2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bebegim uykusunda oksurup inliyordu nefesi hırıltılı dün acile gittik ateşi 37 normal oksijeni kanı normal dendi. Ama akciğer filmi çekildi 2 günde hemen ciğere inmiş hafiften dedi doktorlar ama çok üzüldüm. 2 gün hasta öldüm çocukta perişan oldu.

Azro diye bir ilaç verdiler nasıl kullanılacağını da eczacı yazmamış ilacı duyan bilen var mı nasıl bir ilaç.

Karni da taş gibi dedi . Büyük tuvaletini günde bir yapıyor oda azıcık doktor 4 5 defa yapsa daha iyi dedi . Gaz damlasını değiştik biogaia daha etkiliymis acaba bunu kullanıp memnun olan var mi:)

Birde ne kadar doğru yanlış bilmiyorum tip okuyan bir arkadaşım var zinco nün içinde alkol var dedi ben araştırmadım kullanan arkadaşlar belki araştırmak ister
Çok geçmiş olsun
Bende zinco kullanıyorum bizim kurtarıcımız oldu birçok damla denedık şaşırdım doğrusu araştıracağım bakalım :)

Kızlar oğlum gözleri kapalıyken bile ıkınıyor esniyor tam dalana kadar inliyor vs normal bir durum mu ? Tam uykuya geçtiğinde inleme vs olmuyor

Kızlar oğlum gözleri kapalıyken bile ıkınıyor esniyor tam dalana kadar inliyor vs normal bir durum mu ? Tam uykuya geçtiğinde inleme vs olmuyor
Benim oğlum da öyle canım sürekli bi ıkınma ve esneme durumunda bu yüzden de uykuya dalamıyo herhalde gazdan oluyo diye bende normal karşıladım

Göğüsucu çatlağı için mucizevi bir çözüm bulan var mı? Geçmiyor bi türlü :KK43:
Ben doğumdan 1 ay önce Evomere kullandım 23 gündür emziriyorum hiç yara olmadı bu ürünü öneririm ayrıca sebamedin pisik kremi oğluma kızarıklık yaptı bu markanın pisik kremini kullanıyorum hiç kızarıklık yok

Ben doğumdan 1 ay önce Evomere kullandım 23 gündür emziriyorum hiç yara olmadı bu ürünü öneririm ayrıca sebamedin pisik kremi oğluma kızarıklık yaptı bu markanın pisik kremini kullanıyorum hiç kızarıklık yok
Ben lansinohun kremini sürüordm canım, bikaç gn önce detrendyoldan gümüş kapak aldım 165 tlye, 2 gündür kullanıorum, göğüs uçlarım yumuşamış oluyor daha az acıyor sanki, tabi kesin konuşmak için erken daha yeni başladım
Ayva çekirdeğinden jel varmış o iyi gelir diyorlardı..

Haricinde de kremler var doktorların verdiği
Hiç demediğin oldu mu bilmiyorum
canim bende mucize olan şey her emzirmeden sonra 10 gün boyunca zeytinyağı sürüp streç poşetle kapattım göğüs ucunu. O acı kuruluk çatlaklar yumuşacık oldu düzeldi şuan daha hiç sorun yaşamıyorum

Canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Öneriler için teşekkürler, hepsini tek tek deneyeceğim.
Doğum öncesinden lansinoha başlamıştım hala kullanıyorum hematan kremle dönüşümlü olarak ama hiç bi etkisini görmedim henüz.

canim bende mucize olan şey her emzirmeden sonra 10 gün boyunca zeytinyağı sürüp streç poşetle kapattım göğüs ucunu. O acı kuruluk çatlaklar yumuşacık oldu düzeldi şuan daha hiç sorun yaşamıyorum

Canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Emzirmeden önce yıkıyormuşum göğsünü?

Kızlar kalça ultrasonunu dün yaptırdik.
Bahçelievler devlet hastanesinde.
Çocuk doktoruna randevu aldım ve durumu belirttim.
Istek attı röntgen odasına.
Aşağı indim kimlikle 2 saat sonrasına Randevu verdi.
Ben çocuk odasında emzirirken hastaneden aradılar.
Hastaneye gelir misiniz diye.
Ben zaten hastanedeyim deyince alt kata çağırdılar. Bebeğin bezinin sağ kenarını açıp ultrason başlığıyla baktı ve diger tarafa da aynı şekilde.
Hiç bir ücret ödemedik ve girmemiz ile çıkmamız 5 dk sürdü.
Merak edenler için anlattı.
Hem ücretsiz hem basit.
Özele gidip para vermeyin avucla.

8 günlük bebegimi dün gece yüksek ateşten acile götürdük, kanında enfeksiyon varmiş doktor yatış verdi antibiyotik tedavisine başladı. Hastanede yalnız olmak çok zor, bebegi bırakıp tuvalete bile gidemiyorum. Dikislerim ağrıyor, idrarımı yaparkende bir hassasiyet hissi geldi bugun insallah bende enfeksiyon olmam. Rabbim hepimizin yavrusuna sifa versin, kimseye evlat acısı göstermesin. Bize dua ederseniz sevinirim.
Allah şifa versin, hemen toparlanır inşallah 🙏

Kızlar bebegim uykusunda oksurup inliyordu nefesi hırıltılı dün acile gittik ateşi 37 normal oksijeni kanı normal dendi. Ama akciğer filmi çekildi 2 günde hemen ciğere inmiş hafiften dedi doktorlar ama çok üzüldüm. 2 gün hasta öldüm çocukta perişan oldu.

Azro diye bir ilaç verdiler nasıl kullanılacağını da eczacı yazmamış ilacı duyan bilen var mı nasıl bir ilaç.

Karni da taş gibi dedi . Büyük tuvaletini günde bir yapıyor oda azıcık doktor 4 5 defa yapsa daha iyi dedi . Gaz damlasını değiştik biogaia daha etkiliymis acaba bunu kullanıp memnun olan var mi:)

Birde ne kadar doğru yanlış bilmiyorum tip okuyan bir arkadaşım var zinco nün içinde alkol var dedi ben araştırmadım kullanan arkadaşlar belki araştırmak ister
Geçmiş olsun :KK43:

8 günlük bebegimi dün gece yüksek ateşten acile götürdük, kanında enfeksiyon varmiş doktor yatış verdi antibiyotik tedavisine başladı. Hastanede yalnız olmak çok zor, bebegi bırakıp tuvalete bile gidemiyorum. Dikislerim ağrıyor, idrarımı yaparkende bir hassasiyet hissi geldi bugun insallah bende enfeksiyon olmam. Rabbim hepimizin yavrusuna sifa versin, kimseye evlat acısı göstermesin. Bize dua ederseniz sevinirim.
Gemiş olsun tez zamanda Rabbim şifasını versin inşaAllah

Bende o kremi aldım bilerek olmadı ama iyi bir krem bebeğe zarar vermiyormuş temizlemeye gerek kalmıyor demiş eczacı

Meraba kızlar bi sorum olucak bebeğim dün eltime gittik geldik ondan sonra uyumadi toplasak 2 saat uyumuduzdur yeni sakinlesmistir neyi olabilir sizce normaldede kaka günde 1 defa yapıyo kendini sikiyo

Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 34 günlük oldu burnunda geceleri hırıltı oluyo 2 farklı doktora götürdüm ikisi de normal dedi, serum fizyolojik damlat nemlendir dediler. Burnuna bakıyorum hiçbirşey yok, akıntı vs.. tertemiz.. aynı sorunu yaşayan var mı?

Çok geçmiş olsun canım ben biogia kullanıyorum ve memnunum gazdan ziyada bağırsak düzenleyici diye biliyorum. Probiyotikmiş ve bir zararı da yokmuş

X