Kizlar, yazdıklarınızı okudukça hala aynı süreçlerden geçiyor olmamiza hem şaşırıyorum hem de yalnız olmadığım için rahatlıyorum
bu aralar biz de memeye düştük, gece sürekli memede uyumak istiyor. Bir yerde bu aylarda yeni doğan dönemi gibi meme istediklerini okudum bu sebeple şu aralar memeden kesmeyi düşünmüyorum. 2 yaş sonrası konuşarak, anlata anlata deneyecegim. Umudum hep su yönde: zamanı gelince daha kolay olacaktır. Tabi o zaman a kadar tirlatmazsam
hafif salya bizde de başladı, eli sürekli ağzında. Diş dediğin bir gün de çıkmıyor ki, herhalde gelmesi bir kaç ayı bulacaktır. 2 yaş sendromu dedikleri şey gerçekmiş. 2 şeye dikkat ediyorum; bir anda elinden bir şey almıyorum, ya da bir anda altını değiştirmeye kalkismiyorum, önce söylüyorum, bir kaç kez tekrarlıyorum,hala inat ederse kararlı bir sesle konuşuyorum ve bir anda bayrakları indiriveriyor ben bile şaşırıyorum
2.si dikkatini dağıtarak, kendi iradesiyle yapması için yönlendiriyoruz ama tabi her zaman işe yaramıyor. Oylee canım anneler, iyi bayramlar diliyorum