Geçmiş olsun kuzucuğa bugün daha iyidir inş. Bizde yaşadık 6. Hastalık 1 ay önce. 3 gün ateş sürüyor iştahsızlık ve sürekli huzursuzluk vardı bizde diş sanmıştık ama inatçı ateş olunca gitmiş tahlil yaptırmıştık doktor yine diş olabilir demişti ama eve geldiğimizde akşam bacakları hariç kafası ve vücudunun heryerinde deri altı kızarıklıklar oluştu o fotoğraflar sonucu bize de 6. Hastalık dendi viralmiş üstelik kreş hastalığı diye geçermiş nerden nasıl bulaştı anlamadım böyle zamanda. Uçuk virüsünden de geçermiş diye okudum uçuk geçiren birinde de virüs yaşarmış. Ben geçirmedim ama eşim geçirmiş olabilirim dedi 6. Ayını tamamladıktan sonrada böyle bi sıkıntı yaşadık demek dedim artık yoksa nerden bulaşacak İştahta biraz geç geri geldi ama geldi çok şükürDuş aldırdık, ayaklarını sirke ve limonla ovduk en son 39 dereceyi gördü doktora gittik. Kan ve idtar tahlili aldılar. Damar yolunu çok zor buldular kanı zor aldılar çok ağladı fitil yaptılar ateş için. Tahlilleri temiz çıktı. 6. Hastalık diye bir şey varmış o olabilir dediler. Bebeklerin çoğunda görülürmüş. Ateşi düştü eve geldik. Saat 00.00 de yine 39 derece ateş mendil ıslatıp alnına koydum. Calpol verdim başında ateşini ölçüyorum sık sık