- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Sanirim oldu bu kez cikmamis:) sağol canimEvet canım dışarı doğru yapıyorum. Burdan anlatmak da biraz zor oluyor keşke gösterebilme şansım olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim oldu bu kez cikmamis:) sağol canimEvet canım dışarı doğru yapıyorum. Burdan anlatmak da biraz zor oluyor keşke gösterebilme şansım olsa
Bu kes daha bi özenli kivirdim oldu galiba sağol canim:)Evet dışa kıvırıyorum hatta lastikleri elimle gevşetiyorum sıkmasın diye
Canım sarıloktan hastanede yattığımızda küvezin derecesi 29 ,30 civarıydı anne karnındaki s8caklığı korumak için biraz daha dikkat etmek gerekiyor şuan daha ç8plak giyme zamanı değil onlar için biz yan8yoruz o ayrı lohusalık yüzunden ama onlarıda yanıyor sanma sadece terletme yeterliOoo sen baya giydiriyorsun üste
Bizim 17 idi sın8rdaydı öyle demişti doktorum biraz daha y7kselmesi demek beynin etkilenmesi anlamına geliyormuşSarilik değeri kaç olunca fototerapi için yatiriyorlar ?
Yüzü koyun yatır kurbağa gibi poposunun üzerine elini bombeli yaparak vur beline doğru sıvazla hastanede öğrendim böyle yatmayıda çok seviyorlarMaşallah valla benimkide doymak bilmiyo sürekli emmek istiyor göğüs ucum acıyo zaten çok zor oluyo benim için. Gaza gelirsekte herkes her emmeden sonra gazı çıkarın diyo ama benim bebeğim geceleri çok derin uyuyo emdikten sonra direk bayılıyo sırtıma alıp bi 5-10 dk sert bi şekilde sırtına vuruyorum ama çıkmıyo bende yatırıyorum napmam lazım bilmiyorum :/
Gözünüz aydın canım çok sevindim müsait olduğunda bize anlat lütfen nasıl olduKızlar ben dün doğum yaptım , oğlum şu an kucağımda ❤ darısı dogum bekleyen diğer arkadaşların başına . Sağlıkla kucağınıza alırsınız , sağlıkla büyütürüz inşallah
16 olunca yatiriyolar canım bizim 18 küsürdu bizde bi gece hastanede kaldikSarilik değeri kaç olunca fototerapi için yatiriyorlar ?
Geçmiş olsun canım bebisede sana da saglicakla buyut yavrunu günlerimız aynıydi ama benimki 2 hafta erken geldiKızlar ben dün doğum yaptım , oğlum şu an kucağımda darısı dogum bekleyen diğer arkadaşların başına . Sağlıkla kucağınıza alırsınız , sağlıkla büyütürüz inşallah
Ayy hayırlı olsun. ALLAH analı-babalı büyütsün. Ben haziran içinde dogurcam mi merak icerisindeyim artıkKızlar ben dün doğum yaptım , oğlum şu an kucağımda ❤ darısı dogum bekleyen diğer arkadaşların başına . Sağlıkla kucağınıza alırsınız , sağlıkla büyütürüz inşallah
@Sherlady mermaid388 ve ben.. kaldı mı başka doğurmayanAyy hayırlı olsun. ALLAH analı-babalı büyütsün. Ben haziran içinde dogurcam mi merak icerisindeyim artık
Allah kurtarsın arkadaşlar@Sherlady mermaid388 ve ben.. kaldı mı başka doğurmayan
Ben ben çatladım artık karnımı yara yaptım artık kaşımaktan 2 gündür arada ağlıyorum herkes doğurdu bi ben kaldım diye. Sanki doğsa 7\24 ağlasa razıyım@Sherlady mermaid388 ve ben.. kaldı mı başka doğurmayan
Bende varım@Sherlady mermaid388 ve ben.. kaldı mı başka doğurmayan
Doğan büyüyor diye boşuna demiyorlar, hayırlı sağlıklı evlat olsun hepsiAllah kurtarsın arkadaşlar
Doğum yapanların hayırlı olsun
Biz bugün 17 gün olduk bile
Ay doğru seni nasıl unuttum gününde doğacaktır belki sen Cuma’ya odaklanBen ben çatladım artık ☝ karnımı yara yaptım artık kaşımaktan 2 gündür arada ağlıyorum herkes doğurdu bi ben kaldım diye. Sanki doğsa 7\24 ağlasa razıyım
Seni de unutmuşum ya hadi bakalım 6 kişi varız S sherylady mermaid388 karamelim Simayinannesi S Seremserem ve ben hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorumBende varım
Bu arada sen yine de öyle deme 7/24 ağlasa falan. Lohusa depresyonu şu anki ruh halini sollar sonra Allah korusunBen ben çatladım artık ☝ karnımı yara yaptım artık kaşımaktan 2 gündür arada ağlıyorum herkes doğurdu bi ben kaldım diye. Sanki doğsa 7\24 ağlasa razıyım