• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun. Hemen ılık bir duş aldıran? Kuvetine su doldur içine oturt. Sırtına başına suu dök bol bol.
Aynen dediğin gibi yaptık ateşi düşmedi, sonra eşimin arkadaşı ayaklarının altını limon ve sirkeyle ovun dedi
Geçmiş olsun herseyi ağzına götürüyorlar belki mikrop kapmistir oyuncaklarını disliklerini emzik kullanıyorsa emzigini yıka sık sık :KK43:
Kan ve idrar tahlili temiz çıktı çok şükür ama ateşi yine yükseldi calpol verdik, düşmezsedye eşim fitil almaya gitti eczaneye.

Geçmiş olsun. Hemen ılık bir duş aldıran? Kuvetine su doldur içine oturt. Sırtına başına suu dök bol bol.
Duş aldırdık, ayaklarını sirke ve limonla ovduk en son 39 dereceyi gördü doktora gittik. Kan ve idtar tahlili aldılar. Damar yolunu çok zor buldular kanı zor aldılar çok ağladı😞 fitil yaptılar ateş için. Tahlilleri temiz çıktı. 6. Hastalık diye bir şey varmış o olabilir dediler. Bebeklerin çoğunda görülürmüş. Ateşi düştü eve geldik. Saat 00.00 de yine 39 derece ateş😞 mendil ıslatıp alnına koydum. Calpol verdim başında ateşini ölçüyorum sık sık😞

Duş aldırdık, ayaklarını sirke ve limonla ovduk en son 39 dereceyi gördü doktora gittik. Kan ve idtar tahlili aldılar. Damar yolunu çok zor buldular kanı zor aldılar çok ağladı😞 fitil yaptılar ateş için. Tahlilleri temiz çıktı. 6. Hastalık diye bir şey varmış o olabilir dediler. Bebeklerin çoğunda görülürmüş. Ateşi düştü eve geldik. Saat 00.00 de yine 39 derece ateş😞 mendil ıslatıp alnına koydum. Calpol verdim başında ateşini ölçüyorum sık sık😞
canım yaa çok geçmiş olsun😔

kızlar malum Vera çok guduruk bir kız 🤣
bu durum yani kafaya aldığı darbeler beni ürkütüyor zeka gelişimine etki eder mi okudunuz mu hiç bu tip bi çalışma araştırma
Masallah veraya
Illaki aliyorla darbe Rabbim büyük kazalardan korusun
Benim ortanca kızım 7.5 aylık falandı kucağımda yürürken düşmüştük
Tutmaya,engel olmaya çalışsam da kafası çarptı beton zemine.
Olay hastane bahçesinde gerçekleşmişti zaten koşarak acile girdik
Röntgen çekilip gözlem altında tutulmuştu şükür ki bir sıkıntı olmamıştı.Dr kafatası kemikleri tam kaynamadigi icin darbeleri absorbe edebiliyorlar demişti.
4.5 yaşında kendi okumayı öğrendi😁
Senin büyük kız 1 yaş civarı kafasını vurmuyor muydu duvara falan
Benim büyükler kut kut vuruyordu

Arkadaşlar rica etsem herkes akşam ek gıdayı en son saat kaçta verdiğini ve gece kaç kere uyandığını yazabilir mi? Ben başlatayım

Ek gıda en geç 7-8
Uyanma sayısı 4
9 civarı
yatış 23.30 (emerek)

genelde 2 ya da 3 kalkış yapar birini yaptı saat 1de emdi... muhtemel ikinci 3.30 civari
sonra 7 olabilir

en geç 8.30 9da da güne basliycak 🌤

Geçmiş olsun
6.hastalık olabiliyor çocuklar
Hemencecik atlatırsınız inşallah

Masallah veraya
Illaki aliyorla darbe Rabbim büyük kazalardan korusun
Benim ortanca kızım 7.5 aylık falandı kucağımda yürürken düşmüştük
Tutmaya,engel olmaya çalışsam da kafası çarptı beton zemine.
Olay hastane bahçesinde gerçekleşmişti zaten koşarak acile girdik
Röntgen çekilip gözlem altında tutulmuştu şükür ki bir sıkıntı olmamıştı.Dr kafatası kemikleri tam kaynamadigi icin darbeleri absorbe edebiliyorlar demişti.
4.5 yaşında kendi okumayı öğrendi😁
Senin büyük kız 1 yaş civarı kafasını vurmuyor muydu duvara falan
Benim büyükler kut kut vuruyordu
yok canom benim büyük kız maşaallah temkin abidesi
herkes hala der ne kadar asil🤣
babasi da ben de evin şımarıklari olarak
bu bana çekmiş ☺️

yok canom benim büyük kız maşaallah temkin abidesi
herkes hala der ne kadar asil🤣
babasi da ben de evin şımarıklari olarak
bu bana çekmiş ☺️
Hahah masallah asıl prensese
O zaman hiç şikayet etme anasına çekmiş 😁
Benim ablamin kızı da pek yaramaz masallah ama çok ta akıllı ablam söyleniyor bazen kime çekmiş diye e sana çekmiş diyoruz 😁😁

Arkadaşlar rica etsem herkes akşam ek gıdayı en son saat kaçta verdiğini ve gece kaç kere uyandığını yazabilir mi? Ben başlatayım

Ek gıda en geç 7-8
Uyanma sayısı 4
20.00 de yiyordu iftar saati olarak
Gece uyanması düzenli degil belli bir saati yok
Ilk uykudan sonra 15-30dk arası kesinlikle ağlar emer
Sonra yarim saat sonra tekrar aglar ve emer
Bunlar değişmez
Iyi günlerde bu iki seferden sonra 2 saatte bir kalkabiliyor kesin kalkış 9-10 gibi

Ek gıda en geç 7-8
Uyanma sayısı 4
6da ekgida 8 de devam sutu (cunku hep ac 😛😂🤭)
Geece 1,2 kez uyaniyoruz.12de tekrar acikiyor uyaniyor besliyorum :) 3te beslenip geri yatiyoruz..

Ek gıda en geç 7-8
Uyanma sayısı 4
6-7 arasi aliyor en son. 8-9 arasi emerek uyuyor. Uyanmasi standart degil. Bir ara 10 gibi uyaniyordu ilk. Son birkac gun 2 gibi uyandi. Dun 11'de uyandi. Dis durumlari degistiriyor. Uyanma sayisi da degisken en az 2 ama cogunlukla 3-4.

Back