Minik yastığını vereyim ben de. Mamayı biberonu gece emmesini hep kendi bıraktı, memeyi de kendileri bıraksa ne güzel olurduYumusak bir nesne olabilir, battaniye yastik bile olur. Sabir tasi hicbir ise yaramadi bizde, aksine daha cok emdi
Çok şanslısın ya valla bizimki memeye eskisinden daha da düşkün oldu. Tekrar göğüs ucu kremi kullanıyorum sen düşün. Nasıl bıraktırırım bilmiyorum.Ben geceleri yatarak emziriyordum ama son zamanlarda sinir geldi. Meme ağzında uyumak istiyordu resmen. Sonra birden gece emmelerini bıraktı şükür, o uyanınca ben memeye alıyordum kendini geri atıp sallanmak istiyordu. Gerçekten dayanamaz hale gelmiştim, kendiliğinden kesmesi çok iyi oldu. Şimdi gece uyanınca su içirip ayağımda sallıyorum, uyku tatlı geliyor meme istemiyor. Kahvaltısından sonra veriyorum.
Bir ara ayağımda sallamak istedim oyun gibi gördü kıkır kıkır gülüyorBen artık uyumaya götürmeden yarım saat önce emziriyorum. Sonra alt değiştirip tulum giydiriyorum, suyunu içiriyorum, sonra “pışpış”a gidiyoruzayağımda sallayıp uyuyunca yerine yatırıyorum.
Evet keske. Uzerimde buyuk bir sıkıntı yaratiyor memeden kesmek. Cok asiri duskun, nasil yapicam bilmiyorum. Emzigi kendisi birakmisti 6 ayda. Degistirince sevmemisti. Zaten asiri duskun degildi ona. Ama meme dedik mi akan sular duruyorMinik yastığını vereyim ben de. Mamayı biberonu gece emmesini hep kendi bıraktı, memeyi de kendileri bıraksa ne güzel olurdu
Aynen ya, o kadar hassas ki meme ucum dokunamiyorum. Bir de birini emerken digerine tirnaklarini batiriyor.Çok şanslısın ya valla bizimki memeye eskisinden daha da düşkün oldu. Tekrar göğüs ucu kremi kullanıyorum sen düşün. Nasıl bıraktırırım bilmiyorum.
Seninkine çok benziyor meme konusunda bizimki. Dün meme dedi, 1 dk geçmedi vermek için geç kalınca nasıl çıldırıyor bir görsen. Ben de nasıl bıraktırırım diye düşünüyorum.Evet keske. Uzerimde buyuk bir sıkıntı yaratiyor memeden kesmek. Cok asiri duskun, nasil yapicam bilmiyorum. Emzigi kendisi birakmisti 6 ayda. Degistirince sevmemisti. Zaten asiri duskun degildi ona. Ama meme dedik mi akan sular duruyor
Eskiden bu kadar düşkün değildi anlamadım.Aynen ya, o kadar hassas ki meme ucum dokunamiyorum. Bir de birini emerken digerine tirnaklarini batiriyor.
Bizimki gece pijamasini giyiyor, ayisini istiyor. Ben koltuguma oturuyorum, meme diye bir guluyor bir garip sesler cikariyor, uzerime gelmek icin babasini itiyor. Valla korkuyorumSeninkine çok benziyor meme konusunda bizimki. Dün meme dedi, 1 dk geçmedi vermek için geç kalınca nasıl çıldırıyor bir görsen. Ben de nasıl bıraktırırım diye düşünüyorum.
Bizim oglen uyurken emiyor. Aksam yatmadan emiyor. Diger seanslari kestim. Ama beni en cok yoran sabaha karsi uyanip saatlerce emmesi. Mesela 5'te uyaniyor, 8'e kadar birakmiyor. Uyumuyor da. Bir zaman sonra ben zorla biraktiriyorum. Meme diye agliyor saatlerce emmis olsa bile.Eskiden bu kadar düşkün değildi anlamadım.
Ben öyle desem eeee der kızar kaşlarını da çatarBizimki gece pijamasini giyiyor, ayisini istiyor. Ben koltuguma oturuyorum, meme diye bir guluyor bir garip sesler cikariyor, uzerime gelmek icin babasini itiyor. Valla korkuyorum
Bugun oglen hadi dedim gel yatakta emelim once. Normalde koltukta emerken mayisiyor sonra yanina yatarak emziriyorum. Onu bile kabul etnedi, koltuga gitti bana otur yapiyor.
Bu ara surekli sen artik buyudun, artik memede sut azaldi, buyuk cocuklar meme emmez diyorum ama anliyor mu acaba. Baska ne desem anliyor ama bunu duymazdan geliyor
Beni görmese istemeyecek de beni gördükçe aklına geliyor. Belki gün boyu emmediği için sabaha karşı öyle 3 saat emiyordurBizim oglen uyurken emiyor. Aksam yatmadan emiyor. Diger seanslari kestim. Ama beni en cok yoran sabaha karsi uyanip saatlerce emmesi. Mesela 5'te uyaniyor, 8'e kadar birakmiyor. Uyumuyor da. Bir zaman sonra ben zorla biraktiriyorum. Meme diye agliyor saatlerce emmis olsa bile.
Ama gece de en az 1 kere uyaniyor, emip uyuyor. Sadece sabaha karsi birakmiyor bir turlu.Beni görmese istemeyecek de beni gördükçe aklına geliyor. Belki gün boyu emmediği için sabaha karşı öyle 3 saat emiyordur
Bilemedim, forumda emzirmeyi bıraktırmayla ilgili konulara bakıyorum, sabır taşı diyenler olmuş ama sen işe yaramadı demiştin. Bakalım bulcaz en doğru yolu.Ama gece de en az 1 kere uyaniyor, emip uyuyor. Sadece sabaha karsi birakmiyor bir turlu.
Bicok kiside ise yaramis. Benim memekolikte ise yaramayacagini tahmin etmeliydim. Aksine kullandigim gece daha cok emdi.Bilemedim, forumda emzirmeyi bıraktırmayla ilgili konulara bakıyorum, sabır taşı diyenler olmuş ama sen işe yaramadı demiştin. Bakalım bulcaz en doğru yolu.
Telkinlerin ise yarayacagina hic inancim yok. Azalttim evet ama ancak bu kadar. Kademeli azaltin diyorlar hep. Ama uykuya baska sekilde gecmedigi icin bu noktada tikandik. Bir hafta aglarmis birakinca, sanirim onu gozum kesmiyor. Sabirtasini o yuzden denemistim. Bana kendi tiksinmesi daha az travmatik geliyor kim ne derse desin.Bilemedim, forumda emzirmeyi bıraktırmayla ilgili konulara bakıyorum, sabır taşı diyenler olmuş ama sen işe yaramadı demiştin. Bakalım bulcaz en doğru yolu.
Az önce bir yazı okudum bu forumda. Bir göz atsanaTelkinlerle ise yarayacagina hic inancim yok. Azalttim evet ama ancak bu kadar. Kademeli azaltin diyorlar hep. Ama uykuya baska sekilde gecmedigi icin bu noktada tikandik. Bir hafta aglarmis birakinca, sanirim onu gozum kesmiyor. Sabirtasini o yuzden denemistim. Bana kendi tiksinmesi daha az travmatik geliyor kim ne derse desin.
Ne guzel. Bizimkinin o mertebeye gelmesi imkansiz gibiAz önce bir yazı okudum bu forumda. Bir göz atsana
Bebek Beslenmesi - Emerek uyuyan bebeğimi nasıl emmeden uyumaya alıştırdım.
Bu konuyu buraya bırakmak istedim. Çünkü benim kafamda en çok büyüttüğüm konu buydu. En çok beni geren konu buydu. Başka sıkıntı çeken biri var sa o da görsün faydalansın isterim. Oğlum doğdu doğalı emerek uyur. İlk zamanlar emerek uyutma, uyutursan söyle olur böyle olur vs diye diye başımı...www.kadinlarkulubu.com
Evet galiba benim emzirmemi dikkate almadılar neyse bu vesileyle emmeyi bıraktıÇok geçmiş olsun canım. İlaç kullanmadan atlatan emziren anneler var ama bizimkiler büyüdü artık.
Aynısı bizde var. 4 çocuk ve köpekleri varAhhh ah bizim altımız dükkan ama üst katın gürültüsü ömrümü yedi şu iki senede. Kovidden önce misafirleri de bitmezdi, iki saat merdivende konuşmalar, kapıyı sert kapatmalar, yatak odasında terlikle tak tak dolaşmalar, kavgaları.. Say say bitmez.
Yanlış tutuyor olabilir, 6 ay civarı bana da olmuştu. Memeye daha çok düştü aslında ama gece uykusu daha tatlı geliyor artık.Çok şanslısın ya valla bizimki memeye eskisinden daha da düşkün oldu. Tekrar göğüs ucu kremi kullanıyorum sen düşün. Nasıl bıraktırırım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?