• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Antibiyotik kullanman gerekirfi enfeksiyon kaparsan iyileşmesi çok uzun sürer birde bana batik verildi pansuman için
Bana antibiyotik verdi ama hepsini kullanmamistim bitireyim en iyisi dikis için de hic bişey yazılmadı batikon mu alsam acaba ilk doğumda batikon ve krem kullanmistim gerekirse pazartesi gidicem doktora rahatsız etmeye başladı çünkü tuvaletten sonra şişme olusuyor

Kızlar bazen uyandıramayıp bazen gece de kendim uyanamayıp bebeğimi emziremediğim oluyo korkunç bir vicdan azabı yaşıyorum o zamanlar. Şu an da öyle en son gece 3 buçukta emzirmiştim. 4 saat olmuş alarm çalmış duymamışım.

Kızlar bazen uyandıramayıp bazen gece de kendim uyanamayıp bebeğimi emziremediğim oluyo korkunç bir vicdan azabı yaşıyorum o zamanlar. Şu an da öyle en son gece 3 buçukta emzirmiştim. 4 saat olmuş alarm çalmış duymamışım.
Eğer sarılığı yoksa bebeğin uyanmamışsa acıkmamıştır canım kendini üzme acıkınca öyle bi kalkıyorlar ki alarma gerek bile kalmıyo.

Günaydın anneler :) bugün bebeğim 1 aylık oldu. Doktorumuz iki göğsü de 15 er dk emmesi gerekiyor dedi. Ama kızım bir gögsü 8-9 dk emip bırakıyor. Sizin bebişler ne kadar emiyor

Bana antibiyotik verdi ama hepsini kullanmamistim bitireyim en iyisi dikis için de hic bişey yazılmadı batikon mu alsam acaba ilk doğumda batikon ve krem kullanmistim gerekirse pazartesi gidicem doktora rahatsız etmeye başladı çünkü tuvaletten sonra şişme olusuyor
Yara kremide kullan ozaman batikon kullan ferahlayır kurula mutlaka üzerine cok oturmamaya bak antibiyotiği kullan ikigüne geçer

Ben sağıp veriyorum benimki üşengec uyanm8yor yiyip yatıyor emmiyor uyurken birberonla veriyorum saatli ozaman oda saatine alışoyor üçsaatte bir mutlaka uyanıyor en geç 4 saat

Kızlar yenidoğan bebek sürekli uyur diye bilirdim benimki uyumyo. Daha 10 günlük 2. Gün gaz başladı uyumadığı zamanlarda sürekli gaz sancısıyla ağlıyo. Resmen büyük insan gibi gaz çıkarıyo alttan üstten biogaia kullanıyoruz ama yine gaz problemlerini yaşıyoruz

Canım bize doktorumuz geceleri 4 saat uyusun dedi. Büyümesi için uykuya da ihtiyacı var. Gündüzleri 2 saatte bir kaldırıyorum sadece.

Kızlar yenidoğan bebek sürekli uyur diye bilirdim benimki uyumyo. Daha 10 günlük 2. Gün gaz başladı uyumadığı zamanlarda sürekli gaz sancısıyla ağlıyo. Resmen büyük insan gibi gaz çıkarıyo alttan üstten biogaia kullanıyoruz ama yine gaz problemlerini yaşıyoruz
Memede uyuyormu birde bir süre kucakta tut benimki 21 günlük ama uykusu güzel sadece ywmwk icin kalkıyir oda gözleri kapalı

Merhaba arkadaşlar. Hep takip ediyordum ama yazamadım hiç. Bugün 40+5 olduk. Hala gelmedi oğlum. Benim gibi olan var mı? Yarın da gelmezse acilden giriş yap dedi doktorum 😞
Aynısı bende de oldu açılmam yok diye boşuna suni sancı verdiler.. çok fenaydı sonuçta yine sezeryan oldum.. şimdi ki aklım olsa ya beklerdim ya da sancıyı çekmeden sezeryan olurdum

Günaydın anneler :) bugün bebeğim 1 aylık oldu. Doktorumuz iki göğsü de 15 er dk emmesi gerekiyor dedi. Ama kızım bir gögsü 8-9 dk emip bırakıyor. Sizin bebişler ne kadar emiyor
Ben tek seferde sadece 1 göğsümü emziriyorum onu da 15 dakika emiyor ortalama bazen 20. Ama kilo alımı da çok iyi dedi doktorum. Bence doktorların her dediğine de bakmamak lazım ben hiç duymadım 1 göğüsü 15 dk diğer göğsü 15 dakika emen bebek. Belki. Süt miktarıyla alakalıdır bilmiyorum benden baya geliyor yutkunma sesi duyuyorum küt küt emiyor belki ondan 15 dakika yetiyor ona. Sizinki 1 ayda ne kadar almış kilo?

Ben tek seferde sadece 1 göğsümü emziriyorum onu da 15 dakika emiyor ortalama bazen 20. Ama kilo alımı da çok iyi dedi doktorum. Bence doktorların her dediğine de bakmamak lazım ben hiç duymadım 1 göğüsü 15 dk diğer göğsü 15 dakika emen bebek. Belki. Süt miktarıyla alakalıdır bilmiyorum benden baya geliyor yutkunma sesi duyuyorum küt küt emiyor belki ondan 15 dakika yetiyor ona. Sizinki 1 ayda ne kadar almış kilo?
Benim oglumda bor gogsumu 20 25 dakika emiyor iki gogsu ayni anda vermek zor uyaniyor ya da digerini almiyor doymus oluyor oglum 22 gunluk 1 kg aldi kilo alimi gayet iyi oldugi surece benncede iki gogsu emmesine gerwk yok illaki

Aynısı bende de oldu açılmam yok diye boşuna suni sancı verdiler.. çok fenaydı sonuçta yine sezeryan oldum.. şimdi ki aklım olsa ya beklerdim ya da sancıyı çekmeden sezeryan olurdum
Şimdi gittim sancım görünüyor nstde ama ben hissetmiyorum. Açılmam da hiç yok. Bir gün daha bekleyecekler yoksa suni sancı.. 😕 Sizde ne kadar beklediler sezaryen için?

Bebeğin kaç günlük eğer 3-4 haftadan büyükse sonra acıkıp ağlıyorlar

Biogaia bizde hiç işe yaramamıştı zinco rahatlattı eğer damla kullandığınız halde şok ağlıyorsa doktoronuza da danışıp damlayı değiştirin demek ki yaramıyor

Henüz tartılmadı pazartesi kontrol.. Benim ki de 8-9 dk emip bırakıyor doyuyor herhalde.. Bakalım 1ayda ne kadar aldı

Back
X