Işte o ben olacam yaşları yakın 2 erkek.. Tam kesin değil ama %90 erkek dedi doktorKız olursa belki uslu olur diyoruz, iki erkek çocuk zor, yaşları da yakın olunca. Hayırlısı her şeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işte o ben olacam yaşları yakın 2 erkek.. Tam kesin değil ama %90 erkek dedi doktorKız olursa belki uslu olur diyoruz, iki erkek çocuk zor, yaşları da yakın olunca. Hayırlısı her şeyin.
Hayırlı olsun planlı gebelik miydi? İki erkek iyi anlaşırlarIşte o ben olacam yaşları yakın 2 erkek.. Tam kesin değil ama %90 erkek dedi doktor
Düzenini kendisi oluşturmuş, sabah erken kalksa bizim gibi 7.30’da fln, öğlen de uykusu çabuk gelirdi. Ama dediğim gibi bazen ne yaparsak yapalım kendileri belirliyor.4 den 5 buçuğa Kadar uyuyo.. Bi ara 3 _5 arası uyuyodu.. Simdi iyice gece kalıyor 4 den önce uyumuyo.. Sabahlarda 9 buçukta kalkıyor.
O kadar kötü bir düzen ki şuanda yine uyutmaya çalışıyorum saat 2 oldu.. Bide hamilelikte 5 ay oldu 2. Geliyo daha ne memeyi bıraktı ne uyku düzeni.. Aynı yatakda bebek gelince nasıl olacak bilmiyorum..
İki erkek iyi anlaşırlar, B Brcbrcbrc84 ’e katılıyorum. Sağlıkla gelsin inşallah.Işte o ben olacam yaşları yakın 2 erkek.. Tam kesin değil ama %90 erkek dedi doktor
Yok canım planlı değil.. İlki tüp bebek olduğu için korunmuyorduk ama oldu şimdi çok zor bi süreç beni bekliyo tam oğlum büyüdü artık rahatladim ise de baslayacaktim(ücretsiz izindeyim) şimdi tekrar gebelik raporu felan alacam.. Ama 2.de erken başlamayı düşünüyorum bi 2 yil daha evde duramam galiba..Hayırlı olsun planlı gebelik miydi? İki erkek iyi anlaşırlar
Emzirmeyi azaltarak gidiyorum.. Uykuya memeyle geçiyor o büyük problem bu şekilde biraktiran varsa önerilerini alırımDüzenini kendisi oluşturmuş, sabah erken kalksa bizim gibi 7.30’da fln, öğlen de uykusu çabuk gelirdi. Ama dediğim gibi bazen ne yaparsak yapalım kendileri belirliyor.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş Burda hamile olup emzirmeyi bırakan, odasını ayıran arkadaşlar oldu, sana fikir verirler diye düşünüyorum, ya da her şey bir cesarete bakar. Gece sık uyanmasın diye yanıma alıyorum ben de işknuyanışında, eşim de sen alıştırdın diyor. Ama ne yapayım gerçekten ben de uykumu alamazsam mahvoluyorum ertesi gün.
Canim benimki sadece uykuya gecerken emiyordu ve gece emmek icin surekli uyaniyordu. Son zamanlarda uykusuzluktan kafayi yicektim. Bir gun tak dedi kestim. Ilk birkac gun zorladi ama sonra duzene girdi. Simdi hic uyanmadan uyuyor cok sukur. Bence 2. Gelmeden kes sen de yoksa cok zorlanirsin boyle. Bir de kiskanma durumu olursa cok kotu. Arkadasim 2. Dogdugunda birinci cocuk kendini dislanmis hissetmesin diye kendi yataklarina almis. Kizi 4.5 yasinda oldu, 2. Bebek kendi odasina alisti ama kizi hala yaninda yatiyor, bir turlu odasina alistiramiyor.Emzirmeyi azaltarak gidiyorum.. Uykuya memeyle geçiyor o büyük problem bu şekilde biraktiran varsa önerilerini alırım
Şuanda sadece uykuya geçişte emziriyorum öğlen ve gece uykusu bide gece çok uyanmaya başladı gündüz emmediginden belkide bilmiyorum onlari kesemedim 4 5 kez kalkıyo..
Evet odası da ayrilacak bebekle aynı odada uyuyamazlar daha yatak almadik alsak bi bende ilk asamada orda uyur alıştıririm..
Boşver nasil rahat ediyorsan öyle uyuyun.. Benide çocukta en çok zorlayan uyku sorunu oldu inşallah 2. Erken uyuyan bi bebek olurda abiside alışır o düzene beraber yatıp beraber kalkariz
Biz ikea kura yatak aldık. Şimdiki aklım olsa ikeadan çift kişilik yatak alırdım, odasına alıştırmada da kolaylık olurdu. Hem ikinci doğunca babayla ikisi bir müddet ayrı odada çift kişilik yatakta yatabilirler.Emzirmeyi azaltarak gidiyorum.. Uykuya memeyle geçiyor o büyük problem bu şekilde biraktiran varsa önerilerini alırım
Şuanda sadece uykuya geçişte emziriyorum öğlen ve gece uykusu bide gece çok uyanmaya başladı gündüz emmediginden belkide bilmiyorum onlari kesemedim 4 5 kez kalkıyo..
Evet odası da ayrilacak bebekle aynı odada uyuyamazlar daha yatak almadik alsak bi bende ilk asamada orda uyur alıştıririm..
Boşver nasil rahat ediyorsan öyle uyuyun.. Benide çocukta en çok zorlayan uyku sorunu oldu inşallah 2. Erken uyuyan bi bebek olurda abiside alışır o düzene beraber yatıp beraber kalkariz
Bianda artık vermemeye mi başladın e nasıl uyudu işte o uykuya nasıl geçecek zaten o kadar geç uyuyor ki bide emzirmeyip uyumasina beklersem gece 3 felan olur heralde,Canim benimki sadece uykuya gecerken emiyordu ve gece emmek icin surekli uyaniyordu. Son zamanlarda uykusuzluktan kafayi yicektim. Bir gun tak dedi kestim. Ilk birkac gun zorladi ama sonra duzene girdi. Simdi hic uyanmadan uyuyor cok sukur. Bence 2. Gelmeden kes sen de yoksa cok zorlanirsin boyle. Bir de kiskanma durumu olursa cok kotu. Arkadasim 2. Dogdugunda birinci cocuk kendini dislanmis hissetmesin diye kendi yataklarina almis. Kizi 4.5 yasinda oldu, 2. Bebek kendi odasina alisti ama kizi hala yaninda yatiyor, bir turlu odasina alistiramiyor.
Evet çok mantıklı bende montessori yatak almayi düşünüyodum ama şimdi diyorum ki arabali yataklar var onlarada 2 yıla heves edecek ondan mi alsak baktimda yanından yatak çıkanları var altindan 2.bi yatak çıkiyo kenarina oda bana mantıklı geldi..İlk süreçte ben orda yatarım sonrada babası belkiBiz ikea kura yatak aldık. Şimdiki aklım olsa ikeadan çift kişilik yatak alırdım, odasına alıştırmada da kolaylık olurdu. Hem ikinci doğunca babayla ikisi bir müddet ayrı odada çift kişilik yatakta yatabilirler.
Biz montessori hack şeklinde kurduk, gerçekten de soğuk oluyor alçakta olunca yatak. Kışın belki normal kınana getirip yatırmaya başlarız.Evet çok mantıklı bende montessori yatak almayi düşünüyodum ama şimdi diyorum ki arabali yataklar var onlarada 2 yıla heves edecek ondan mi alsak baktimda yanından yatak çıkanları var altindan 2.bi yatak çıkiyo kenarina oda bana mantıklı geldi..İlk süreçte ben orda yatarım sonrada babası belki
Hayırlı olsun Gerçekten evde durmak çalışmaktan daha zormuşYok canım planlı değil.. İlki tüp bebek olduğu için korunmuyorduk ama oldu şimdi çok zor bi süreç beni bekliyo tam oğlum büyüdü artık rahatladim ise de baslayacaktim(ücretsiz izindeyim) şimdi tekrar gebelik raporu felan alacam.. Ama 2.de erken başlamayı düşünüyorum bi 2 yil daha evde duramam galiba..
Bakıcı bulabilirsem güvenilir sağlıkla gelsinde inşallah
Evet canim bir anda oglen basladik, once kucagimda uyudu. Gece de omzumda uyudu biraz mizildandiktan sonra ama gece uyaninca kiyamet koptu. Saatlerce agladi. En sonunda sabaha karsi masal anlattim hemen uyudu. Sonraki butun uykularini masalla yaptik. Aglama ve uyanmalari azalarak bitti. Simdi fis fis kayikciyla uyuyor. Yataga beraber gidiyoruz, once yatakta donup duruyor kendi kendine konusuyor, bazen fis fis kayikciyi istiyor, sonunda uykuya daliyor. Ama ilk gunden beri uzerimde uyuyorBianda artık vermemeye mi başladın e nasıl uyudu işte o uykuya nasıl geçecek zaten o kadar geç uyuyor ki bide emzirmeyip uyumasina beklersem gece 3 felan olur heralde,
Ayy bizimde o arkadaşin gibi olur muyuz yoksa, beraber yatıyoruz yatak alıp ayiramadim ama bebekle de çok zor ya ilki o ağladıkça uyanır bence rahat edemez ki
Öyle gerçekten işe gitmeye can atıyorum arkadaşlar derdi ki ise gelince dinleniyorum diyeHayırlı olsun Gerçekten evde durmak çalışmaktan daha zormuş
Gecmis olsun canim. Ilk kez duydum bu virusu. Nereden kapmis olabilir acaba?Anneler çok çok dikkat edin, norovirüs salgını var, bizi de buldu, çocuğum mahvoldu üç gündür, bugün yeni toparlamaya başladı. Nihayet iyi bir doktora denk geldik. Dün gece bende de belirtiler oldu ama bugün iyiyim. Kusmayla başlıyor, ishal ve ateş olarak devam ediyor, ağzına bir lokma koyamıyorsun. Acile gelen bütün çocuklarda aynı şikayet vardı. Koronadan korunduk derken buna yakalandık.
Canım sağol, devlet hastanesine gitmiştik, hasta bile değildi aslında, babası boynunda bir sertlik farketmiş, onu kbb’ye göstermek için gittik. Sonra ultrasonlar vs o gün orda her yeri elledi. 12-48 saat içinde belli ediyormuş kendini, biz o saatlerde bir kır düğününe ve ertesi gün devlet hastanesine gittik dediğim gibi. Haftasonu da alışverişe fln gitmiştik ama pazartesi ya da salı kapmış olmalıyız, belirtiler çarşamba başladı.Gecmis olsun canim. Ilk kez duydum bu virusu. Nereden kapmis olabilir acaba?
Kuzucuk nasil simdi? Birkac kisi de daha ishal, kusma duydum ama bu virusten bahsetmediler. Demek salginmis. Acillerde dogru durust bilgilendirmiyorlar zaten.Canım sağol, devlet hastanesine gitmiştik, hasta bile değildi aslında, babası boynunda bir sertlik farketmiş, onu kbb’ye göstermek için gittik. Sonra ultrasonlar vs o gün orda her yeri elledi. 12-48 saat içinde belli ediyormuş kendini, biz o saatlerde bir kır düğününe ve ertesi gün devlet hastanesine gittik dediğim gibi. Haftasonu da alışverişe fln gitmiştik ama pazartesi ya da salı kapmış olmalıyız, belirtiler çarşamba başladı.
Acilde barsak enfeksiyonu diyorlar direkt. İlk müdahaleyi yaptılar sağolsunlar ama öneri ile çok iyi bir doktora denk geldik, bulantısı için ilaç verdi ve sırtına pat pat vurup balgamını çıkardı, çocuk kendine geldi çok şükür.Kuzucuk nasil simdi? Birkac kisi de daha ishal, kusma duydum ama bu virusten bahsetmediler. Demek salginmis. Acillerde dogru durust bilgilendirmiyorlar zaten.
Çok çok geçmiş olsun uyardığım için sağol, dikkat edelim. Her yer salgın ya yorulduk valla İyi ki iyi bir doktora denk gelmişsiniz. Kısa zamanda toparlar inşallah.Acilde barsak enfeksiyonu diyorlar direkt. İlk müdahaleyi yaptılar sağolsunlar ama öneri ile çok iyi bir doktora denk geldik, bulantısı için ilaç verdi ve sırtına pat pat vurup balgamını çıkardı, çocuk kendine geldi çok şükür.