2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İçimdeki canavar 15 dkdır aşırı hareketli arkadaşlar. 1 sn durmuyo doğum belirtisi mi acaba 😪umut fakirin ekmeği
Canım bebek hareketleri devam ediyor mu?
Benim 18:00 gibi başladı ve devam ediyor sürekli biyerde toplanıyor. Birde 3-4kez belim ağrıdı iğne batıyor gibi fakat 1-2 sn sürdü acaba doğum belirtisi mi?

Yok canım benim sezaryen oldu. Ama başka bir hastanede. İlk 3 gün zordu ama 1 haftada toparladım. Senin nasıldı

Benimde sezeryan oldu, bi türlü gelmedi oğluş mecburen sezeryan oldu. İlk iki üç gün çok zordu dediğin gibi şimdi iyiyim ama sırt ağrısı kaldı. Ameliyathane soğuk olduğu için dedi doktorum, inşallah öyledir kalıcı bişi değildir çünkü alt değiştirirken, emzirirken çok zorlanıyorum :KK43:

Kızlar spinal sezeryan sonrası sırt ağrısı kalan var mi? 10. Gün bugün sırtım ağrıdan kopuyor :kızgın:
benimde bulaşık yıkarken ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor ne zaman geçecek merak ediyorum zaten sorunluydu sırtım geçmezse yandım valla

Bugün doğuma gidenler ne durumdasınız?
Nişanım geldi hastanede sancılarım da düzenli ama henüz sancı kısa sürüyor.
O yüzden eve geldim. Sancım doğum sancısına döndüğünde gideceğim gerçi çarşamba doktorum bebeğin durumuna bakmak için çağırdı..
Aktif sancıların la gelirsin belki dedi

Canım bizde kusma vardı sadece, yuzunu ekşitme yoktu. Ama yedikten hemen snra agız dolusu cıkarıyordu hemen. Dogum kılosu 3490 dı Su an 3323 oldu😥 Kılosunu bizde tekrar carsamba ogrenecegız inşallah.Kızım 17 günlük bu arada. Sizde nasıl kılo durumu?
Aynıydı vermemiş ama almamışta bakalım bugun ne durumdayız

Kızlar bebişleriniz emzirme arası uyumadığında ne kadar uyanık kalıyor bizim bazen 2-3 saati buluyor
Mır mır mır söylemiuor etrafa bakınıyor mutlaka yanında istiyor

Canım bebek hareketleri devam ediyor mu?
Benim 18:00 gibi başladı ve devam ediyor sürekli biyerde toplanıyor. Birde 3-4kez belim ağrıdı iğne batıyor gibi fakat 1-2 sn sürdü acaba doğum belirtisi mi?
Hiç bişey yok ne squatlar kaldı yapmadığım ne yürüyüşler. Çok yıprandım

Nişanım geldi hastanede sancılarım da düzenli ama henüz sancı kısa sürüyor.
O yüzden eve geldim. Sancım doğum sancısına döndüğünde gideceğim gerçi çarşamba doktorum bebeğin durumuna bakmak için çağırdı..
Aktif sancıların la gelirsin belki dedi
Hadi hayırlısı ile kurtulursun inşallah🙏

Benimde sezeryan oldu, bi türlü gelmedi oğluş mecburen sezeryan oldu. İlk iki üç gün çok zordu dediğin gibi şimdi iyiyim ama sırt ağrısı kaldı. Ameliyathane soğuk olduğu için dedi doktorum, inşallah öyledir kalıcı bişi değildir çünkü alt değiştirirken, emzirirken çok zorlanıyorum :KK43:
Ne alaka Canım soğuk olmasıyla? Bizimkiler sıcaktı sanki 🙄 spinalde bel ağrısı yaşayanlar oluyormuş ama ben de duymuştum. Bünyeyle alakalı heralde kalıcı olacağını sanmıyorum Canım endişelenme zamanla düzelir

İlk doğumun olacağı için doğal olarak endişelisin canım benim de ilk doğumum oldu ben de endişeliydim ama öyle düşünme herşey çok güzel olacak dua et. Allah ın izniyle bişey olmaz doktorlar müdahale ediyor zaten ters giden bişey olursa. İçini ferah tut sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına
Amin INŞALLAH.

Erkek bebegi olup Sleepy bebek bezi kullanan var mi ? Oğlum her ciste bezin dişina cisliyor bakiyorum bez kupkuru bezin kenarından cikiyor her seferinde tümden üst bas değişiyoruz çok yoruldum acaba 2 numaraya geçince düzelir mi:KK43:

Erkek bebegi olup Sleepy bebek bezi kullanan var mi ? Oğlum her ciste bezin dişina cisliyor bakiyorum bez kupkuru bezin kenarından cikiyor her seferinde tümden üst bas değişiyoruz çok yoruldum acaba 2 numaraya geçince düzelir mi:KK43:
Benim oğlum var ve sleepy kullanıyorum ilk hafta sadece 1 numara kullandım kastikleri çok sıktı diye 2 mumara kullanıyorum sızma pişik yaşamadım

X