2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya ben araştırıyorum ama hala karar veremedim hangi hastane hangi doktor kafam çok karışık

Aynen valla canım. Ben henüz kendime Bi doktor bulamadım. İnternette çok güzel videolar var onları izliyorum

Kızlar değerim 27 idi bugün adet günüm şimdi 54.8 nasıl sizce

Brn gecen hafta griptim şu an ıyym Canm sana da geçmiş olsun bit yerde okudum hamilelerde çok çabuk gribal enfeksiyona yakalanrmş normaldr hassasz ya
Ay sağol canım daha dikkatli olmak lazım demek ki ama elde değil dışarıda her turlu mikroba açığız maalesef

canım benimde aynı senin gibi iki katı arttı hatta burdaki arkadaşların baya baya arttığını görünce bi düşünmedim değil vala ama doktorda gayet iyi süper dedi birde en az %66 artması lazım benimde 165 den 390 a yükseldi %136 falan artmış oluyor

Kızlar buraya hiç takılmayın herkesde farklılık gösteriyor. Ben adetim 5 gün geçince 27 yi gördüm bugün 10 gün geçti 475 olmuş . Herkesinki birbirnden farklı oluyor. Mesela burda sat benimle aynı olan arkadaş benim 27 gördüğüm gün 2000leri görmüş .. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…