2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canm geçmiş olsun havalardandr dikkat et kendine .Valla haklsn benm de göğüslrr çok fena yüzüstü yatamayorm onun dşnda iyymİnşallah bulantımz da olmaz

Ayy benimde her saniye aklımda ya ama öyle koltuk çekmekten bir şey olmaz canım bende öğrenmeden bir iki gün önce temizlik yaptım koltuk çektim halı yıkadım kaldırdım üstüne belimi banyonun mutluğuna vurdum

kızlar dün değerimin yükselişinin ardından sağlık ocağında bugün gebe kaydımı oluşturduk. 15 ekime de doktordan randevu aldım o zamana baya büyümüş olacak belki kalp atışını bile duyabiliriz

hemşire bana ağır kaldırma ani hareket etme yataktan fln aniden kalkma ilk zamanlar daha dikkatli olmak laızm dedi.

hemşire bana ağır kaldırma ani hareket etme yataktan fln aniden kalkma ilk zamanlar daha dikkatli olmak laızm dedi.
canım illaki dikkat etmek lazımda birşey olacaksada önüne geçemeyiz allah korusun bazıları düşsede kalksada bir şey olmuyo düşünsene özellikle düşürmeye çalışanlar var ayy bazılarıda yattığı yerde olacak varsa oluyor işte allah korusun bebiş sağlıklı olduktan sonra bir şey olmaz tabi dikkatte etmek lazım
Kayıt yaparken nasıl oluyo canım

aynen Allah korusun hepimizinkini canım. sağlık ocağına gidiosun canım oraya söylüyosun gebe olduğunu ben direk kan verdim ordan belli oldu zaten. işte hemşire senin bilgilerini alıyor, boy , kg, tansiyon ateş hepsini ölçüyor, kan grubunu kaç yaşında evlendiğini, daha önce gebelik yaşayıp yaşamadığını, eşinin kan grubunu hepsini soruyor sonra seni takip ediyorlar

rica ederim canım 15 ekime ilk randevumuzu aldım ben de zaman nasıl geçecek acaba
bende büyük ihtimal 17 sinde gidicem eşime göre de ayarladım sende görmedin daha kese falan dimi hele görmeden beklemek daha zor iyimi ordamı nasıl gelişiyo bir sürü şey
Valla öyle canm hiç düşünemiyorm bir de öğretmenm okulda bulandğnı midemin hiç hayal edemiyorm
ayy daha fena canım desene gerçi annem başta olmadıysa olmaz diyo ama bakalım 5 buçuk 6 da başlıyomuş

Günaydın kızlaar. Bize daha yeni günaydı :) eşim bugün akşamcı ondan geç kalktık. Valla benimde belirtim yok ama geceleri tuvalete çok kalkıyorum ve kalkınca açlıktanmıdır nedendir midem bulanıyo. Sabah kalkınca hiç bişi yok ama gece ve sabaha karşı midem bulanıyo gerçi öncedende bulanırdı hamilelikle alakası yoktur heralde. Bide çok rüya görmeye başladım bu aralar :)

aynen canım ben çooookk merak ediyorum ben daha hiç gitmedim doktora , aile hekimimle görüştüm sadece, henüz kese görünmeyeceğiiçin acele etmek istemedim dün kan dğerim 475 olmuştu galiba kese için bile 1 haftam fln var o yüzden bekliyorum sabırla..
canım aynı rüya olayı bende de var inanılmaz fazla rüya görüyorum

Merhaba.dun evde test yaptim bu sabah kan verdim 805 cikti.4+5.bu tahminle giderse haziran annesi oluyorum

Merhaba bende dün Hamile oldugumu ögrendim, daha doktora gitmedim. 28 yasindayim almanyada yasiyorum bir oglum 5.5 yasinda birde kizim 4 yasinda var.

Ayy hadi hayırlı olsun kızlar.. hamile sayımız gitgide artıyor

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

Merhaba kızlar sayfalar hızla ilerliyormu ne
doktordan geldik kesesi görüldü bin şükür bebişin 2 hafta sonrasına randevu aldık.
nasıl geçecek zaman şimdi ya hiç fark yok aynı heyecan bir kızım olmasına rağmen... tahmini doğum 6.6.19 ama tahminen daha erken olur sezeryan olmuşdum daha önce kızım makat gelişdi hiç dönmedi sıpa hamileliğim boyunca.
bu arada Ankaradan olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…