2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugun ogrendim hamileligimi.beklenen tarih 5 haziran mayista gelmezse.ins hayirli kolay olur hamileligim

Sat 29 ağustostu. 1haftadirda regl oncesi agrilari deli gibi cekiyorum.kasik agrisindan bel agrisindan duramiyordum.test pozitif yarin doktoruma gidecegim ama bu agrilar hala devam ediyor.kizimda en ufacik agri zorluk olmamisti.ins bu defada kolay gecer

Günaydın kızlar herkes iyi mi ben dün akşam baş ağrısından ölüyorum sandım doktor Parol içebilirsin dese de içmedim içmek istemedim ama mahvoldum çok, şükür uyandım ve geçmiş :KK76:
Ben bı de dün kanepeleri falan ittim çektim unuttum hamile olduğumu sonra fark ettim nasıl vicdan azabı çektim anlatamam sanırım o yüzden akşam da ilacı içmedim çok korktum çünkü... Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah :nazar:

freyahel freyahel hoş geldin hayilri olsun tebrikler
Sizler deneyimli olarak gerektiğinde bize de yardımcı olursunuz ama sanırım her hamilelik kendine özel her hamilelik farklı seyrediyor

Erolummm Erolummm hiç endişelenme arkadaşların dediği gibi diğerleri ile kıyaslama değerlerini çünkü herkesin yumurtalama günü farklı, bence sabah ile akşam arası bile değerlerde farklılık yaratır. Önemli olan artışın yeterli olması şimdilik de iyi artışın masallah :nazar:

Erolummm Erolummm hiç endişelenme arkadaşların dediği gibi diğerleri ile kıyaslama değerlerini çünkü herkesin yumurtalama günü farklı, bence sabah ile akşam arası bile değerlerde farklılık yaratır. Önemli olan artışın yeterli olması şimdilik de iyi artışın masallah :nazar:
Aynen canım çok şükür bende memnunum sonucumdan:KK54:

Günaydın kızlar herkes iyi mi ben dün akşam baş ağrısından ölüyorum sandım doktor Parol içebilirsin dese de içmedim içmek istemedim ama mahvoldum çok, şükür uyandım ve geçmiş :KK76:
Ben bı de dün kanepeleri falan ittim çektim unuttum hamile olduğumu sonra fark ettim nasıl vicdan azabı çektim anlatamam sanırım o yüzden akşam da ilacı içmedim çok korktum çünkü... Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah :nazar:
Günaydın canım aman kendini yorma , geçmiş olsun :KK200:

Günaydın aman Allah korusun canım dikkat et
Geçmiş olsun

freyahel freyahel hoş geldin hayilri olsun tebrikler
Sizler deneyimli olarak gerektiğinde bize de yardımcı olursunuz ama sanırım her hamilelik kendine özel her hamilelik farklı seyrediyor
Sizinde hayirli olsun.
Kizimla arasinda 10 yas olacak kismet olursa cookk eskide kaldi gibi hersey : )karsilikli paylasarak saglikla aliriz kucaklarimiza insaallah

günaydın kızlar.. bugün dün verdiğim kan sonucum çıkacak öğleden sonra. onu bekliyorum. Bi belirtim yok sanki. Her gün gebelik testi yapmaya devam diyorum. Yükselişi görmek bana iyi geliyor.

Herkese günaydın musmutlu bir gün diliyorum :)) bende güzel bir kahvaltı hazırladım arkadaşımı bekliyorum . Eşime supriz yapamadım ona yapicam :) canim sende dikkat et özellikle ilk zamanlar öyle çok iş yapma . Benimde yarın randevum var sabahtan Rabbim yardım eder inşallah keseyi görürüm hayırlı haberler alirim

Günaydın kızlar iki gündür boynum çok fena tutuk kafamı kaldıramıyorum boynumun arkası kazık gibi oldu geçen haftada diğer taraf omzum tutulmuştu ne yatabiliyorm ne dönebiliyorum ay çok fena bu arada kimsenin belirtisi yok herhalde hepimiz beşirtisiz hamişler oluruz inşallah :)

aysegul34 aysegul34 valla canım haklısın ama unuttum resmen hamile olduğumu hala daha adapte olamadım galiba :)))

Mah-i nev Mah-i nev geçmiş olsun canım evet hepimiz sakin geçiriyoruz masallah hiç bizi yormuyor bebişlerimiz

X