2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
2 günde 2 kat artıyor canım ama 3-4 katta artabiliyomuş belki bu yediklerimden artıyordur kız sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri köy sütü aldım kaynattım bugün inşallah içebilirim mide bulantım olmasında :dua:
Bende ögrendigim den beri kahvaltıda sut yumurta peynir galan düzenli yiyorum kuru meyveler bende akşam ara öğün yapıyorum. Arada meyve sebze yemekleri benim değerler de uçsa bari:) bir de D vitamini çok düşük düzenli beslenerek onu da yükseltmeye calisiyorum

Bende ögrendigim den beri kahvaltıda sut yumurta peynir galan düzenli yiyorum kuru meyveler bende akşam ara öğün yapıyorum. Arada meyve sebze yemekleri benim değerler de uçsa bari:) bir de D vitamini çok düşük düzenli beslenerek onu da yükseltmeye calisiyorum
beta hcg nin yemeklerle çok alakası olduğunu düşünmüyorum ama dengeli beslenmek bebek sağlığı için önemli tabi

Evet kızlaaar kuru yemişlerimizi yiyormuyuuz? :anneadayı:

Benim de kuruyemiş saatim şuan yiyorum :)
Değerler yeme içme ile alakali mıdır bilmem ama dediğiniz gibi sağlıklı gelişim için ben de kahvaltı yapıyorum güzel, meyve hiç yemezdim önceden her gün yiyorum simdi tabi kuruyemişi de

miden bulanıyo mu senin ben de öyle bişi yok. koku hassasiyeti falan da yok.
benim bildiğim 2 günde 2 katına çıkıyo. yani 100 mesela ilk değer. ertesi gün 150, 2 gün sonra 200 oluyo
Canım herkeste aynı şey olmayabiliyormuş işte. %66 artış olması gerekiyormuş en az %100 olurmuş genelde iki katı yani ama bazılarında daha da fazla olurmuş. Doktor bana yüksek olması sağlıklı olduğuny gösterir demişti bilmiyorum artık perşembe özele gidicem merakla bekliyorum. Bulantım yok bu arada canım allaha şükür çok korkuyorum bulantıdan inşallah yaşamam.

beta hcg nin yemeklerle çok alakası olduğunu düşünmüyorum ama dengeli beslenmek bebek sağlığı için önemli tabi
Başta bebek sağlığı için tabi ki ama d vitamininin çok düşük olduğunu görünce daha çok başladım inşallah oda yükselir

Yaa o kadar bastırdı ki doktor bir şey olacak diye korktum kaç mm olduğunu söyledi mi
Söylemedi canım ben soru sordukça söyledi hep ilgilenmedi pek. Hatta kese neden gözükmedi acaba dedim haftaya gözükür daha erken belki alttan bakarsak gözükür bakalım mı dedi ben istemedim o zaman haftaya karından gözükür dedi devlete gitmicem iyi bi hastaneden randevu aldım bakalım.

Benim de kuruyemiş saatim şuan yiyorum :)
Değerler yeme içme ile alakali mıdır bilmem ama dediğiniz gibi sağlıklı gelişim için ben de kahvaltı yapıyorum güzel, meyve hiç yemezdim önceden her gün yiyorum simdi tabi kuruyemişi de
Meyveden nefret ederim ama bende yemeye çalışıyorum herşey bebişlerimiz için :)

Başta bebek sağlığı için tabi ki ama d vitamininin çok düşük olduğunu görünce daha çok başladım inşallah oda yükselir
ben vitaminlerime baktırmadım henüz. ama ben solgar vm 75 kullanıyorum. sadece folik asit değil içinde diğer birçok vitamin var. demir bile dahil.
gerçekten kendimi çok daha iyi hissediyordum gebe değilken bile aldığımda.
bir de arı sütü içiyorum sabahları. yumurta kalitesi için başlamıştım nasip bebişinmiş:emir_bebek:

Canım herkeste aynı şey olmayabiliyormuş işte. %66 artış olması gerekiyormuş en az %100 olurmuş genelde iki katı yani ama bazılarında daha da fazla olurmuş. Doktor bana yüksek olması sağlıklı olduğuny gösterir demişti bilmiyorum artık perşembe özele gidicem merakla bekliyorum. Bulantım yok bu arada canım allaha şükür çok korkuyorum bulantıdan inşallah yaşamam.
hımm ilk defa duydum. neyse iyi o zaman değerim tahminimden az çıkarsa telaş yapmayayım bari

ben vitaminlerime baktırmadım henüz. ama ben solgar vm 75 kullanıyorum. sadece folik asit değil içinde diğer birçok vitamin var. demir bile dahil.
gerçekten kendimi çok daha iyi hissediyordum gebe değilken bile aldığımda.
bir de arı sütü içiyorum sabahları. yumurta kalitesi için başlamıştım nasip bebişinmiş:emir_bebek:
Valla her şey bebegimiz içinmiş boşa demiyorlar bebek ana rahmine düştüğü anda annelik başlıyor. Her şeye dikkat ediyorsun hareketine yememe içmene vs. Ben Daha hiç bir şey içmiyorum çarşamba doktora sorucam inşallah

Kızlar bugün doktora gittim ultrasonda keseyi göremedi doktor alttan bakmak istedi ben baktırmadım. Beta hcg düzeyine bakalım en az 1600 olması gerek dedi değerim 3000 çıktı. Rahim kalınlığın 18 mm bu iyi bir şey dedi. Siz ne zaman keseyi gördünüz ? Değerim 4 gün önce 490 dı. Sat 28 Ağustos
Maşallah canm inşallah görrsn bebişini bugün adetinin kaçıncı günü peki

Ay kızlar ben grip oldum boğazım acıyor hamile olarak hasta olmak zormuş ilaç alamıyorsun her şeyi içeriyorsun inşallah 9 ay boyunca çok sık olmaz
Siz de dikkat edin kendinize malum havalar tam hastalık havası:/

Ay kızlar ben grip oldum boğazım acıyor hamile olarak hasta olmak zormuş ilaç alamıyorsun her şeyi içeriyorsun inşallah 9 ay boyunca çok sık olmaz
Siz de dikkat edin kendinize malum havalar tam hastalık havası:/
Brn gecen hafta griptim şu an ıyym Canm sana da geçmiş olsun bit yerde okudum hamilelerde çok çabuk gribal enfeksiyona yakalanrmş normaldr hassasz ya

X