Diş demişken son azılar çıkıyor olabilir ya hayıııır diye çığlık atmak istiyorum
2 aydır geceleri biraz rahatladık derken bugün ısırmalar, elimi tutup ağzına götürüp dişini gösterir gibi yapıp elimi ısırmalar ve bugün farkettiğim hafif salya.. İkinci azılar en erken 2 yaşa çıkar demişti doktor ama internette gezinirken 20 ayda ikinci azı çıktı diye bir yorum okudum. İnşallah 2 yaşta çıkar diş çünkü gün içinde akşama kadar tek başıma inanılmaz yoruluyorum, üstüne bir de uykusuzluk eklenirse..
Ses yapma olayına bebekten önce hiç takılmazdım, alt kattan gelen gürültüleri evin neşesi gibi görüp hatta çok sevimli bile bulurdum. Ama bebek ve uykusuzluk ikilisi beni ses konusunda psikopat yaptı. Bizimki uzun zamandır zaten sık uyanıyorken bir de ufak bir sese uyanan bir bebekti ki hala ufak seste uyanır. Sese alıştıramadım bir türlü. Bunda Tv açmamanın etkisi olabilir.
Alt katın çocuğu 6 yaşlarında ve eve arkadaşını da getirip gümm gümmm gürültüler, bağırış çağırışlar, yan komşunun kapısını sert şekilde kapatması, misafirleri kapıda iki saatte gürültüyle ağırlaması.. Bunlar gece uyumayan bebeğimi gündüz zar zor uyuttuğumda oluyor ve bana huni taktırıyordu. İnanır mısın ücretsiz izin aldığım bu iki yıla yakın sürede bebek bakımı değil bu alt ve yan komşu gürültüsünün stresi yaşlandırdı beni
Çocukları 2-3 yaşında olsa söz dinletemez der gerilmezdim belki, belki 6 yaşındaki çocuğa da laf anlatamazsın ama uykusuz olan benim gerilmeme engel olmuyordu bu.
Neyse bu gürültü konusunda çok dertliymişim
Bizimki de sabahın köründe yere oyuncak vurmaya çalışıyor ama herkes uyuyor diyerek oyuncağını elinden alıyor başka oyuncak veriyorum napim