Canım benim o geçen hafta vardı hatta hapşurdum kasığıma bir sızı girdi 5 dk falan çektim ve solumda resmen yumruk gibi bişey hissediyordum. Ve kesinlikle sol yumurtalığımda bebiş ona eminim :)23 olucam bende canım 95 liym
ya zaten diğer konu amacını aşmış biraz hamileliği belli olmayanlar var çok :/
yok canım bende göğüs hassasiyeti ve kabızlıktan başka bir şey bide hareket ettikçe kasıklarım batıyor öksürmeye korkuyorum
Oo maşallah 3 senelik mi küçük evlenmişsin kız baya :) 1buçuk sene olucak canım evleneli bizde antlyalıym :)yaşlarımızda yakınmıış ne kadarlık evlisiniz nerde yaşıyorsunuz ben 3 balıkesirdeyim
benimde hep solum ağrır adette yumurtlamada sağ hiç ağrımaz o yüzden bilemiyorum öksürdükçede bi sağ batıyo bi solCanım benim o geçen hafta vardı hatta hapşurdum kasığıma bir sızı girdi 5 dk falan çektim ve solumda resmen yumruk gibi bişey hissediyordum. Ve kesinlikle sol yumurtalığımda bebiş ona eminim :)
aynen canım ama bizim evlendik eşim askere gitti geldi vs evimizi daha bu sene kurduk oturduk ondan pek 3 senelik evli saymıyorum kendimiOo maşallah 3 senelik mi küçük evlenmişsin kız baya :) 1buçuk sene olucak canım evleneli bizde antlyalıym :)
Ha öylemii anladım canım o zaman 1 senelik evlisin sende :))benimde hep solum ağrır adette yumurtlamada sağ hiç ağrımaz o yüzden bilemiyorum öksürdükçede bi sağ batıyo bi sol
aynen canım ama bizim evlendik eşim askere gitti geldi vs evimizi daha bu sene kurduk oturduk ondan pek 3 senelik evli saymıyorum kendimi
Canım idrar testi yapmışnıydın sen evde? Bence hamilesin ama beta hcg değeri çıkmaması çok kötü olmuş ya benimde çıkmamıştı acile gitme şansın varsa git mutlaka bekleme PazartesiyiKızlar bende 29 yaşındayım 6 aylık evliyim . Istanbuldayim.
Benim arada kasık ağrım hafif hafif devam ediyor
Ayaklarım buz gibi kışlık ev botu mu giydimde biraz ısındı
Akintim bitmişti ama bugün dışarı çıktım geldim sarı akinti gene oldu baya
Bu kadar şey yaşıyorum inşallah sonuçlarım da güzeldir o kadar heveslendim :) Nasıp bakalim
Evde yaptım çok net çift çizgi cıktıCanım idrar testi yapmışnıydın sen evde? Bence hamilesin ama beta hcg değeri çıkmaması çok kötü olmuş ya benimde çıkmamıştı acile gitme şansın varsa git mutlaka bekleme Pazartesiyi
İnşallah canım ya böyle beklemek çok zor gerçekten hamilesin bariz belli ama insan değer olarakta görmek istiyor :)Eki Görüntüle 2193333
Evde yaptım çok net çift çizgi cıktı
Sonuçlara baktım tekrardan biyokimya diye sonuç da eklenmiş kaldı 1 sonuç daha belki de oda benim bekledigimdir:) şimdi umutlandım belki yarına çıkar
Merhaba benimde sat 23 ağustos ama benim ki seninkinin tersine erken döllenme kan değerim Perşembe günü yaptırdım 6381 çıktı. Haftaya perşembe doktor randevumuz var kese görürürüz umarım :)Selam kızlarbenimde sat 22 ağustostu , adetim 3 gün gecikince idrar testi yaptım çıkmadı, 2 gün daha bekleyip kan verdim kanda çıktı, gördüğüm değer yine de çok yüksek değildi benimki muhtemelen geç döllenme , pazartesi tekrar kan vereceğim bende şuan sol tarafımda hissediyorum siz ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz ?
Genelde kalp atışı 7-8 haftalarda belli oluyormuş bakalım ben doktora gittiğimde 6 haftalık olucak duyulcakmı kalp atışı :)Tabi canım ben eminim kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek zaten kimseye söylemedim bir iki çok yakın gördüklerime söyledim onları da tembihledim baha beklicem şimdi ben 15 günü de geçecek benin ultrasona gitmem duyduktan sonra da sürekli gidip insan kalp atışı dinlemek ister acaba atıyor mu diye endişemiz bitmez bizim
Canım sonucu alınca yaz merak ettim inşallah güzel haberler verirsinkızlar kan verdim.ama ne acıdır ki kan sonucum yarın çıkacakmış labaratuvar da ariza varmış dışarı gonderiyotlarmis. ben de acele etmemeye karar verdim.doktor belki stres yapmışsındır deyince iyice moral.sıfırlandı. ama rabbim.ol.derse.olur. kim fe yekun.insallah sağlıkla sıhhatli kucağıma alacağım. günleri bekliyorum.hepimiz dua edelim.birbirimize evlatlarımız sağlıkla. olsunlar..
Canım seni adet tarihim ne zamanBiraz erken davranmissin canim bence bugungidip ki daha ver
Ya bu döllenme zamanı nasım etkiliyor :) foruma baktım biraz benim 5 gün gecikince aldığım değeri bazıları adetine 5 gün kala almışMerhaba benimde sat 23 ağustos ama benim ki seninkinin tersine erken döllenme kan değerim Perşembe günü yaptırdım 6381 çıktı. Haftaya perşembe doktor randevumuz var kese görürürüz umarım :)