Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen siliyordum bazen silmiyordum zeytinyağının zararı dokunmaz diye bir sey de olmadiEmzirmeden önce yıkıyormuşum göğsünü?
benim bugun 2. Gunum ilk gun bu damladan mi yoksa yemekleri me falan zeytin yağı döküyorum az az ondan mi günler sonra ilk defa 2 defa yaptı. Bugünde daha sabah yaptı bakalim geceye kadar yapacak miÇok geçmiş olsun canım ben biogia kullanıyorum ve memnunum gazdan ziyada bağırsak düzenleyici diye biliyorum. Probiyotikmiş ve bir zararı da yokmuş
bende 2 gündür aynı saatte verdimBiz biogaia yı kullanıyoruz 6 gündür iyi geldi gibi daha rahat yapıyor kakasını aynı zamanda gaz içinde zinco yu kullanıyoruz. İkisninde saatlerini geçirmemeye çalışıyorum düzenli kullanmak gerekiyormuş
asla yemiyorum benim ki hemen isal olmuştu. Bir de çocuklara çok gaz yapıyor diyorlar . Ben dayanıyorum meyveyi falan hepsini oda sıcaklığında yiyorum .Kızlar soğuk yiyip içiyo musunuz. Bu havada oda sıcaklığında su tüketemiyorum. Bizim veled de gazlı baya acaba benim soğuk sudan mı
K8zımın poposunda sivilce gibi şeyler çıktı grçmiyor varmıdır çözümü biliyorsan fikir versen iyi olur canımEvet ben pisik kreminide kullanıyorum canım çok memnunum
Bende oldum bir haftadır antibiyotik tedavisi görüyorum tedaviye başlarken diğer gôğsümede geçti sıcak tampon uyguluyotum bol masaj birde dut kürü her türlü iltihaba enfeksiyona iyi geliyormuş s7tüde art8rıyor zaten s7t fazlalığından oluyor mastit genel cerrahiye git hsmen kapalı kal8rsa k9tü şeylere srbep olabilirKizlar mastit icin buldugunuz cozumler neler?
Antibiyotik kullanman gerekirfi enfeksiyon kaparsan iyileşmesi çok uzun sürer birde bana batik verildi pansuman içinKızlar merhaba normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda 20 gün oldu benim hala duruyor bi iki döküldü sadece ama gerisi duruyor kesi yok ama yırtılma oluştuğu için dikiş atıldı ne kullanıyorsunuz dikişler için bana doktor hiç birşey vermedi ama arada aci hissediyorum
Aslında bikaç gün kaka yapmayınca doktorlar normal karşılıyor ama bilemiyorum doktorun bişey dedi mi bu konuda normal yada değil diye. Bir de bebeğin ishal olduğunu nasıl anladın. Ben günde 7 den fazla kaka yaparsa ishal olunuyor diye biliyordum. Bebeklerin kakası zaten sıvı olduğu içinbazen siliyordum bazen silmiyordum zeytinyağının zararı dokunmaz diye bir sey de olmadi
benim bugun 2. Gunum ilk gun bu damladan mi yoksa yemekleri me falan zeytin yağı döküyorum az az ondan mi günler sonra ilk defa 2 defa yaptı. Bugünde daha sabah yaptı bakalim geceye kadar yapacak mi
bende 2 gündür aynı saatte verdim
asla yemiyorum benim ki hemen isal olmuştu. Bir de çocuklara çok gaz yapıyor diyorlar . Ben dayanıyorum meyveyi falan hepsini oda sıcaklığında yiyorum .
Aynı sorun bendede var o nedenle mastit oldum sütimde çoktu pompa varsa az birşey sağ ucu çıksın ozaman alır ucu küç7k ondan almıyor olabilirBebeğiniz her iki göğsünüzü de emiyor mu kızlar ? Benimki solu almıyor bi türlü
Su gibi oluyor canım normal kaka gibi değil su oranı kakadan daha fazla oluyor sar8lik olunca kız8m kakası ishal seklindeydi bu durum fazla kilo kaybina neden oldu hemen yatırdılar daha üçgünlüktü 300 gram vermiştiAslında bikaç gün kaka yapmayınca doktorlar normal karşılıyor ama bilemiyorum doktorun bişey dedi mi bu konuda normal yada değil diye. Bir de bebeğin ishal olduğunu nasıl anladın. Ben günde 7 den fazla kaka yaparsa ishal olunuyor diye biliyordum. Bebeklerin kakası zaten sıvı olduğu için
Evet aptamil kabız yaptı kilo alması için veriyodum zaten fazla kiloda almış 2 gundur sanci dan susmuyoduMamadan mı oluyormuş
Sütün yetiyorsa mamaya gerek yok bence de. Sorunu bulmuşsunuz neyseki geçmiş olsun miniğe tekrarEvet aptamil kabız yaptı kilo alması için veriyodum zaten fazla kiloda almış 2 gundur sanci dan susmuyodu
Bacaklarımda bi yanma başladı mı ya soğuk su tutuyorum ya da buz jellerden koyuyorum geçici bi süre rahatlatıyo ne zaman geçer bilmiyorum ama bebeğimi emzirmel için işte tedaviyi reddettim. Ama o kaşıntı geldi mi çok zor çok aklımı kaybedicek gibi oluyorumAvil baya etkili imis aslinda neden gecirmedi ki? Nasil dayaniyorsun benim gunduz yine idare ediliyor ama aksam cok felaket kasiniyorum dayanilmiyo
hastaneden cikarken benim de bir göğsüm tıkanmıştı emzirmeye çalıştım süt akışı az olduğundan asla emmedi göğsümden süt gelmeye başladı bu sefer de ucu bi garipti tutmadı ağladı hep . Pompayla 2 defa sağdım ucu düzeldi şimdi alıyor cok şükürBebeğiniz her iki göğsünüzü de emiyor mu kızlar ? Benimki solu almıyor bi türlü
2 gün önce acile gittiğimiz de 1 kere yaptığı söyledim doktor az dedi 4 5 defa yapmasını isteriz dedi karnına baktı taş gibi olmuş dedi . Canım kakasi acil sarı suydu bildiğin her zamanki gibi değildiAslında bikaç gün kaka yapmayınca doktorlar normal karşılıyor ama bilemiyorum doktorun bişey dedi mi bu konuda normal yada değil diye. Bir de bebeğin ishal olduğunu nasıl anladın. Ben günde 7 den fazla kaka yaparsa ishal olunuyor diye biliyordum. Bebeklerin kakası zaten sıvı olduğu için
Bilmiyorum canım ben hiç karşılaşmadimK8zımın poposunda sivilce gibi şeyler çıktı grçmiyor varmıdır çözümü biliyorsan fikir versen iyi olur canım
Of evet ya geceleri hele cildirtiyor kasidikca daha da fenalasiyo tuzlu su suruyorum az birqzcik rahatlatiyoBacaklarımda bi yanma başladı mı ya soğuk su tutuyorum ya da buz jellerden koyuyorum geçici bi süre rahatlatıyo ne zaman geçer bilmiyorum ama bebeğimi emzirmel için işte tedaviyi reddettim. Ama o kaşıntı geldi mi çok zor çok aklımı kaybedicek gibi oluyorum
Pazartesi götüreyim bari k8p k8rm8zı duruyor et gibi olmuş ama rahatsız olmuyor galiba 9yle huysuzluk yapmıyor da ben onu öyle görünce huzursuz oluyorum can8 çok yan8yor galiba diye ac8sa durmaz herhalde dimiBilmiyorum canım ben hiç karşılaşmadim
Bebeğiniz her iki göğsünüzü de emiyor mu kızlar ? Benimki solu almıyor bi türlü
Kusura bakmayin ancak siteye giriyorum, belki de dogurdunuz bile:) Sancilar 2 dakikada bire inince cok yogundu, oldurmuyordu ama surunduruyordu, ama dogumdan sonra her seyi unutuyorsun, yoksa kimse ikinci cocuga cesaret edemez:)Yani o zaman yandım bittim öldüm sancısı yoktu. Yani mesela ben bişeyler hissediyorum ya ağrı eşiğim yüksekse hissetmezsem diyorum.
Kusura bakmayin ancak giriyorum siteye, ilk adet agrisi gibiydi, siklasinca karnimda cok kasilmisti.Merhaba tebrikler.Allah guzel guzel buyutmeyi nasip etsin. sancilar belden kasiga yayilan adet agrisi gibi mi yoksa karinin kasilip kalmasi mi oluyor