Sen 5. Haftandasın bende 5. Haftamdayım senin 390 benm 6381 nasıl oluyor anlamadım bu işleri vallaAynen farklı yerlerde yaptırıncada fark ediyormuş ama bende 7 bin falan bekliyordum hatta doktor süper çok iyi falan diyo dedm kaç çıkmış 390 diyince bi hmm oldum
Aynen canım :) benimki 6 haftalık gibi gözüküyor haziran anneleri dedik ama benim mayısta olucak sanırım doğumİki katına çıkmış ya oh ne güzel maşallahfeeling07 en önde sensin herhalde maşallah maşallah
Benim kaç oldu acaba merak ediyorum
Uyuma canım gündüz gerçekten gündüz uykusu insanın midesini bulandırıyor ve deli gibi oluyo insan gece uyumaya çalış. Hem gece uykusunda hormonlar salgılandığı için bebişlere daha faydalı gece uykusu :)Kız hepiniz ikizmi doğuracaksını ne size bakınca ben tırstım niye böyle diyekızlar ya gündüz uyuyakalıp kalkınca kanı çekilmiş gibi olan var mı bi midem bulanıyo 5-10 dk kendime gelemiyorm bebişten öncede olurdum böyle gündüz uykusu yaramıyo
Aynen düşünmemeye çalışcaz artık canım Allahın izniyle iyilerdir biz ne kadar rahat ve mutlu olursak onlarda iyi olur :)Vallahi artık erken yatmaya çalışıcam gündüz uyuyunca çarpılmış gibi kalkıyorum
Ben 24 canım sen :)Yaşlar kaç sizin kızlar :)
Olsun boşver çok kalabalıkta iyi olmaz bişey yazarsın gören olmaz kalabalıktanBide bu konu 3 ümüzün konusu oldu valla gelen giden yok başka biz bize takılıcaz gibi :))
Oh oh maşallah ben sizden biraz öndeyim galiba 5 haftalık yazıyor programda ama sanırım 6 haftalığım
Yaşlar kaç sizin kızlar :)
Aynen canım benim adetten hemen sonraki ilişki tuttuğunu düşünüyorum o yüzden fazladır değer büyük ihtimalleya kizlar hepimizin illaki farkli gunlerde bebek tutuldu kimin yumurtladigi erken olmuşdur kimin gec olmuştur kimin orta fln o yuzden deger farkli :) iki kati artmiş şukur hepimizin onemlisi bu
Aynen canım benim adetten hemen sonraki ilişki tuttuğunu düşünüyorum o yüzden fazladır değer büyük ihtimalle
23 olucam bende canım 95 liymBen 24 canım sen :)
ya zaten diğer konu amacını aşmış biraz hamileliği belli olmayanlar var çok :/Olsun boşver çok kalabalıkta iyi olmaz bişey yazarsın gören olmaz kalabalıktan
yok canım bende göğüs hassasiyeti ve kabızlıktan başka bir şey bide hareket ettikçe kasıklarım batıyor öksürmeye korkuyorumkizlar mide bulantisi başlayan varmi : D
Ben 24 canım sen :)
yaşlarımızda yakınmıış ne kadarlık evlisiniz nerde yaşıyorsunuz ben 3 balıkesirdeyimben 23