Bende unutmusum herseyi.evet oluyormus deneyimledim 1 haftadirBen hamile arkadaslara bi sey sormak istiyorum. Eger olursa 2. Gebeligim olacak ama unuttugum bazi seyler var mesela akinti oluyo mu ve nasil
Aynen canım çok şükür bende memnunum sonucumdanErolummm hiç endişelenme arkadaşların dediği gibi diğerleri ile kıyaslama değerlerini çünkü herkesin yumurtalama günü farklı, bence sabah ile akşam arası bile değerlerde farklılık yaratır. Önemli olan artışın yeterli olması şimdilik de iyi artışın masallah
Günaydın canım aman kendini yorma , geçmiş olsunGünaydın kızlar herkes iyi mi ben dün akşam baş ağrısından ölüyorum sandım doktor Parol içebilirsin dese de içmedim içmek istemedim ama mahvoldum çok, şükür uyandım ve geçmiş
Ben bı de dün kanepeleri falan ittim çektim unuttum hamile olduğumu sonra fark ettim nasıl vicdan azabı çektim anlatamam sanırım o yüzden akşam da ilacı içmedim çok korktum çünkü... Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Günaydın aman Allah korusun canım dikkat etGünaydın kızlar herkes iyi mi ben dün akşam baş ağrısından ölüyorum sandım doktor Parol içebilirsin dese de içmedim içmek istemedim ama mahvoldum çok, şükür uyandım ve geçmiş
Ben bı de dün kanepeleri falan ittim çektim unuttum hamile olduğumu sonra fark ettim nasıl vicdan azabı çektim anlatamam sanırım o yüzden akşam da ilacı içmedim çok korktum çünkü... Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Günaydın canım aman kendini yorma , geçmiş olsun
Sizinde hayirli olsun.freyahel hoş geldin hayilri olsun tebrikler
Sizler deneyimli olarak gerektiğinde bize de yardımcı olursunuz ama sanırım her hamilelik kendine özel her hamilelik farklı seyrediyor
Cnm 27 olduunda idrarda pozitiv göstetmoshmiydi?K
Canım şuan 475 oldu :) benim minnoş yavaş geliyorilk öğrendiğimde regl günümden 5 gün geçmişti 27 ydi işte doktor adete yakın olmuş seninki dedi
Cnm 27 olduunda idrarda pozitiv göstetmoshmiydi?
Herkese günaydın musmutlu bir gün diliyorum :)) bende güzel bir kahvaltı hazırladım arkadaşımı bekliyorum . Eşime supriz yapamadım ona yapicam :) canim sende dikkat et özellikle ilk zamanlar öyle çok iş yapma . Benimde yarın randevum var sabahtan Rabbim yardım eder inşallah keseyi görürüm hayırlı haberler alirimGünaydın kızlar herkes iyi mi ben dün akşam baş ağrısından ölüyorum sandım doktor Parol içebilirsin dese de içmedim içmek istemedim ama mahvoldum çok, şükür uyandım ve geçmiş