum hastaken oksurdugnde yan yatıryordum oda cok dalınca sırtına yastık koyardm smdı kendı yan donup yatıryor masallah subhnallah ama cok nazar deyıyor bıyere gıdelım gelelım arkasına ogun oku oku yatarken huysuzlanıyorİnşallah canım benimkinin yarışını görsen gülersin :)
Merhaba benim bebegimin de yüzünde egzama oldu. Baldan olduğunu nasıl anladınız? Doktora gösterdim advantan krem verdi kortizonlu olduğu icinde çok kullanmak istemiyorum.Kızlar çok belli olmuyor yazılar ama listeye bi bakın. Bakın ben bal yediğim için oğlum egzama oldu kortizonlu krem kullanmak zorunda kaldık. Türk kahvesi falan hiç gereği yok, mandalinda şu dönemde pişik yapar. İşinize karışmak istemem ama beslenme konusunda 2 yaşından sonra istesek de çok koruyamıyoruz ama 2 yaşa kadar temiz beslensinler. Mideleri tertemiz kirletmeyelim. Biliyorum az veriyorsunuzdur damak tadlarının oluşma dönemi. Keyifli bir süreç geçiririz hepimiz inşallah :)
Benimkide aynı soruyorlar yalanda söyleyemiyorum ne olacak böyle bilmiyor okuyarak çıkar dışarı Felak masa oku ihlas oku rabbim onu korurben sırt ustu yatırıyorum hastaken oksurdugnde yan yatıryordum oda cok dalınca sırtına yastık koyardm smdı kendı yan donup yatıryor masallah subhnallah ama cok nazar deyıyor bıyere gıdelım gelelım arkasına ogun oku oku yatarken huysuzlanıyor
Evet bize de hipokort verdi 3 gün kullandım mecbur geçmiyor yoksa. Geçmiş olsun size de. Son 10 günde farklı ve düzenli yediğim tek şey oydu. Bi de sabah daha çok kabarıyordu akşam sönüyordu. Doktor inek sütü de olabilir dedi ama sanmıyorum baldan sonra oldu çünkü. Sen de takip et farklı ne yedim diye.Merhaba benim bebegimin de yüzünde egzama oldu. Baldan olduğunu nasıl anladınız? Doktora gösterdim advantan krem verdi kortizonlu olduğu icinde çok kullanmak istemiyorum.
Canım benim bebeğim de dönmeyi öğrendiğinden beri öyle uyumaya başladı. Artık sırtüstü uyumak istemiyo. Yan yatır, yastıkla güvenli bir şekilde destekle ki yüz üstü gelmesin. Daha rahat ediyolar biraz daha zaman geçsin kendilerini daha kolay kurtarabilecekleri zaman gelince sorun kalmayacakKızlar oğlum yüzüstü uyumaya alıştı gece uyku halinde sırt üstü döndü mü kendini uyandırıp ağlamaya başlıyo yani sırt üstü uyumayı bilmiyo ve hareketleri uyandırıyor kendini budurumda olan var mı acaba geçici bi durum müdür ☹
Evet yaa sohbet edip burda dertleşmeyi özledim bennDaha dün gibi doğmalarını sabırsız bekliyorduk :) kızımın büyümesini izlemek çok keyifli artık geceleri bir defa uyanıyor acıkınca hemen uyuyor herkes sessiz kimse kalmadı burda nerdeyse
Yok koymuyorum benEk gıdaya geçenler çorbalarına soğam sarımsak koyuyo musunuz. Doktora sormayı unuttum ben
Maşallah sana canım ,. Ben sütüm olsun die inan kilo falan düşünmedim hatta hamişeliğimden daha fazla kilo aldım bu yüzden süt olsun kızım doysun die ama olmayınca olmuyor malesef neler denedim bir bilsenvalla bn oglumu 2.5 yasına kdr emzırdım cogu kılo almayalım dıye gıdasndan kesıyor ondanda sutu azalıyor allah nasb ederse 2 yasa kdr emzrcem ınşallh
Offf gerçekten ne vercem diğer gün die düşünmekten bende muzdaribimBende iste kabak havuc sirada ne olsun derdindeyim.
bende denıyorum valla ne yersem tattırıyorum ona ama yavas yavas alıssın dıye bu seferde daha fazla ıstıyor aglıyor su pure koyma fılesı meyvelerı ondnda alım dıyorumOfff gerçekten ne vercem diğer gün die düşünmekten bende muzdaribim
masalah subhanallah bızımkıde bır cıksa alahın ıznyle ınsallahKızlar bizim de dişimiz çıkmış
Dün durup dururken çığlık atıp ağlıyordu belliydi çıkacağı, 3. Aydan itibaren de kaşıyor salyaları akıyordu bundanmış demek. Darısı size inşallahmasalah subhanallah bızımkıde bır cıksa alahın ıznyle ınsallah
Kız ciddimisin bugün aynı iki yada üç defa feryat ederek uyandı çok üzüldüm zira kızım okadar huysuz değildir yarın bakayım mı çıkmıştı diye :)Dün durup dururken çığlık atıp ağlıyordu belliydi çıkacağı, 3. Aydan itibaren de kaşıyor salyaları akıyordu bundanmış demek. Darısı size inşallah
Tecrübelerine göre kafatası yapsndan erkekSelam 12 haftalığına sizce cinsiyet nedir erken ama ölücem meraktan önce afiyetle gelişmesi tabiiki...
Bizim öyle oldu bak bakalım gelmiş mi incilerKız ciddimisin bugün aynı iki yada üç defa feryat ederek uyandı çok üzüldüm zira kızım okadar huysuz değildir yarın bakayım mı çıkmıştı diye :)