2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ooo sen baya giydiriyorsun üste
Canım sarıloktan hastanede yattığımızda küvezin derecesi 29 ,30 civarıydı anne karnındaki s8caklığı korumak için biraz daha dikkat etmek gerekiyor şuan daha ç8plak giyme zamanı değil onlar için biz yan8yoruz o ayrı lohusalık yüzunden ama onlarıda yanıyor sanma sadece terletme yeterli

Maşallah valla benimkide doymak bilmiyo sürekli emmek istiyor göğüs ucum acıyo zaten çok zor oluyo benim için. Gaza gelirsekte herkes her emmeden sonra gazı çıkarın diyo ama benim bebeğim geceleri çok derin uyuyo emdikten sonra direk bayılıyo sırtıma alıp bi 5-10 dk sert bi şekilde sırtına vuruyorum ama çıkmıyo bende yatırıyorum napmam lazım bilmiyorum :/
Yüzü koyun yatır kurbağa gibi poposunun üzerine elini bombeli yaparak vur beline doğru sıvazla hastanede öğrendim :KK66: böyle yatmayıda çok seviyorlar

Merhaba arkadaşlar sezeryan doğum yapanlar kullandıkları korseleri paylaşabilir mi acaba korse arayışındayım yardimci olurmusunuz

Kızlar ben dün doğum yaptım , oğlum şu an kucağımda ❤🙏 darısı dogum bekleyen diğer arkadaşların başına . Sağlıkla kucağınıza alırsınız , sağlıkla büyütürüz inşallah 🙏
Ayy hayırlı olsun. ALLAH analı-babalı büyütsün. Ben haziran içinde dogurcam mi merak icerisindeyim artık 😂

Kuzularım bebişler nasıl bakalım:emir_bebek: Arada tebrik etmeyi atladıklarım olduğuysa affola hepinizi tebrik ediyorum sağlıklı mutlu muhteşem günleriniz olsun inşallah. Bekleyen de çok az kalmış maşallah sizlerde inşallah bir avazda kurtulup sağlıkla alırsınız inşallah bebişleri:dua:

Ben ben çatladım artık ☝ karnımı yara yaptım artık kaşımaktan 2 gündür arada ağlıyorum herkes doğurdu bi ben kaldım diye. Sanki doğsa 7\24 ağlasa razıyım
Bu arada sen yine de öyle deme 7/24 ağlasa falan. Lohusa depresyonu şu anki ruh halini sollar sonra Allah korusun 🙏😅

X