• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben geceleri yatarak emziriyordum ama son zamanlarda sinir geldi. Meme ağzında uyumak istiyordu resmen. Sonra birden gece emmelerini bıraktı şükür, o uyanınca ben memeye alıyordum kendini geri atıp sallanmak istiyordu. Gerçekten dayanamaz hale gelmiştim, kendiliğinden kesmesi çok iyi oldu. Şimdi gece uyanınca su içirip ayağımda sallıyorum, uyku tatlı geliyor meme istemiyor. Kahvaltısından sonra veriyorum.
Çok şanslısın ya valla bizimki memeye eskisinden daha da düşkün oldu. Tekrar göğüs ucu kremi kullanıyorum sen düşün. Nasıl bıraktırırım bilmiyorum.

Ben artık uyumaya götürmeden yarım saat önce emziriyorum. Sonra alt değiştirip tulum giydiriyorum, suyunu içiriyorum, sonra “pışpış”a gidiyoruz 😂 ayağımda sallayıp uyuyunca yerine yatırıyorum.
Bir ara ayağımda sallamak istedim oyun gibi gördü kıkır kıkır gülüyor😂 Dün yatmadan yarım saat önce emzirmek istedim, o yarım saat emdi sonra baba diyerek içeri gitti oyun oynamaya başladı. Bir de yüzünü kapatınca saklandığını sanıyor. Yüzünü eliyle kapatıp bizi göremeyince neredesiniz der gibi anneeee babaaa diye bağırıp oyun yapıyor😀 O haline çok gülüyorum😂😂

Minik yastığını vereyim ben de. Mamayı biberonu gece emmesini hep kendi bıraktı, memeyi de kendileri bıraksa ne güzel olurdu 😁
Evet keske. Uzerimde buyuk bir sıkıntı yaratiyor memeden kesmek. Cok asiri duskun, nasil yapicam bilmiyorum. Emzigi kendisi birakmisti 6 ayda. Degistirince sevmemisti. Zaten asiri duskun degildi ona. Ama meme dedik mi akan sular duruyor 🙄

Çok şanslısın ya valla bizimki memeye eskisinden daha da düşkün oldu. Tekrar göğüs ucu kremi kullanıyorum sen düşün. Nasıl bıraktırırım bilmiyorum.
Aynen ya, o kadar hassas ki meme ucum dokunamiyorum. Bir de birini emerken digerine tirnaklarini batiriyor. 😬😬😬

Evet keske. Uzerimde buyuk bir sıkıntı yaratiyor memeden kesmek. Cok asiri duskun, nasil yapicam bilmiyorum. Emzigi kendisi birakmisti 6 ayda. Degistirince sevmemisti. Zaten asiri duskun degildi ona. Ama meme dedik mi akan sular duruyor 🙄
Seninkine çok benziyor meme konusunda bizimki. Dün meme dedi, 1 dk geçmedi vermek için geç kalınca nasıl çıldırıyor bir görsen. Ben de nasıl bıraktırırım diye düşünüyorum.

Seninkine çok benziyor meme konusunda bizimki. Dün meme dedi, 1 dk geçmedi vermek için geç kalınca nasıl çıldırıyor bir görsen. Ben de nasıl bıraktırırım diye düşünüyorum.
Bizimki gece pijamasini giyiyor, ayisini istiyor. Ben koltuguma oturuyorum, meme diye bir guluyor bir garip sesler cikariyor, uzerime gelmek icin babasini itiyor. Valla korkuyorum 😁

Bugun oglen hadi dedim gel yatakta emelim once. Normalde koltukta emerken mayisiyor sonra yanina yatarak emziriyorum. Onu bile kabul etnedi, koltuga gitti bana otur yapiyor. 😅

Bu ara surekli sen artik buyudun, artik memede sut azaldi, buyuk cocuklar meme emmez diyorum ama anliyor mu acaba. Baska ne desem anliyor ama bunu duymazdan geliyor 😆

Eskiden bu kadar düşkün değildi anlamadım.
Bizim oglen uyurken emiyor. Aksam yatmadan emiyor. Diger seanslari kestim. Ama beni en cok yoran sabaha karsi uyanip saatlerce emmesi. Mesela 5'te uyaniyor, 8'e kadar birakmiyor. Uyumuyor da. Bir zaman sonra ben zorla biraktiriyorum. Meme diye agliyor saatlerce emmis olsa bile.

Bizimki gece pijamasini giyiyor, ayisini istiyor. Ben koltuguma oturuyorum, meme diye bir guluyor bir garip sesler cikariyor, uzerime gelmek icin babasini itiyor. Valla korkuyorum 😁

Bugun oglen hadi dedim gel yatakta emelim once. Normalde koltukta emerken mayisiyor sonra yanina yatarak emziriyorum. Onu bile kabul etnedi, koltuga gitti bana otur yapiyor. 😅

Bu ara surekli sen artik buyudun, artik memede sut azaldi, buyuk cocuklar meme emmez diyorum ama anliyor mu acaba. Baska ne desem anliyor ama bunu duymazdan geliyor 😆
Ben öyle desem eeee der kızar kaşlarını da çatar😂 İşine gelmiyordur duymamazlıktan geliyordur😀

Bizim oglen uyurken emiyor. Aksam yatmadan emiyor. Diger seanslari kestim. Ama beni en cok yoran sabaha karsi uyanip saatlerce emmesi. Mesela 5'te uyaniyor, 8'e kadar birakmiyor. Uyumuyor da. Bir zaman sonra ben zorla biraktiriyorum. Meme diye agliyor saatlerce emmis olsa bile.
Beni görmese istemeyecek de beni gördükçe aklına geliyor. Belki gün boyu emmediği için sabaha karşı öyle 3 saat emiyordur

Bilemedim, forumda emzirmeyi bıraktırmayla ilgili konulara bakıyorum, sabır taşı diyenler olmuş ama sen işe yaramadı demiştin. Bakalım bulcaz en doğru yolu.
Bicok kiside ise yaramis. Benim memekolikte ise yaramayacagini tahmin etmeliydim. Aksine kullandigim gece daha cok emdi. 🤦‍♀️

Bilemedim, forumda emzirmeyi bıraktırmayla ilgili konulara bakıyorum, sabır taşı diyenler olmuş ama sen işe yaramadı demiştin. Bakalım bulcaz en doğru yolu.
Telkinlerin ise yarayacagina hic inancim yok. Azalttim evet ama ancak bu kadar. Kademeli azaltin diyorlar hep. Ama uykuya baska sekilde gecmedigi icin bu noktada tikandik. Bir hafta aglarmis birakinca, sanirim onu gozum kesmiyor. Sabirtasini o yuzden denemistim. Bana kendi tiksinmesi daha az travmatik geliyor kim ne derse desin.

Telkinlerle ise yarayacagina hic inancim yok. Azalttim evet ama ancak bu kadar. Kademeli azaltin diyorlar hep. Ama uykuya baska sekilde gecmedigi icin bu noktada tikandik. Bir hafta aglarmis birakinca, sanirim onu gozum kesmiyor. Sabirtasini o yuzden denemistim. Bana kendi tiksinmesi daha az travmatik geliyor kim ne derse desin.
Az önce bir yazı okudum bu forumda. Bir göz atsana

Az önce bir yazı okudum bu forumda. Bir göz atsana

Ne guzel. Bizimkinin o mertebeye gelmesi imkansiz gibi 😄

Ahhh ah bizim altımız dükkan ama üst katın gürültüsü ömrümü yedi şu iki senede. Kovidden önce misafirleri de bitmezdi, iki saat merdivende konuşmalar, kapıyı sert kapatmalar, yatak odasında terlikle tak tak dolaşmalar, kavgaları.. Say say bitmez.
Aynısı bizde var. 4 çocuk ve köpekleri var

Yanlış tutuyor olabilir, 6 ay civarı bana da olmuştu. Memeye daha çok düştü aslında ama gece uykusu daha tatlı geliyor artık.

Back