2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Şimdi gittim sancım görünüyor nstde ama ben hissetmiyorum. Açılmam da hiç yok. Bir gün daha bekleyecekler yoksa suni sancı.. 😕 Sizde ne kadar beklediler sezaryen için?
12 saat beklediler ama açılmam anca 2cm olmştu.. sabah gittiğim de nst de 100leri vuran sancım oldu ama hissetmedim..sunide en son 30-40larda çığlık atıyordum.. suni çok fenaydı..2dkkada 1 dakikayı bulan sancılarım oldu aslında o ara doğum eyleminin başlaması gerekirdi..doktora kalsa daha bekleyeblrdik ama 3-4ebe daha baktı bu kadar saat açılma olmadıysa çok zor dedi ki bende dayanamadım sezeryana geçtik..

Kızlar sezeryan sonrası doktorum bana kan sulandırıcı iğne, ağrı kesici ve 2 tane antibiyotik verdi. Ben de sorgulamadan kullanıyorum. Size de verildi mi acaba sonuçta süte geçiyodur illaki ama ameliyat olduğum için enfeksiyon riskine karşı verdi heralde bi bildiği vardır dedim emzirmeye de devam ediyorum

Şimdi gittim sancım görünüyor nstde ama ben hissetmiyorum. Açılmam da hiç yok. Bir gün daha bekleyecekler yoksa suni sancı.. 😕 Sizde ne kadar beklediler sezaryen için?
34. Haftadan beri nst de sancim vardi. 39. Haftada düzenli 5 dkda bir 40. Haftada 3 dk da bir sancim cikti ama hissetmiyordm acilmam yoktu 40+2 de sezeryan yaptik kendim istedm. Suni istemedm cnku 1.5 aydir zaten sanci cekiyordum. Bi de benim bebegm kanala inmemisti basarisiz olcakti denesej bile

Kızlar sezeryan sonrası doktorum bana kan sulandırıcı iğne, ağrı kesici ve 2 tane antibiyotik verdi. Ben de sorgulamadan kullanıyorum. Size de verildi mi acaba sonuçta süte geçiyodur illaki ama ameliyat olduğum için enfeksiyon riskine karşı verdi heralde bi bildiği vardır dedim emzirmeye de devam ediyorum
Bende kullandm hatta mastit oldum hala kullanıyorum doktor en az zararlı olanı veriyor emin ol heleki doğum sonrası verilen en hafifi ben 1000 mg lık kullan8yorum dah etkilisini emsirdiğim için veremedi doktor için rahat olsun enfeksiyon kapma kullan birde bol bol dinlen

Kızlar yenidoğan bebek sürekli uyur diye bilirdim benimki uyumyo. Daha 10 günlük 2. Gün gaz başladı uyumadığı zamanlarda sürekli gaz sancısıyla ağlıyo. Resmen büyük insan gibi gaz çıkarıyo alttan üstten biogaia kullanıyoruz ama yine gaz problemlerini yaşıyoruz

Biogaia sindirim için verdi bize, kakasını daha rahat yapıyor onu kullandığımdan beri ama gaz için ayrıca zinco kullanıyoruz. Biogaia nın gaza bi faydası olacağını sanmıyorum

Kızlar bazen uyandıramayıp bazen gece de kendim uyanamayıp bebeğimi emziremediğim oluyo korkunç bir vicdan azabı yaşıyorum o zamanlar. Şu an da öyle en son gece 3 buçukta emzirmiştim. 4 saat olmuş alarm çalmış duymamışım.
Bende de oluyor o malesef canım 😢 sarılık var diye iki saate bir emzirmek istiyorum ama bazı geceler 3-4 saati buluyor 23 günlük şuan benimki. Senin bebek kaç günlük?

Oğlan anaları sünnet yaptırdınız mı? Biz doktora sorduk doktorumuz göbeği düşünce yaptırabilirsiniz dedi. Göbek yeni düştü kontrole gidince enfeksiyon vs o tarz bişey yoksa düşünüyorum

Oğlan anaları sünnet yaptırdınız mı? Biz doktora sorduk doktorumuz göbeği düşünce yaptırabilirsiniz dedi. Göbek yeni düştü kontrole gidince enfeksiyon vs o tarz bişey yoksa düşünüyorum
Biz göbek düştükten 1 gün sonra yaptırdık tam 12.günümüzü denk gelmişti çok şükür şimdi de iyileşti

Kızlar merhaba bir şey sorucam burada mi okumuştum internett e mi bilmiyorum

Bizimki büyüğünü dün 1 defa yapmıştı bu sabahta sürekli ıkınıyordu garibim. Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposuna masaj yaptım hemen büyüğünü yaptı çok şükür. Bunu arada yapsam sürekli değil zorlandığında alışkanlık yaparmı bağırsakta tembellik falan

Evet canım bana da verdi bende kullandım

12 saat beklediler ama açılmam anca 2cm olmştu.. sabah gittiğim de nst de 100leri vuran sancım oldu ama hissetmedim..sunide en son 30-40larda çığlık atıyordum.. suni çok fenaydı..2dkkada 1 dakikayı bulan sancılarım oldu aslında o ara doğum eyleminin başlaması gerekirdi..doktora kalsa daha bekleyeblrdik ama 3-4ebe daha baktı bu kadar saat açılma olmadıysa çok zor dedi ki bende dayanamadım sezeryana geçtik..

Ben de bu gece bebeğimi kucağıma aldım şükür. Geldiğimde açılmam yoktu suni sancı için odaya alacakları sabah 2 cm olmuş. Bekleyelim dediler ve 01.15te oğlum geldi. Suni sancıya da gerek kalmadı doktorlar da biraz şaşırdı. Fakat çok fazla dikişim var altta 😞 sezaryen çok daha kolay olurdu diyorum

Ben de bu gece bebeğimi kucağıma aldım şükür. Geldiğimde açılmam yoktu suni sancı için odaya alacakları sabah 2 cm olmuş. Bekleyelim dediler ve 01.15te oğlum geldi. Suni sancıya da gerek kalmadı doktorlar da biraz şaşırdı. Fakat çok fazla dikişim var altta 😞 sezaryen çok daha kolay olurdu diyorum
Allah bağışlasın, sana da geçmiş olsun 🙏🧿

Ahh sezeryan hiç kolay değil. Bugün 11.günüm hala hayat çok zor bazen eski halime dönemicem diye korkuyorum. Ne normal kolay ne sezeryan

Ahh sezeryan hiç kolay değil. Bugün 11.günüm hala hayat çok zor bazen eski halime dönemicem diye korkuyorum. Ne normal kolay ne sezeryan
Dikiş olunca hepsi zor demek.. 😕 Bana da bir ay oturmak yok sağ tarafa dediler. Öyle çok dikişim var ki 😞 oturup bebeğimi bile emziremiyorum

X