2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
8 olduk 😅 seninki gelmiştir diye düşündüm. Ama nişandan sonra 2 hafta bekleyen bile duymuştum. Özel bir şey yapıyor Muş’un sancı başlasın diye?
Bu defa değişik oldu.
İlk kızımda çarçamba geldi nişanım cuma sabah doğum oldu
Bunda öyle olmadı henüz 😬
Hurma yürüyüş bol hareket..
Hep bilinen şeyleri yapıyorum
Arada sancım düzene giriyor
Artmasını bekliyorum
Artmayıp geri kaçıyor 😂

Arkadaşlar p.tesi sezeryan doğum yaptım dün eve çıktık ilk WC çıkana kadar sadece sıvı besleniyorum daha çıkamadım aynı durumu yaşayan var mı önerileriniz neler daha süt de tam gelmedi süt gelmesi için de önerileriniz neler yardım edin

Kizlar merhaba tecrübeli annelere bir şey danışıcam

Benim kızım bugün tam 1 aylık oldu çok şükür. Bugüne kadar emmesinde hiç sıkıntı olmadi ama 2 gündür emerken sanki zehir emiyor çırpınıyor ağlıyor hemen gazını çıkarıyorum sakinleşiyor tekrar emmek istiyor bir-kac saniye emiyor kıvranıp ağlamaya başlıyor 3 4 saat böyle uyumuyor da açlıktan en son yalancı meme veriyorum uyuyor . Uyurken anca emiyor karnı doyuyor.

Neden böyle oldu acaba ince giydirmisyim bacakları başı çıplaktı tekrar uzun giydirdim karnı mi ağrıdi acaba

Yasa 2 gündür sütlaç yedim ondan mi internette pişmiş süt gaz yapmaz diyor ama bilemedim

Internette kadının biri memede iltihap varmış bebek ondan emmiyor diyordu ama uykusunda emiyor bizimki öyle bir şey olabilir mi

Ay ne çok uzun yazdım okursanız gözlerinize saglik:))
Ama analık tam bir endişe haliymis ne yapayım:)

Bu defa değişik oldu.
İlk kızımda çarçamba geldi nişanım cuma sabah doğum oldu
Bunda öyle olmadı henüz 😬
Hurma yürüyüş bol hareket..
Hep bilinen şeyleri yapıyorum
Arada sancım düzene giriyor
Artmasını bekliyorum
Artmayıp geri kaçıyor 😂
2.ler farklı oluyor benimki de sabırlı çıktı 😅 her gün öğlen benim de sancım başlıyor öğle uykusuna uyuyup uyanınca bitmiş oluyor 🙈

X