- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.828
- 248
En basindan beri ayni sut ve mayayla mayaliyorum. Hic bu sorunu yasamadim. Hep cok guzel tuttu. Simdi niye 4 defadir olmuyor anlamiyorum gercekten. Sutun sisesi degismis, galiba icerigini de degistirmisler, ya da cok antibiyotikliAz sütten mayalayınca benim de olmuyordu. Ek gıdaya geçerken yoğurt makinesi almıştım. Şimdi iki katına çıkmış fiyatı. Yayla maya ile mayalıyorum probiyotik, ondan başkasını yemiyor, normal ev yoğurdunu eh işte.
Trakyada annemlerin köyünün sütlerini danone alıyor. Kazana dökülmeden hepsinden numune alınıyor. İlaçlı süt kesinlikle alınmıyor. Birinde sorun çıksa bütün kazan dökülüyor.En basindan beri ayni sut ve mayayla mayaliyorum. Hic bu sorunu yasamadim. Hep cok guzel tuttu. Simdi niye 4 defadir olmuyor anlamiyorum gercekten. Sutun sisesi degismis, galiba icerigini de degistirmisler, ya da cok antibiyotikli
Bizimki sadece yatağında uyuyor. Otel tatili doğduğundan beri yapmadık.Annemlere gittigimizde yatağını goturmedik arabada gezdirerek uyutuyorduk akşamlari ağlama krizine giriyordu.Yazliga gittigimzde park yatağını da götürdük çok rahat ettik.Benimki denizi hiç sevmedi korktuBizim de 4-5 gündür böyle. Belki 19 güne düzelir.Hiç bir değiliklik yok da pazar günü tatile gidiyoruz asıl değişiklik orda. Bu düzenle uyursa denize girmesi gereken saatlerde uyumuş olcak. Kendi kendine değil de ben yanına yarınca uyuyor.
yok henüz gitmedim. iyice kesinleşsin diye 14-15 haftalarda gidicemÇok haklısın. Beslenmesine biraz daha dikkat ederim artık bırakınca, doktora soracağım takviye vs önerir mi diye.
Senin cinsiyet belli oldu mu canım?
Bizimki farklı yataklarda uyumaya alışık. İnşallah böyle devam eder. Suyu çok seviyor eline geçen her şeyi suya atma peşindeBizimki sadece yatağında uyuyor. Otel tatili doğduğundan beri yapmadık.Annemlere gittigimizde yatağını goturmedik arabada gezdirerek uyutuyorduk akşamlari ağlama krizine giriyordu.Yazliga gittigimzde park yatağını da götürdük çok rahat ettik.Benimki denizi hiç sevmedi korktu
Aoç iyi tutuyordu ama süt bir iki kez bozuk çıkınca almadım. Bence sıcaklıkla alakalı.Gece mayaladigim yine tutmamis. Simdiye kadar hic olmamiati boyle. Sanirim sutte sorun. Baska sutle deneyecegim artik.
Sabah soğukken ve dalgalıyken korkuyorlar. Havuzu sevdi bizimki. Normalde havuz sevmem ama iki günde bir numune alıyorlarmış, eşim güvenilir dedi.Bizimki farklı yataklarda uyumaya alışık. İnşallah böyle devam eder. Suyu çok seviyor eline geçen her şeyi suya atma peşindeAma denizi sever mi bilmem.
Ayy ne heyecanlıyok henüz gitmedim. iyice kesinleşsin diye 14-15 haftalarda gidicem
bu daha değişik herşeyi biliyoruz tecrübeliyiz sanki zaman hem çok hızlı hem çok yavaş geçiyor değişik birşey. 20li haftalara ışınlanmak istiyorumAyy ne heyecanlı
Bizimki akşam 00.30 da yatıyorNe yarını bir haftdır aynısını yapıyorAslında uzun zamandır gündğz 2-3 saat uyur gece de 8-8,5 saat uyuyordu. Gece 21:30 yatar sabah 6 da kalkardı. Öğlen de 13 de yate 3-4 gibi kalkardı bunda sıkıntım yoktu da işte öğlen 3:30 da uyuyunca ben dağıldım Gece 23 te yatıyor Gerçi 17-18 aylık olana kadar gece saat başı uyandığımız için buna şükrediyorum. Eski botlarıma baktım da 8 saat uyudu 6 kez uyandı yapmışım hep.
Dediğini uygulamaya hiç cesaretim yokValla bu sefer öğlen hiç uyumaz öğlen uykuları da gider bizimkinin uykulara güven olmaz. Hem gündüz çok yorulursa gece de uyku sıkıntısı çekermiş çocuklar.
Ama sağol canım yardımcı olmak istediğin için
Kız olacağını bilsek hiç beklemeyeceğiz de iştebu daha değişik herşeyi biliyoruz tecrübeliyiz sanki zaman hem çok hızlı hem çok yavaş geçiyor değişik birşey. 20li haftalara ışınlanmak istiyorum
hahaha öyle bi kız aşkı diyosunKız olacağını bilsek hiç beklemeyeceğiz de işte
Sabah soğukken ve dalgalıyken korkuyorlar. Havuzu sevdi bizimki. Normalde havuz sevmem ama iki günde bir numune alıyorlarmış, eşim güvenilir dedi.
Benimki 2 de uyuyoBizimki akşam 00.30 da yatıyor
2 çok geçmiş. Öğle uykusu kaç aralığında? Çok mu uyuyor acaba öğlen. Sabah kaçta kalkıyor? Bazen ne yaparsak yapalım düzenlerini kendileri belirliyor.Benimki 2 de uyuyoon ikide uyuduğu sayilidir bebekliginden beri düzeni bu asla erkene alamiyorum
Gece 23:30 da da uyusa 00:00 da da uyusa sanah 6 da kalkıyor. Saatleri öne çekmem gerek.Bizimki akşam 00.30 da yatıyo
Ben daha evlenmeden önce bile ileride evlenirsem erkek çocuk sahibi olayım derdüm. Yolda gördüğüm küçük adamlara bayılırdımKız olacağını bilsek hiç beklemeyeceğiz de işte
Kız olursa belki uslu olur diyoruz, iki erkek çocuk zor, yaşları da yakın olunca. Hayırlısı her şeyin.Ben daha evlenmeden önce bile ileride evlenirsem erkek çocuk sahibi olayım derdüm. Yolda gördüğüm küçük adamlara bayılırdım
Sana bir örnek vereyim o zamanKız olursa belki uslu olur diyoruz, iki erkek çocuk zor, yaşları da yakın olunca. Hayırlısı her şeyin.
Olursa bana çeker inşallahSana bir örnek vereyim o zamanBir arkadaşım var, bir kızı bir oğlu var, kızım gibi bşr çocuğum yerine oğlum gibi 10 çocuğum olsun diyor kızı o kadar hareketli düşün
4 den 5 buçuğa Kadar uyuyo.. Bi ara 3 _5 arası uyuyodu.. Simdi iyice gece kalıyor 4 den önce uyumuyo.. Sabahlarda 9 buçukta kalkıyor.2 çok geçmiş. Öğle uykusu kaç aralığında? Çok mu uyuyor acaba öğlen. Sabah kaçta kalkıyor? Bazen ne yaparsak yapalım düzenlerini kendileri belirliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?