2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar merhaba tecrübeli annelere bir şey danışıcam

Benim kızım bugün tam 1 aylık oldu çok şükür. Bugüne kadar emmesinde hiç sıkıntı olmadi ama 2 gündür emerken sanki zehir emiyor çırpınıyor ağlıyor hemen gazını çıkarıyorum sakinleşiyor tekrar emmek istiyor bir-kac saniye emiyor kıvranıp ağlamaya başlıyor 3 4 saat böyle uyumuyor da açlıktan en son yalancı meme veriyorum uyuyor . Uyurken anca emiyor karnı doyuyor.

Neden böyle oldu acaba ince giydirmisyim bacakları başı çıplaktı tekrar uzun giydirdim karnı mi ağrıdi acaba

Yasa 2 gündür sütlaç yedim ondan mi internette pişmiş süt gaz yapmaz diyor ama bilemedim

Internette kadının biri memede iltihap varmış bebek ondan emmiyor diyordu ama uykusunda emiyor bizimki öyle bir şey olabilir mi

Ay ne çok uzun yazdım okursanız gözlerinize saglik:))
Ama analık tam bir endişe haliymis ne yapayım:)
Canım kakasının renginde bir değişiklik var mı? İnek sütü alerjisi ya da laktoz intoleransı olabilir. Bir süre süt ürünleri tüketmeyip duruma bir bak bence

Arkadaşlar p.tesi sezeryan doğum yaptım dün eve çıktık ilk WC çıkana kadar sadece sıvı besleniyorum daha çıkamadım aynı durumu yaşayan var mı önerileriniz neler daha süt de tam gelmedi süt gelmesi için de önerileriniz neler yardım edin
Kayısılı meyve suyu hoşav bol su iç bunlar hem süte hemde wc ye çıkmanı sagliyacak

Erkek bebegi olup Sleepy bebek bezi kullanan var mi ? Oğlum her ciste bezin dişina cisliyor bakiyorum bez kupkuru bezin kenarından cikiyor her seferinde tümden üst bas değişiyoruz çok yoruldum acaba 2 numaraya geçince düzelir mi:KK43:
Ben prima kullanıyorum öyle oluyo arada molfixe geçtim onda olmadı ama pişik yaptı

Arkadaşlar p.tesi sezeryan doğum yaptım dün eve çıktık ilk WC çıkana kadar sadece sıvı besleniyorum daha çıkamadım aynı durumu yaşayan var mı önerileriniz neler daha süt de tam gelmedi süt gelmesi için de önerileriniz neler yardım edin
Canım bende sezaryan dan 7 gün sonra wc ye çıkabildim bende hiç bişey işe yaramadı doktor ilaç verdi onunla çıktım

Olmaz olur mı canm ben de sezerayan yaptm ilk iki gün süt gelmedi sonra emzire emziren bir de güzel beslenerek süt geldi sıcak masaj yap göğüslerine.Ayrıca tuvalete de çıkamadm 4 gün müzmin kabuz olan ben son çare bekunis diye bitkisel bi hap car içtm bi tane hemen tuvalete ..

Ay birde 2.ler erken gelirdi 😁
Hep öyle diye diye alıştırmışlar beni bu fikre halbuki
Şimdi garip geliyor 40.haftaya gelmek doldurmak vs 😬
Aynen baya erken bekliyordum 😂 37+1 de Doğunca ilki ben 35 de bile bekliyordum amma her bebek farklıymış cidden 😅 hayırla sağlıkla kolay ve rahat bir doğumla gelsinler de bekleriz az daha 🙏🤗

Agrilarim taaa ilk gun gecti gitti benim hic dikisim yok sende
4 dışardan 4 içerden dikişlerim bugün sonuncusu düştü ama şişmiş dikiş yerlerim ağrıdan yürüyemiyorum bide afedersin ama dik oturunca kemik gibi bişey var sanki batıyo aynayla baktım dışa doğru sert bişey var sendede varmi normal bisey mi

Kizlar merhaba tecrübeli annelere bir şey danışıcam

Benim kızım bugün tam 1 aylık oldu çok şükür. Bugüne kadar emmesinde hiç sıkıntı olmadi ama 2 gündür emerken sanki zehir emiyor çırpınıyor ağlıyor hemen gazını çıkarıyorum sakinleşiyor tekrar emmek istiyor bir-kac saniye emiyor kıvranıp ağlamaya başlıyor 3 4 saat böyle uyumuyor da açlıktan en son yalancı meme veriyorum uyuyor . Uyurken anca emiyor karnı doyuyor.

Neden böyle oldu acaba ince giydirmisyim bacakları başı çıplaktı tekrar uzun giydirdim karnı mi ağrıdi acaba

Yasa 2 gündür sütlaç yedim ondan mi internette pişmiş süt gaz yapmaz diyor ama bilemedim

Internette kadının biri memede iltihap varmış bebek ondan emmiyor diyordu ama uykusunda emiyor bizimki öyle bir şey olabilir mi

Ay ne çok uzun yazdım okursanız gözlerinize saglik:))
Ama analık tam bir endişe haliymis ne yapayım:)
Canım benimki hazı olsa bile deli gibi emmek istiyor ama ağrıdan ememiyor gaxını emme işlemi bitene kadar sürekli yapmalısın sende gaz giderici kullanmalısın istersen bebeğinede gaz damlası al ben aldırdım aşağıdan yukarıdan çokarıyor şuan gazını çokarmadan yatırmam doyduysa hemen uyur doymayan bebek uyumaz birdr benimki huylu altı kirli ise hayatta yemez :KK66: bunu sarıl8k için hastanede yatarkdn farkettim bebeğin huyunuda iyi bilmek gerekiyor orda bir meme bir mama veriyirduk memeden sonra mutlaka gazını ç8karıyoruz mama verirken birdden fazla gaz cçıkatmak gerekiyor yanlız orda verilen mama aptamildi birde göğsün alttaki kara bölgesinin hepsini ağzona sijmalısın muhtelen yanlış emzirmeden oluyor birde dört parmağın altonda olsun o bölge kaçmasın

Canım kakasının renginde bir değişiklik var mı? İnek sütü alerjisi ya da laktoz intoleransı olabilir. Bir süre süt ürünleri tüketmeyip duruma bir bak bence
Canım kalasının renginde değişiklik yok ayni. Hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim bilgi için. Bir süre yemeyip takip edicem

Bugün doktora gittim. 6 gün içinde gelmezse suni sanci ile doğum planlayacak. O da olmazsa sezeryan.
Ayy bildirim görünce doğurdum diceksin sandım 😅 inşallah ikisine de gerek kalmaz da kendiliğinden geliverir minnoşun 🙏 daha 1 haftamız var pozitif düşünelim. Cuma gideceğim ben bakalım ne diyecek

4 dışardan 4 içerden dikişlerim bugün sonuncusu düştü ama şişmiş dikiş yerlerim ağrıdan yürüyemiyorum bide afedersin ama dik oturunca kemik gibi bişey var sanki batıyo aynayla baktım dışa doğru sert bişey var sendede varmi normal bisey mi
Batikon filan verdi mi doktorun cnm benim ilk.dogumumda epizyotomi dkislerim olmustu disarda batikon ve furcian diye bi krem.vermisti doktorum batma oliyordu ama simdiki dogumumda dikisim olmadi . Senin yirtilmaya bagli dikis mi eger oyleyse o normal dikislere cok agri yapar batikon kullanmani oneririm sislik iner bikac gune

X