- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
Bende öyle canım geçtiğimiz çarşamba devlete gittim doktor beta hcg istediği halde sekreter duymamış bi gün sonra gittiğimde sekreter üste çıktı doktor öyle bişey istemedi diye kavga ettim bi dahada allah düşürmesin devlete. Perşembe özele gidicem muane ücreti yüksek baya ama bazı şeylerden kısarım giderim napıyım :/Ya birde ben burdaki doktorla hiç anlaşamadık zaten oldum olası hafta sonu bi özele giderim bakalım orası ne diycek cihazlar filanda eski burada çünkü
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) benimde sat 23 Ağustos adet günümde kan verdim 970 çıktı 4 gün sonrada 6381 çıktı doktor keseyi göremedi ama senin dediğin gibi rahim kalınlaşmış haftaya gel görürüz dedi perşembe tekrar gidicem bakalım :)Kızlar bugün doktora gittim ultrasonda keseyi göremedi doktor alttan bakmak istedi ben baktırmadım. Beta hcg düzeyine bakalım en az 1600 olması gerek dedi değerim 3000 çıktı. Rahim kalınlığın 18 mm bu iyi bir şey dedi. Siz ne zaman keseyi gördünüz ? Değerim 4 gün önce 490 dı. Sat 28 Ağustos
değeriniz 490'dan 4 günde 3000'e mi çıktıKızlar bugün doktora gittim ultrasonda keseyi göremedi doktor alttan bakmak istedi ben baktırmadım. Beta hcg düzeyine bakalım en az 1600 olması gerek dedi değerim 3000 çıktı. Rahim kalınlığın 18 mm bu iyi bir şey dedi. Siz ne zaman keseyi gördünüz ? Değerim 4 gün önce 490 dı. Sat 28 Ağustos
yok henüz hiç geçmedi. ben de bat gelmeden 4 gün önce çıktı. ama normal yani burda 7 gün önce öğrenen var.Bazı doktorları anlamak çok zor valla... Bat gününde gayet de çıkar kaldı ki 4 gün geçmiş nasıl çıkmasın
Sağlık ocağındaki doktorlar öyle canım. Ben bi keresinde b12 vitaminine baktırıcam diye gitmiştim doktor neden diye sordu şok oldum. Sanki biz kan verdikçe onların cebinden para çıkıyor. Adet günü yaptırdım bende 970 çıktı sonuç.Kızlar ben gebeliğimi bata 4 kala öğrendim. silik çizgiyi görünce kan verdim 42 çıktı. Bugün bat günüm 4 gün geçti. tekrar bi kan baktırayım artışı göreyim istedim. sağlık ocağına gittim. doktor yok diyo daha kanda çıkmaz, siklus tamamlanmamış daha diyo.
Sonra dedim, ben 4 gün önce baktırdım kanda çıktı. nerde baktırdın diyo bu sefer debat günü kanda çıkması doktoru çok şaşırttı. Muhtemelen benim kan sonucumdan sonra doktor bi yaşına daha giricek
Ben hastanedeki kadın doğumcu bişi anlamıyo diye sağlık ocağına gideyim dedim, o daha da beter çıktı
Kız benimki 970den 3 gün sonra 6381 çıktıya.değeriniz 490'dan 4 günde 3000'e mi çıktı
ikiz mi acaba?
Hoşbulduk canım:)Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) benimde sat 23 Ağustos adet günümde kan verdim 970 çıktı 4 gün sonrada 6381 çıktı doktor keseyi göremedi ama senin dediğin gibi rahim kalınlaşmış haftaya gel görürüz dedi perşembe tekrar gidicem bakalım :)
İkiz olabilir mi acaba:) normalden fazla mı yükselmişdeğeriniz 490'dan 4 günde 3000'e mi çıktı
ikiz mi acaba?
kız ne yiyip ne içiyonuz sizKız benimki 970den 3 gün sonra 6381 çıktıya.
bana fazla geldi ama olsun az olmasın da, fazla olsun bakalım sonucu görürüzİkiz olabilir mi acaba:) normalden fazla mı yükselmiş
Görünmedi canım ama devlete gitmiştim cihaz eskiydi, birde doktor rahimde kalınlaşma gördüm dedi perşembe nolucak çok merak ediyorum bakalıım.Hoşbulduk canım:)
Çok güzel yükselmiş seninki de tebrik ederim:)
O değerde görünmediyse artık ben biraz daha bekleyeyim inşallah Perşembe görürsün :)
2 günde 2 kat artıyor canım ama 3-4 katta artabiliyomuş belki bu yediklerimden artıyordur kız sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri köy sütü aldım kaynattım bugün inşallah içebilirim mide bulantım olmasındakız ne yiyip ne içiyonuz sizbu değer 2 günde 1 kat artmıyo muu yoksa senin de ikiz mi geliyor
evime yakın diye gidiyorum. yoksa gerçekten çekilecek dert değil.. senin adet günü Baya yüksek çıkmış, benim bugün bat ben 168 gibi bi değer bekliyorumSağlık ocağındaki doktorlar öyle canım. Ben bi keresinde b12 vitaminine baktırıcam diye gitmiştim doktor neden diye sordu şok oldum. Sanki biz kan verdikçe onların cebinden para çıkıyor. Adet günü yaptırdım bende 970 çıktı sonuç.
Canım ben kan değerleri yüksek çıkıyor sanırım erken döllenme oldu adet bitimi ilişki yaşamıştık o tuttu diye düşünüyorum.evime yakın diye gidiyorum. yoksa gerçekten çekilecek dert değil.. senin adet günü Baya yüksek çıkmış, benim bugün bat ben 168 gibi bi değer bekliyorum
miden bulanıyo mu senin ben de öyle bişi yok. koku hassasiyeti falan da yok.2 günde 2 kat artıyor canım ama 3-4 katta artabiliyomuş belki bu yediklerimden artıyordur kız sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri köy sütü aldım kaynattım bugün inşallah içebilirim mide bulantım olmasında