En basindan beri ayni sut ve mayayla mayaliyorum. Hic bu sorunu yasamadim. Hep cok guzel tuttu. Simdi niye 4 defadir olmuyor anlamiyorum gercekten. Sutun sisesi degismis, galiba icerigini de degistirmisler, ya da cok antibiyotikli

En basindan beri ayni sut ve mayayla mayaliyorum. Hic bu sorunu yasamadim. Hep cok guzel tuttu. Simdi niye 4 defadir olmuyor anlamiyorum gercekten. Sutun sisesi degismis, galiba icerigini de degistirmisler, ya da cok antibiyotikli
Trakyada annemlerin köyünün sütlerini danone alıyor. Kazana dökülmeden hepsinden numune alınıyor. İlaçlı süt kesinlikle alınmıyor. Birinde sorun çıksa bütün kazan dökülüyor.

Bizimki sadece yatağında uyuyor. Otel tatili doğduğundan beri yapmadık.Annemlere gittigimizde yatağını goturmedik arabada gezdirerek uyutuyorduk akşamlari ağlama krizine giriyordu.Yazliga gittigimzde park yatağını da götürdük çok rahat ettik.Benimki denizi hiç sevmedi korktu

Bizimki farklı yataklarda uyumaya alışık. İnşallah böyle devam eder. Suyu çok seviyor eline geçen her şeyi suya atma peşinde Ama denizi sever mi bilmem.

Bizimki farklı yataklarda uyumaya alışık. İnşallah böyle devam eder. Suyu çok seviyor eline geçen her şeyi suya atma peşinde Ama denizi sever mi bilmem.
Sabah soğukken ve dalgalıyken korkuyorlar. Havuzu sevdi bizimki. Normalde havuz sevmem ama iki günde bir numune alıyorlarmış, eşim güvenilir dedi.

Bizimki akşam 00.30 da yatıyor

Kız olacağını bilsek hiç beklemeyeceğiz de işte
hahaha öyle bi kız aşkı diyosun valla bende öyleyim hani herkes erkek istersin bunu falan diyor ama aksine yaşları yakın olacağı için kız istiyorum büyüyünce birbirlerine arkadaş yoldaş olurlar. ama erkek hissediyorum orası ayrı

Benimki 2 de uyuyo on ikide uyuduğu sayilidir bebekliginden beri düzeni bu asla erkene alamiyorum
2 çok geçmiş. Öğle uykusu kaç aralığında? Çok mu uyuyor acaba öğlen. Sabah kaçta kalkıyor? Bazen ne yaparsak yapalım düzenlerini kendileri belirliyor.

Kız olursa belki uslu olur diyoruz, iki erkek çocuk zor, yaşları da yakın olunca. Hayırlısı her şeyin.
Sana bir örnek vereyim o zaman Bir arkadaşım var, bir kızı bir oğlu var, kızım gibi bşr çocuğum yerine oğlum gibi 10 çocuğum olsun diyor kızı o kadar hareketli düşün

2 çok geçmiş. Öğle uykusu kaç aralığında? Çok mu uyuyor acaba öğlen. Sabah kaçta kalkıyor? Bazen ne yaparsak yapalım düzenlerini kendileri belirliyor.
4 den 5 buçuğa Kadar uyuyo.. Bi ara 3 _5 arası uyuyodu.. Simdi iyice gece kalıyor 4 den önce uyumuyo.. Sabahlarda 9 buçukta kalkıyor.
O kadar kötü bir düzen ki şuanda yine uyutmaya çalışıyorum saat 2 oldu.. Bide hamilelikte 5 ay oldu 2. Geliyo daha ne memeyi bıraktı ne uyku düzeni.. Aynı yatakda bebek gelince nasıl olacak bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…