- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.828
- 248
Haklısın korumacı olmamak gerek fazla yoksa çok hassas oluyorlar. Mesela köye götürdüm azıcık esinti oldu nezle oldu o da orta kulak iltihabı.. Gerçi oynadığı çıcyktan da bulaşmış olabilir bilmyorum. Aslında ben de kat kat giydirmiyorum ama üstü ıslanınca hemen değiltirme durumun var yapan değil. İlk çocuk olduğu içindir belki koruma olayı ikincide insanlar o kadar kasmıyormuş.
Tatilde merak etmiştim yoğurdu ne verdin diye ama activia veririm artık.
Otelin yogurdundan vermeye calistim, hazira benzemiyordu bayagi suluydu. Bir kere falan yedi ama zorumla. Tatil boyunca bir sey yediremedim bari yogurt yesin diye teklif ettim surekli ama iste ancak bir iki kez yemistir. Eve donduk, yogurdu cok seven gunde birkac kez isteyen cocuk zorla yogurt yer oldu. Hala eskisine donemedik yogurt konusunda. Ama kasmiyorum. 6. Hastalik oldugu donemde de yogurdu reddetti. 1 ay kadar yogurt yemedi sonra sevmeye basladi tekrar. Yogurda cok onem veriyorum cunku kalsiyum aldigi baska bir besin yok. Sut icmiyor, peynir yemiyor. En azindan yogurdu seviyor bol bol yesin diye cok ugrasiyorum.