• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az sütten mayalayınca benim de olmuyordu. Ek gıdaya geçerken yoğurt makinesi almıştım. Şimdi iki katına çıkmış fiyatı. Yayla maya ile mayalıyorum probiyotik, ondan başkasını yemiyor, normal ev yoğurdunu eh işte.
En basindan beri ayni sut ve mayayla mayaliyorum. Hic bu sorunu yasamadim. Hep cok guzel tuttu. Simdi niye 4 defadir olmuyor anlamiyorum gercekten. Sutun sisesi degismis, galiba icerigini de degistirmisler, ya da cok antibiyotikli 🙄

En basindan beri ayni sut ve mayayla mayaliyorum. Hic bu sorunu yasamadim. Hep cok guzel tuttu. Simdi niye 4 defadir olmuyor anlamiyorum gercekten. Sutun sisesi degismis, galiba icerigini de degistirmisler, ya da cok antibiyotikli 🙄
Trakyada annemlerin köyünün sütlerini danone alıyor. Kazana dökülmeden hepsinden numune alınıyor. İlaçlı süt kesinlikle alınmıyor. Birinde sorun çıksa bütün kazan dökülüyor.

Bizim de 4-5 gündür böyle. Belki 19 güne düzelir.Hiç bir değiliklik yok da pazar günü tatile gidiyoruz asıl değişiklik orda. Bu düzenle uyursa denize girmesi gereken saatlerde uyumuş olcak. Kendi kendine değil de ben yanına yarınca uyuyor.
Bizimki sadece yatağında uyuyor. Otel tatili doğduğundan beri yapmadık.Annemlere gittigimizde yatağını goturmedik arabada gezdirerek uyutuyorduk akşamlari ağlama krizine giriyordu.Yazliga gittigimzde park yatağını da götürdük çok rahat ettik.Benimki denizi hiç sevmedi korktu 🥰

Bizimki sadece yatağında uyuyor. Otel tatili doğduğundan beri yapmadık.Annemlere gittigimizde yatağını goturmedik arabada gezdirerek uyutuyorduk akşamlari ağlama krizine giriyordu.Yazliga gittigimzde park yatağını da götürdük çok rahat ettik.Benimki denizi hiç sevmedi korktu 🥰
Bizimki farklı yataklarda uyumaya alışık. İnşallah böyle devam eder. Suyu çok seviyor eline geçen her şeyi suya atma peşinde🤦‍♀️ Ama denizi sever mi bilmem.

Bizimki farklı yataklarda uyumaya alışık. İnşallah böyle devam eder. Suyu çok seviyor eline geçen her şeyi suya atma peşinde🤦‍♀️ Ama denizi sever mi bilmem.
Sabah soğukken ve dalgalıyken korkuyorlar. Havuzu sevdi bizimki. Normalde havuz sevmem ama iki günde bir numune alıyorlarmış, eşim güvenilir dedi.

Ne yarını bir haftdır aynısını yapıyor😀 Aslında uzun zamandır gündğz 2-3 saat uyur gece de 8-8,5 saat uyuyordu. Gece 21:30 yatar sabah 6 da kalkardı. Öğlen de 13 de yate 3-4 gibi kalkardı bunda sıkıntım yoktu da işte öğlen 3:30 da uyuyunca ben dağıldım😂 Gece 23 te yatıyor🤦‍♀️ Gerçi 17-18 aylık olana kadar gece saat başı uyandığımız için buna şükrediyorum. Eski botlarıma baktım da 8 saat uyudu 6 kez uyandı yapmışım hep.
Dediğini uygulamaya hiç cesaretim yok😀 Valla bu sefer öğlen hiç uyumaz öğlen uykuları da gider bizimkinin uykulara güven olmaz. Hem gündüz çok yorulursa gece de uyku sıkıntısı çekermiş çocuklar.
Ama sağol canım yardımcı olmak istediğin için🌸
Bizimki akşam 00.30 da yatıyor

Kız olacağını bilsek hiç beklemeyeceğiz de işte 😂
hahaha öyle bi kız aşkı diyosun😂 valla bende öyleyim hani herkes erkek istersin bunu falan diyor ama aksine yaşları yakın olacağı için kız istiyorum🙈 büyüyünce birbirlerine arkadaş yoldaş olurlar. ama erkek hissediyorum orası ayrı😅

Benimki 2 de uyuyo🙄 on ikide uyuduğu sayilidir bebekliginden beri düzeni bu asla erkene alamiyorum
2 çok geçmiş. Öğle uykusu kaç aralığında? Çok mu uyuyor acaba öğlen. Sabah kaçta kalkıyor? Bazen ne yaparsak yapalım düzenlerini kendileri belirliyor.

Kız olursa belki uslu olur diyoruz, iki erkek çocuk zor, yaşları da yakın olunca. Hayırlısı her şeyin. ☺️
Sana bir örnek vereyim o zaman😀 Bir arkadaşım var, bir kızı bir oğlu var, kızım gibi bşr çocuğum yerine oğlum gibi 10 çocuğum olsun diyor😂 kızı o kadar hareketli düşün😀

2 çok geçmiş. Öğle uykusu kaç aralığında? Çok mu uyuyor acaba öğlen. Sabah kaçta kalkıyor? Bazen ne yaparsak yapalım düzenlerini kendileri belirliyor.
4 den 5 buçuğa Kadar uyuyo.. Bi ara 3 _5 arası uyuyodu.. Simdi iyice gece kalıyor 4 den önce uyumuyo.. Sabahlarda 9 buçukta kalkıyor.
O kadar kötü bir düzen ki şuanda yine uyutmaya çalışıyorum saat 2 oldu.. Bide hamilelikte 5 ay oldu 2. Geliyo daha ne memeyi bıraktı ne uyku düzeni.. Aynı yatakda bebek gelince nasıl olacak bilmiyorum..

Back