• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bizde kalça ultrasonu çektirdik 5 dakikamızı almadı devlet hastanesinde yaptırdık çok şükür normal dendi.
Özele onca para dökmeyin bence devlet hastanesinde çok kolay halledildi ve yenidoğan oldukları için daha ilgililer :)

Kızlar bizde kalça ultrasonu çektirdik 5 dakikamızı almadı devlet hastanesinde yaptırdık çok şükür normal dendi.
Özele onca para dökmeyin bence devlet hastanesinde çok kolay halledildi ve yenidoğan oldukları için daha ilgililer :)

Benim kızımda da aynı durum söz konusu.. Doktor normal dedi serum fizyolojik le açmaya çalışıyoruz ama birşey çıkmıyor. Doktor çıkmasına gerek yok dedi. Geçici olarak iyileştiriyor
Çok rahatsız oluyorum bu durumdan, sürekli serum fizyolojik damlatmaya da kıyamıyorum. Sürekli toz alıyorum yerleri siliyorum toz falan alerji gibi bişey mi yapıyo diye ama yok.. çözemedim sorunu☹

Kızlar merhaba normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda 20 gün oldu benim hala duruyor bi iki döküldü sadece ama gerisi duruyor kesi yok ama yırtılma oluştuğu için dikiş atıldı ne kullanıyorsunuz dikişler için bana doktor hiç birşey vermedi ama arada aci hissediyorum
Benim 10 gun oldu dogum yapali dikislerimden biri dustu. Doktor batikonlu suylabtaharetlen dedi antibiyotik verdi. Amma ben bebegim yogun bakimda hastanede oldugumuz icin hicbirini kullanamiyorum

Benim doğumdan 1 hafta önce başladı. Kaşıntı ve kırmızı döküntüler hala kaşınmaya devam ediyo işte toplam 20 gün falan olmuştur geçmedi. Sırf bu yüzden bebeğime ilk sütünü veremedim cildiye ağır ilaçlar verdi diye. Ama ilaç kullanmıyorum kendi inisiyatifimle bıraktım ilaçları
İlaç olarak ne verdi ? Bana da yazdi ilac daha almadim emzirebilrsin ama bebeğe geçer mamayla destekle dedi

İlaç olarak ne verdi ? Bana da yazdi ilac daha almadim emzirebilrsin ama bebeğe geçer mamayla destekle dedi
5 avil. Bi de zaditen tablet ama işte 4 avili yaptırdım 4 tane de zaditen içtim bıraktım. İlaçları kullanırken de aynıydı şimdi de bi fark yok hala kaşınıyo ama eşim azaldığını söylüyo

Kızlar merhaba normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda 20 gün oldu benim hala duruyor bi iki döküldü sadece ama gerisi duruyor kesi yok ama yırtılma oluştuğu için dikiş atıldı ne kullanıyorsunuz dikişler için bana doktor hiç birşey vermedi ama arada aci hissediyorum
Benim 3 hafta sonra falan döküldü. Hiçbiriey vermedi sadece batikonlu su vermişti o da 4-5 günde bitti başka bişey kullanmadım. Bide hiç ağrım olmadı çok şükür sadece doktorum 1 hafta 10 gün dikkat et üstüne oturma yan otur demişti. Eğer patlarsa iyileşmesi daha uzun sürer demişti. Sende dikkat et üstüne oturma belki ondan acıyordur

5 avil. Bi de zaditen tablet ama işte 4 avili yaptırdım 4 tane de zaditen içtim bıraktım. İlaçları kullanırken de aynıydı şimdi de bi fark yok hala kaşınıyo ama eşim azaldığını söylüyo
Avil baya etkili imis aslinda neden gecirmedi ki? Nasil dayaniyorsun benim gunduz yine idare ediliyor ama aksam cok felaket kasiniyorum dayanilmiyo:(

Back
X