2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar soğuk yiyip içiyo musunuz. Bu havada oda sıcaklığında su tüketemiyorum. Bizim veled de gazlı baya acaba benim soğuk sudan mı

Emzirmeden önce yıkıyormuşum göğsünü?
bazen siliyordum bazen silmiyordum zeytinyağının zararı dokunmaz diye bir sey de olmadi
Çok geçmiş olsun canım ben biogia kullanıyorum ve memnunum gazdan ziyada bağırsak düzenleyici diye biliyorum. Probiyotikmiş ve bir zararı da yokmuş
benim bugun 2. Gunum ilk gun bu damladan mi yoksa yemekleri me falan zeytin yağı döküyorum az az ondan mi günler sonra ilk defa 2 defa yaptı. Bugünde daha sabah yaptı bakalim geceye kadar yapacak mi
Biz biogaia yı kullanıyoruz 6 gündür iyi geldi gibi daha rahat yapıyor kakasını aynı zamanda gaz içinde zinco yu kullanıyoruz. İkisninde saatlerini geçirmemeye çalışıyorum düzenli kullanmak gerekiyormuş
bende 2 gündür aynı saatte verdim
Kızlar soğuk yiyip içiyo musunuz. Bu havada oda sıcaklığında su tüketemiyorum. Bizim veled de gazlı baya acaba benim soğuk sudan mı
asla yemiyorum benim ki hemen isal olmuştu. Bir de çocuklara çok gaz yapıyor diyorlar . Ben dayanıyorum meyveyi falan hepsini oda sıcaklığında yiyorum .

Kizlar mastit icin buldugunuz cozumler neler?
Bende oldum bir haftadır antibiyotik tedavisi görüyorum tedaviye başlarken diğer gôğsümede geçti sıcak tampon uyguluyotum bol masaj birde dut kürü her türlü iltihaba enfeksiyona iyi geliyormuş s7tüde art8rıyor zaten s7t fazlalığından oluyor mastit genel cerrahiye git hsmen kapalı kal8rsa k9tü şeylere srbep olabilir

Kızlar merhaba normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda 20 gün oldu benim hala duruyor bi iki döküldü sadece ama gerisi duruyor kesi yok ama yırtılma oluştuğu için dikiş atıldı ne kullanıyorsunuz dikişler için bana doktor hiç birşey vermedi ama arada aci hissediyorum
Antibiyotik kullanman gerekirfi enfeksiyon kaparsan iyileşmesi çok uzun sürer birde bana batik verildi pansuman için

bazen siliyordum bazen silmiyordum zeytinyağının zararı dokunmaz diye bir sey de olmadi
benim bugun 2. Gunum ilk gun bu damladan mi yoksa yemekleri me falan zeytin yağı döküyorum az az ondan mi günler sonra ilk defa 2 defa yaptı. Bugünde daha sabah yaptı bakalim geceye kadar yapacak mi
bende 2 gündür aynı saatte verdim
asla yemiyorum benim ki hemen isal olmuştu. Bir de çocuklara çok gaz yapıyor diyorlar . Ben dayanıyorum meyveyi falan hepsini oda sıcaklığında yiyorum .
Aslında bikaç gün kaka yapmayınca doktorlar normal karşılıyor ama bilemiyorum doktorun bişey dedi mi bu konuda normal yada değil diye. Bir de bebeğin ishal olduğunu nasıl anladın. Ben günde 7 den fazla kaka yaparsa ishal olunuyor diye biliyordum. Bebeklerin kakası zaten sıvı olduğu için

Aslında bikaç gün kaka yapmayınca doktorlar normal karşılıyor ama bilemiyorum doktorun bişey dedi mi bu konuda normal yada değil diye. Bir de bebeğin ishal olduğunu nasıl anladın. Ben günde 7 den fazla kaka yaparsa ishal olunuyor diye biliyordum. Bebeklerin kakası zaten sıvı olduğu için
Su gibi oluyor canım normal kaka gibi değil su oranı kakadan daha fazla oluyor sar8lik olunca kız8m kakası ishal seklindeydi bu durum fazla kilo kaybina neden oldu hemen yatırdılar daha üçgünlüktü 300 gram vermişti

Avil baya etkili imis aslinda neden gecirmedi ki? Nasil dayaniyorsun benim gunduz yine idare ediliyor ama aksam cok felaket kasiniyorum dayanilmiyo:KK43:
Bacaklarımda bi yanma başladı mı ya soğuk su tutuyorum ya da buz jellerden koyuyorum geçici bi süre rahatlatıyo ne zaman geçer bilmiyorum ama bebeğimi emzirmel için işte tedaviyi reddettim. Ama o kaşıntı geldi mi çok zor çok aklımı kaybedicek gibi oluyorum

Bebeğiniz her iki göğsünüzü de emiyor mu kızlar ? Benimki solu almıyor bi türlü :KK43:
hastaneden cikarken benim de bir göğsüm tıkanmıştı emzirmeye çalıştım süt akışı az olduğundan asla emmedi göğsümden süt gelmeye başladı bu sefer de ucu bi garipti tutmadı ağladı hep . Pompayla 2 defa sağdım ucu düzeldi şimdi alıyor cok şükür
2 gün önce acile gittiğimiz de 1 kere yaptığı söyledim doktor az dedi 4 5 defa yapmasını isteriz dedi karnına baktı taş gibi olmuş dedi . Canım kakasi acil sarı suydu bildiğin her zamanki gibi değildi

Bacaklarımda bi yanma başladı mı ya soğuk su tutuyorum ya da buz jellerden koyuyorum geçici bi süre rahatlatıyo ne zaman geçer bilmiyorum ama bebeğimi emzirmel için işte tedaviyi reddettim. Ama o kaşıntı geldi mi çok zor çok aklımı kaybedicek gibi oluyorum
Of evet ya geceleri hele cildirtiyor kasidikca daha da fenalasiyo tuzlu su suruyorum az birqzcik rahatlatiyo
Senin sadece bacaklarindq mi benim tum vücuduma yayildi yüzüm dahil:KK43:

Merhaba arkadaşlar. Hep takip ediyordum ama yazamadım hiç. Bugün 40+5 olduk. Hala gelmedi oğlum. Benim gibi olan var mı? Yarın da gelmezse acilden giriş yap dedi doktorum 😞

Yani o zaman yandım bittim öldüm sancısı yoktu. Yani mesela ben bişeyler hissediyorum ya ağrı eşiğim yüksekse hissetmezsem diyorum.
Kusura bakmayin ancak siteye giriyorum, belki de dogurdunuz bile:) Sancilar 2 dakikada bire inince cok yogundu, oldurmuyordu ama surunduruyordu, ama dogumdan sonra her seyi unutuyorsun, yoksa kimse ikinci cocuga cesaret edemez:)

X