2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen farklı yerlerde yaptırıncada fark ediyormuş ama bende 7 bin falan bekliyordum hatta doktor süper çok iyi falan diyo dedm kaç çıkmış 390 diyince bi hmm oldum
Sen 5. Haftandasın bende 5. Haftamdayım senin 390 benm 6381 nasıl oluyor anlamadım bu işleri valla

İki katına çıkmış ya oh ne güzel maşallah feeling07 en önde sensin herhalde maşallah maşallah
Benim kaç oldu acaba merak ediyorum

Farkların olması çok normal herkesin adet döngüsü ve yumurtlama dönemi farklı yumurtlamanın ardından geçen gün de farklı sonuçta...
Çok şükür herkesin bu zamana kadar güzel gidiyor süreci Allah bundan sonrasında da sağlık versin sağlıklı haberler almaya devam edelim inşallah

Kız hepiniz ikizmi doğuracaksını ne size bakınca ben tırstım niye böyle diye kızlar ya gündüz uyuyakalıp kalkınca kanı çekilmiş gibi olan var mı bi midem bulanıyo 5-10 dk kendime gelemiyorm bebişten öncede olurdum böyle gündüz uykusu yaramıyo

İki katına çıkmış ya oh ne güzel maşallah feeling07 en önde sensin herhalde maşallah maşallah
Benim kaç oldu acaba merak ediyorum
Aynen canım :) benimki 6 haftalık gibi gözüküyor haziran anneleri dedik ama benim mayısta olucak sanırım doğum

Uyuma canım gündüz gerçekten gündüz uykusu insanın midesini bulandırıyor ve deli gibi oluyo insan gece uyumaya çalış. Hem gece uykusunda hormonlar salgılandığı için bebişlere daha faydalı gece uykusu :)

ya kizlar hepimizin illaki farkli gunlerde bebek tutuldu kimin yumurtladigi erken olmuşdur kimin gec olmuştur kimin orta fln o yuzden deger farkli :) iki kati artmiş şukur hepimizin onemlisi bu

ya kizlar hepimizin illaki farkli gunlerde bebek tutuldu kimin yumurtladigi erken olmuşdur kimin gec olmuştur kimin orta fln o yuzden deger farkli :) iki kati artmiş şukur hepimizin onemlisi bu
Aynen canım benim adetten hemen sonraki ilişki tuttuğunu düşünüyorum o yüzden fazladır değer büyük ihtimalle

Ben 24 canım sen :)
23 olucam bende canım 95 liym
Olsun boşver çok kalabalıkta iyi olmaz bişey yazarsın gören olmaz kalabalıktan
ya zaten diğer konu amacını aşmış biraz hamileliği belli olmayanlar var çok :/

kizlar mide bulantisi başlayan varmi : D
yok canım bende göğüs hassasiyeti ve kabızlıktan başka bir şey bide hareket ettikçe kasıklarım batıyor öksürmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…