• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok geçmiş olsun uyardığım için sağol, dikkat edelim. Her yer salgın ya yorulduk valla😔 İyi ki iyi bir doktora denk gelmişsiniz. Kısa zamanda toparlar inşallah.
Çok şükür bugün iyiyiz. Benim 12 saat sürdü, oğlumun 36 saat sürdü iyileşmesi, dediğim gibi o doktor balgamlarına o müdahaleyi yapmasa pazar gününe kadar sürecekti, çocuk acil doktoru 3 gün sonra geçmezse gelin dedi çünkü.
Sorma biz koronaya yakalanmadık derken buna yakalandık.

Anneler çok çok dikkat edin, norovirüs salgını var, bizi de buldu, çocuğum mahvoldu üç gündür, bugün yeni toparlamaya başladı. Nihayet iyi bir doktora denk geldik. Dün gece bende de belirtiler oldu ama bugün iyiyim. Kusmayla başlıyor, ishal ve ateş olarak devam ediyor, ağzına bir lokma koyamıyorsun. Acile gelen bütün çocuklarda aynı şikayet vardı. Koronadan korunduk derken buna yakalandık.
Çok geçmiş olsun canım.. Bende çevremde duydum ve gördüm baya da hızlı bulaşıyor aile bireylerinede aynı dediğin belirtiler kusma ve acayip bir iştahsızlık ishal ateş..
Neyseki kısa sürmüş atlatmissiniz

Merhaba öğretmen misiniz ? Ben yıl içersinde raporlar almak zorunda kaldım sözleşmeliyim kadroya 1 ay kaldı. acaba ücretsize ayrılsak onları düşerler mi bilginiz var mı

Kızlar tatil bitti evim evim güzel evim😂 Bizimki denizi çok sevdi, denize girerken deniiiz tatiiiil diye bağırıyordu denizdekiler gülüyor buna😂 kayınvalidemlerle gitmemize rağmen bizimkinin peşinde koşturmaktan yoruldum. Virüsten korktuğumdan her şey dahile gitmedim ama covid önlemi alan her ley dahil otellere gitsem daha az mı yorulurdum acaba diye düşünüyorum. Seneye Allah nasip ederse otele gidelim diyorum. Siz gittiğiniz otelden memnun kaldınız mı ve yorgunluk durumunuz nasıldı yani çocukla tatil daha kolay olur mu otellerde😀

Çok geçmiş olsun canım.. Bende çevremde duydum ve gördüm baya da hızlı bulaşıyor aile bireylerinede aynı dediğin belirtiler kusma ve acayip bir iştahsızlık ishal ateş..
Neyseki kısa sürmüş atlatmissiniz
Teşekkür ederim canım, ben de hep duyuyordum ne zamandır salgın var diye. Babasına bulaşmadı şükür, ben de bir gecede atlattım şükür, hepimiz hasta olsa işimiz daha zordu.

Kızlar tatil bitti evim evim güzel evim😂 Bizimki denizi çok sevdi, denize girerken deniiiz tatiiiil diye bağırıyordu denizdekiler gülüyor buna😂 kayınvalidemlerle gitmemize rağmen bizimkinin peşinde koşturmaktan yoruldum. Virüsten korktuğumdan her şey dahile gitmedim ama covid önlemi alan her ley dahil otellere gitsem daha az mı yorulurdum acaba diye düşünüyorum. Seneye Allah nasip ederse otele gidelim diyorum. Siz gittiğiniz otelden memnun kaldınız mı ve yorgunluk durumunuz nasıldı yani çocukla tatil daha kolay olur mu otellerde😀
Otelden çok memnun kaldık, zaten bildiğimiz bir otelde eşimin işi dolayısıyla, ama gel gör ki acayip yorulmuştum 🤣
Denizi sevmesine sevindim minnakın, onlar eğleniyor ya gerisi teferruat 🥰

Merhaba öğretmen misiniz ? Ben yıl içersinde raporlar almak zorunda kaldım sözleşmeliyim kadroya 1 ay kaldı. acaba ücretsize ayrılsak onları düşerler mi bilginiz var mı
Öğretmenim ama sözleşmeli sürecini bilmiyorum, ancak ücretsiz izinden rapor düşülmesi gibi bir şey hiç duymadım, geriye dönük etkisi olmaz böyle şeylerin.

limelemon limelemon çok geçmiş olsun 😌 gece yatarken süt içiyr vçeğer gündüz yemek yemediyse gece 3 4 gibi yine istiyr. Tuvalet eğitimine başlamadan biberonu azaltmam lazım nasıl yapacgm diye düşünyrm. Süt diye tutturnca ortalığı ayağa kaldırıyr 😬

limelemon limelemon çok geçmiş olsun 😌 gece yatarken süt içiyr vçeğer gündüz yemek yemediyse gece 3 4 gibi yine istiyr. Tuvalet eğitimine başlamadan biberonu azaltmam lazım nasıl yapacgm diye düşünyrm. Süt diye tutturnca ortalığı ayağa kaldırıyr 😬
Teşekkür ederim. Biberonu ve gece emmesini kendisi bırakalı çok oldu. Süt hiç içmedi, sevmedi. Belki süt yerine su verebilirsin, çok içmez zaten. Bilemedim. 😊

Kızlar benim gibi emzirmeyi bırakamayan varmı 11 Eylül de 2 dolacak daha hiç bir ilerleme yok. Gündüz sürekli emme isteği gece emmeden uykuya dalamama beni çok yoruyor. Ufak bir deneme yaptım ama baya ufak 😀. Yarım saat anca sürdü kendini yırttı resmen ağlamaktan vezgecip verdim bende sürekliliğini getiremedim ne yapicam bilmiyorum.
Daha mı erken biraktirsaydim acaba hiç unutmayacakmış gibi geliyor bana hiç kolay bırakmayacak.
Bıraktıran arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz tiksindirmeden....
Başlarda meme reddi yaşıyorduk şimdi ise nasıl son vericez bazen herşey çok garip geliyor

Kızlar benim gibi emzirmeyi bırakamayan varmı 11 Eylül de 2 dolacak daha hiç bir ilerleme yok. Gündüz sürekli emme isteği gece emmeden uykuya dalamama beni çok yoruyor. Ufak bir deneme yaptım ama baya ufak 😀. Yarım saat anca sürdü kendini yırttı resmen ağlamaktan vezgecip verdim bende sürekliliğini getiremedim ne yapicam bilmiyorum.
Daha mı erken biraktirsaydim acaba hiç unutmayacakmış gibi geliyor bana hiç kolay bırakmayacak.
Başlarda meme reddi yaşıyorduk şimdi ise nasıl son vericez bazen herşey çok garip geliyor
Bizde de durumlar aynı... Meme uyku ilişkisi çok fena, nasıl olacak bilmiyorum. Biraz daha büyüdüklerinde kendileri bırakmaz mi acaba ya 🤪

Biz de bırakmadık, iyi ki de bırakmamışız, daha yeni iyileştik norovirüs kapmışız, ağzına bir şey koymadı üç gün, sadece memeyi alıyordu içi. Meme uyku bağlantısını kendisi kesti, ayakta sallıyorum, bazen ayaktan inip yatağın üstünde uyuyor. Sadece gündüzleri 3-4 defa emiyor, hastalanınca biraz arttı sadece. Sizin de kendiliğinden olur umarım.

Bizde de durumlar aynı... Meme uyku ilişkisi çok fena, nasıl olacak bilmiyorum. Biraz daha büyüdüklerinde kendileri bırakmaz mi acaba ya 🤪
Evet bırakabilirler 3 4 yaşlarına gelince 😆
İnşallah böyle olmaz ya çevremden çok duyuyorum 3 yaşına kadar emzirdim 4 e kadar devam falan.
O kadar sürmez herhalde ama ben de yoruldum emzirmekten. İşin daha sinir bozucu yanı insanlar hâlâ emiyor mu daha ne kadar sürecek okula gidecek nerdeyse falan milletin içinde meme isteyecek diye ödüm kopuyor.
Sizde de gece sık uyanma söz konusu mu 🤔

Biz de bırakmadık, iyi ki de bırakmamışız, daha yeni iyileştik norovirüs kapmışız, ağzına bir şey koymadı üç gün, sadece memeyi alıyordu içi. Meme uyku bağlantısını kendisi kesti, ayakta sallıyorum, bazen ayaktan inip yatağın üstünde uyuyor. Sadece gündüzleri 3-4 defa emiyor, hastalanınca biraz arttı sadece. Sizin de kendiliğinden olur umarım.
Emzirmeyi uzatmanın bir iyi yanı da yemese de kafam biraz rahat çok aç değildir falan.
Arkadaşım emzirmeyi kesti erkenden kalkıp açıkmıştır diye hızlı bir şekilde kahvaltı hazırlıyor.
Beni yoran geceler çok sık uyanmasak şikayetçi olmam belki ama işte...
İnşallah dediğiniz gibi kendiliğinden azaltır ya da bırakır

Ben biraktiramadim ama azalttım..günde 3 kere olacak dedim ilk.. Sabah uyandiginda öğlen uykuya giderken bide gecw uykuya giderken tabi geceleei uyaninca emsiriyoeum oda 3 kere kalkiyo
Sonra sabah uyanınca emmeyi bırakmaya çalıştım da pek olmadı 😬
O aşamada kaldım geceleri ise su veriyorum hadi uyu meme sabah diyorum 1inse uyumazsa 1 inde uyuyo..
Su geceyi tamamen kessem bi geriye uykuya geçişler kalacak. Ve üzerine bide 5 aylık hamileyim😐

Emzirmeyi uzatmanın bir iyi yanı da yemese de kafam biraz rahat çok aç değildir falan.
Arkadaşım emzirmeyi kesti erkenden kalkıp açıkmıştır diye hızlı bir şekilde kahvaltı hazırlıyor.
Beni yoran geceler çok sık uyanmasak şikayetçi olmam belki ama işte...
İnşallah dediğiniz gibi kendiliğinden azaltır ya da bırakır
Ben kahvaltıdan önce de vermiyorum istemezse. Ama kahvaltı gecikirse istiyor, bazen gecikmese de istiyor 🤣
Anlıyorum, gece emzirmesi yorucu. Bizimki bir de gece yatarak emmeyi severdi, bir gece saatlerce öyle kalmak istedi, sinirlerim bozulmuştu gerçekten, neyseki fazla diretmeden bıraktı gece emmesini.

Acilde barsak enfeksiyonu diyorlar direkt. İlk müdahaleyi yaptılar sağolsunlar ama öneri ile çok iyi bir doktora denk geldik, bulantısı için ilaç verdi ve sırtına pat pat vurup balgamını çıkardı, çocuk kendine geldi çok şükür.
Gecmis olsun bizim tatil maceramizda hastalikla bitti. 1ay denize girdi son gün bir su yuttu,adenovirusmus o da pazartssi sali kusmayla gecirdik hemen doktoruna yazdim o ilaclar verdi kullandik gecmedi 5.gun acil yollarini tuttuk bilmedigimiz yer bir de neyse o da idrar ve gaita tahlili aldi sukr ciddi bir sey yokmus doktoru ek bir damla yazdi...tatil boyunca cocuk yemeden icmeden de kesildi bariz zayifladi.
Dun evimize geldik sabah 4pankeki yediginde oturup aglayacaktim🤩 yani artik ilginc sekilde yeme problemimiz var gibi duruyor pek bir sey yemiyor yesin diye kosturuyorm hic yasamadgim seyler umarim hastaliktan dolayidiir :KK43: muza yuklendik bugun daha iyiydi duzelmisti

Back