- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
Senle arka arkayız ama resmen kendimden umudu kestimSeni de unutmuşum ya hadi bakalım 6 kişi varız @sherylady mermaid388 @karamelim @Simayinannesi S Seremserem ve ben hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senle arka arkayız ama resmen kendimden umudu kestimSeni de unutmuşum ya hadi bakalım 6 kişi varız @sherylady mermaid388 @karamelim @Simayinannesi S Seremserem ve ben hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum
MaşallahAllah kurtarsın arkadaşlar
Doğum yapanların hayırlı olsun
Biz bugün 17 gün olduk bile
19.06.2019 doğum için çok güzel bir tarih bence yarın doğruruz inşallah@Sherlady mermaid388 ve ben.. kaldı mı başka doğurmayan
Ben varım@Sherlady mermaid388 ve ben.. kaldı mı başka doğurmayan
Benimde öyle hatta sap tarafım daha sert gibi endişelendim bendeArkadaslarrr. Sezaryen kesi yerinde sertlik var bu durumu yasayan varmi yarin doktora sorcam ama
Benim de bazı kısımlarında sertlik oldu.doktorum normal dedi.Arkadaslarrr. Sezaryen kesi yerinde sertlik var bu durumu yasayan varmi yarin doktora sorcam ama
Oluyor canım. Bazen uyurken bazen meme emerkenKızlar sizlerin bebeklerinde de uyurken birden nefes kesilmesi oluyo mu ?
Ben ilkini 37+1 de doğurunca çok gecikmişim hissi var bende deSenle arka arkayız ama resmen kendimden umudu kestim
Hadi inşallah19.06.2019 doğum için çok güzel bir tarih bence yarın doğruruz inşallah ☺
7 kişi olduk, yalnız olmadığımıza sevindimBen varım
Benim de gelmedi minnoş.7 kişi olduk, yalnız olmadığımıza sevindim
8 olduk seninki gelmiştir diye düşündüm. Ama nişandan sonra 2 hafta bekleyen bile duymuştum. Özel bir şey yapıyor Muş’un sancı başlasın diye?Benim de gelmedi minnoş.
Bugün yine gideceğim kontrole
Nişan geleli 48 saat oldu
Bu defa değişik oldu.8 olduk seninki gelmiştir diye düşündüm. Ama nişandan sonra 2 hafta bekleyen bile duymuştum. Özel bir şey yapıyor Muş’un sancı başlasın diye?
Doktora sordun mu canım normal miymiş?Oluyor canım. Bazen uyurken bazen meme emerken
2.ler farklı oluyor benimki de sabırlı çıktı her gün öğlen benim de sancım başlıyor öğle uykusuna uyuyup uyanınca bitmiş oluyorBu defa değişik oldu.
İlk kızımda çarçamba geldi nişanım cuma sabah doğum oldu
Bunda öyle olmadı henüz
Hurma yürüyüş bol hareket..
Hep bilinen şeyleri yapıyorum
Arada sancım düzene giriyor
Artmasını bekliyorum
Artmayıp geri kaçıyor