- 5 Kasım 2018
- 609
- 715
- 33
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bazen horluyo gibi oluyo doktor ne söyleyecek haber verir misin? Gözden kaçırdığım bişey olmasın istiyorumBizimkindede o ses geliyor horlama sesi gibi bazen ıh ıh diyor sesli uyuyor kontrole gidince diycem doktoruna
Çok rahatsız oluyorum bu durumdan, sürekli serum fizyolojik damlatmaya da kıyamıyorum. Sürekli toz alıyorum yerleri siliyorum toz falan alerji gibi bişey mi yapıyo diye ama yok.. çözemedim sorunu☹Benim kızımda da aynı durum söz konusu.. Doktor normal dedi serum fizyolojik le açmaya çalışıyoruz ama birşey çıkmıyor. Doktor çıkmasına gerek yok dedi. Geçici olarak iyileştiriyor
7 gün tedavi uygulayacaz dedi doktor. Napalım bebeklerimiz iyi olsunda ben sefil olmaya razıyımCanım üzülme bizde yattık sarılıktan enfeksiyon hasta çoktu yeni doğanlar premetüre bebekler hiç üzülme çabuk iyileşiyorlar ikigüne çıkarsınız
Benim 10 gun oldu dogum yapali dikislerimden biri dustu. Doktor batikonlu suylabtaharetlen dedi antibiyotik verdi. Amma ben bebegim yogun bakimda hastanede oldugumuz icin hicbirini kullanamiyorumKızlar merhaba normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda 20 gün oldu benim hala duruyor bi iki döküldü sadece ama gerisi duruyor kesi yok ama yırtılma oluştuğu için dikiş atıldı ne kullanıyorsunuz dikişler için bana doktor hiç birşey vermedi ama arada aci hissediyorum
İlaç olarak ne verdi ? Bana da yazdi ilac daha almadim emzirebilrsin ama bebeğe geçer mamayla destekle dediBenim doğumdan 1 hafta önce başladı. Kaşıntı ve kırmızı döküntüler hala kaşınmaya devam ediyo işte toplam 20 gün falan olmuştur geçmedi. Sırf bu yüzden bebeğime ilk sütünü veremedim cildiye ağır ilaçlar verdi diye. Ama ilaç kullanmıyorum kendi inisiyatifimle bıraktım ilaçları
Gozunaydin Allah hayirli evlat etsin saglikla buyusunKizlar 4gun once sezeryanla dogum yaptim darisi yapmayan kaldiysa hepsinin basinaoglum iyi cok sükür ben iyi degilim ama olacagim henuz cok erken
![]()
Allah bağışlasın analı babalı büyütsünKizlar 4gun once sezeryanla dogum yaptim darisi yapmayan kaldiysa hepsinin basinaoglum iyi cok sükür ben iyi degilim ama olacagim henuz cok erken
![]()
5 avil. Bi de zaditen tablet ama işte 4 avili yaptırdım 4 tane de zaditen içtim bıraktım. İlaçları kullanırken de aynıydı şimdi de bi fark yok hala kaşınıyo ama eşim azaldığını söylüyoİlaç olarak ne verdi ? Bana da yazdi ilac daha almadim emzirebilrsin ama bebeğe geçer mamayla destekle dedi
Benim 3 hafta sonra falan döküldü. Hiçbiriey vermedi sadece batikonlu su vermişti o da 4-5 günde bitti başka bişey kullanmadım. Bide hiç ağrım olmadı çok şükür sadece doktorum 1 hafta 10 gün dikkat et üstüne oturma yan otur demişti. Eğer patlarsa iyileşmesi daha uzun sürer demişti. Sende dikkat et üstüne oturma belki ondan acıyordurKızlar merhaba normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda 20 gün oldu benim hala duruyor bi iki döküldü sadece ama gerisi duruyor kesi yok ama yırtılma oluştuğu için dikiş atıldı ne kullanıyorsunuz dikişler için bana doktor hiç birşey vermedi ama arada aci hissediyorum
12 saat suni sancı aldım kıvrandım ama açılmam olmadı..akşam sezeryan ile kızımı kucağıma aldım çok şükürNe durumdasın? Sağlıkla alırsın kucağına inşallah![]()
Oldu canım çok şükürDoğumun oldu mu arkadaşım, inşallah iyi geçmiştir güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun12 saat suni sancı aldım kıvrandım ama açılmam olmadı..akşam sezeryan ile kızımı kucağıma aldım çok şükür![]()
Götürdüm fitil verdiler mamayı bırakmamı söyledi dokturumCanım gaz sancısıysa doktorun da yapabileceği çok bir şey yok, ama başka bir şeyi var diyorsan götür tabi. Çok geçmiş olsun
Mamadan mı oluyormuşGötürdüm fitil verdiler mamayı bırakmamı söyledi dokturum
Avil baya etkili imis aslinda neden gecirmedi ki? Nasil dayaniyorsun benim gunduz yine idare ediliyor ama aksam cok felaket kasiniyorum dayanilmiyo5 avil. Bi de zaditen tablet ama işte 4 avili yaptırdım 4 tane de zaditen içtim bıraktım. İlaçları kullanırken de aynıydı şimdi de bi fark yok hala kaşınıyo ama eşim azaldığını söylüyo
Dikislerin icin mi canim