- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
Canm geçmiş olsun havalardandr dikkat et kendine .Valla haklsn benm de göğüslrr çok fena yüzüstü yatamayorm onun dşnda iyymGünaydın kızlar iki gündür boynum çok fena tutuk kafamı kaldıramıyorum boynumun arkası kazık gibi oldu geçen haftada diğer taraf omzum tutulmuştu ne yatabiliyorm ne dönebiliyorum ay çok fena bu arada kimsenin belirtisi yok herhalde hepimiz beşirtisiz hamişler oluruz inşallah :)
inşallah canım hiç sevmem bulantı kusmayı falan gerçi kim sever ki hiç dayanamam ama yatalak olurum ayy olmaz inşallahCanm geçmiş olsun havalardandr dikkat et kendine .Valla haklsn benm de göğüslrr çok fena yüzüstü yatamayorm onun dşnda iyymİnşallah bulantımz da olmaz
canım illaki dikkat etmek lazımda birşey olacaksada önüne geçemeyiz allah korusun bazıları düşsede kalksada bir şey olmuyo düşünsene özellikle düşürmeye çalışanlar var ayy bazılarıda yattığı yerde olacak varsa oluyor işte allah korusun bebiş sağlıklı olduktan sonra bir şey olmaz tabi dikkatte etmek lazımhemşire bana ağır kaldırma ani hareket etme yataktan fln aniden kalkma ilk zamanlar daha dikkatli olmak laızm dedi.
aynen Allah korusun hepimizinkini canım. sağlık ocağına gidiosun canım oraya söylüyosun gebe olduğunu ben direk kan verdim ordan belli oldu zaten. işte hemşire senin bilgilerini alıyor, boy , kg, tansiyon ateş hepsini ölçüyor, kan grubunu kaç yaşında evlendiğini, daha önce gebelik yaşayıp yaşamadığını, eşinin kan grubunu hepsini soruyor sonra seni takip ediyorlarcanım illaki dikkat etmek lazımda birşey olacaksada önüne geçemeyiz allah korusun bazıları düşsede kalksada bir şey olmuyo düşünsene özellikle düşürmeye çalışanlar var ayy bazılarıda yattığı yerde olacak varsa oluyor işte allah korusun bebiş sağlıklı olduktan sonra bir şey olmaz tabi dikkatte etmek lazım
Kayıt yaparken nasıl oluyo canım
rica ederim canımAnladım canım saol bende gideyim bari
Valla öyle canm hiç düşünemiyorm bir de öğretmenm okulda bulandğnı midemin hiç hayal edemiyorminşallah canım hiç sevmem bulantı kusmayı falan gerçi kim sever ki hiç dayanamam ama yatalak olurum ayy olmaz inşallah
bende büyük ihtimal 17 sinde gidicem eşime göre de ayarladım sende görmedin daha kese falan dimi hele görmeden beklemek daha zor iyimi ordamı nasıl gelişiyo bir sürü şeyrica ederim canım15 ekime ilk randevumuzu aldım ben de zaman nasıl geçecek acaba
ayy daha fena canım desene gerçi annem başta olmadıysa olmaz diyo ama bakalım 5 buçuk 6 da başlıyomuşValla öyle canm hiç düşünemiyorm bir de öğretmenm okulda bulandğnı midemin hiç hayal edemiyorm
aynen canım ben çooookk merak ediyorum ben daha hiç gitmedim doktora , aile hekimimle görüştüm sadece, henüz kese görünmeyeceğiiçin acele etmek istemedim dün kan dğerim 475 olmuştu galiba kese için bile 1 haftam fln var o yüzden bekliyorum sabırla..bende büyük ihtimal 17 sinde gidicem eşime göre de ayarladım sende görmedin daha kese falan dimi hele görmeden beklemek daha zor iyimi ordamı nasıl gelişiyo bir sürü şey
ayy daha fena canım desene gerçi annem başta olmadıysa olmaz diyo ama bakalım 5 buçuk 6 da başlıyomuş
canım aynı rüya olayı bende de var inanılmaz fazla rüya görüyorumGünaydın kızlaar. Bize daha yeni günaydı :) eşim bugün akşamcı ondan geç kalktık. Valla benimde belirtim yok ama geceleri tuvalete çok kalkıyorum ve kalkınca açlıktanmıdır nedendir midem bulanıyo. Sabah kalkınca hiç bişi yok ama gece ve sabaha karşı midem bulanıyo gerçi öncedende bulanırdı hamilelikle alakası yoktur heralde. Bide çok rüya görmeye başladım bu aralar :)
Merhaba.dun evde test yaptim bu sabah kan verdim 805 cikti.4+5.bu tahminle giderse haziran annesi oluyorum
Merhaba bende dün Hamile oldugumu ögrendim, daha doktora gitmedim. 28 yasindayim almanyada yasiyorum bir oglum 5.5 yasinda birde kizim 4 yasinda var.